Recite zbogom ulošcima sa tintom

Uštedite do 90 % na troškovima ispisa1

Uštedite novac uz Epsonove pisače EcoTank

Izračun uštede jednostavan je kao 1 - 2 - 3

Odaberite Epsonov Ecotank model i pisač s kojim ga želite usporediti

Odaberite procijenjenu uporabu i koliko dugo namjeravate koristiti pisač

Kliknite „IZRAČUNAJ”

DO
00%
MANJI TROŠAK
PO STRANICI
OD KONKURENTSKIH
PISAČA²

1. Odaberite usporedbu

ECOTANK PISAČ U BOJI NASPRAM JEDNOBOJNOG LASERSKOG PISAČA
ECOTANK PISAČ U BOJI NASPRAM LASERSKOG PISAČA U BOJI
ECOTANK U BOJI NASPRAM TINTNOG PISAČA

2. Za što namjeravate upotrebljavati svoj pisač?

Epson M100 u usporedbi s Cannon LPB-6030B

Možete uštedjeti u usporedbi s odabranim modelom

Ili do u usporedbi s tržišnim prosjekom²

PRIKAŽI MI PODROBNE REZULTATEISPIŠI OVU STRANICU

Vaši rezultati

Temeljeno na broju od stranica mjesečno u razdoblju od mjeseci, ukupan trošak uporabe naznačen je crvenom linijom. Ukupan trošak uporabe temelji se na troškovima kupovine hardvera te tekućim troškovima za tintu i toner. Ostali troškovi mogu utjecati na ukupan trošak uporabe i mogli bi pridonijeti daljnjim uštedama, poput uštede na dodatnom potrošnom materijalu koji se upotrebljava u laserskim pisačima te na potrošnji struje. Prosječna prodajna cijena pisača i potrošnog materijala u USD ($) preuzeta je iz IDC-ove evidencije perifernih uređaja za ispis za Europu, Bliski istok i Afriku (podaci za drugo tromjesečje 2019.) te iz IDC-ove evidencije potrošnog materijala za Europu, Bliski istok i Afriku (podaci za 1. polovicu 2019).

  • TRŽIŠNI PROSJEK

Za podrobnije objašnjenje načina na koji se računaju rezultati, kliknite ovdje da biste vidjeli metodologiju.

Usporedi drugi pisač

Pouzdan ispis bez prljanja

Svaki pisač je opremljen Epsonovom Micro Piezo tehnologijom ispisne glave koja donosi nenadmašnu trajnost, kakvoću i pouzdanost. Spremnik za tintu iznimno velike zapremnine u potpunosti je integriran u pisač pa možete uživati u pouzdanom ispisu bez nereda ili gnjavaže koja često prati druge sustave s dodatnim punjenjem.

Jedinstvena Epsonova tehnologija brzog dodatnog punjenja tinte, s posebno dizajniranim pokrovima i filtrima koji ne propuštaju zrak, jamči minimalni gubitak tinte.

SAZNAJTE VIŠE

Mijenjanje budućnosti tehnologijom bez upotrebe topline

Povećajte produktivnost i smanjite utjecaj na okoliš bez kompromisa.

Saznajte više

1 Na temelju Epsonovih izračuna prosječna ušteda po stranici i prosječan broj tintnih uložaka potrebnih za ispis istog broja stranica kao i kod bočica s tintom Epson EcoTank „101” i „103”. Usporedba prosječne iskoristivosti (ispisani primjerci formata A4 u standardu ISO/IEC 24711) serije bočica EcoTank „101” i „103” te originalnog potrošnog materijala (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, pošiljke za 2021., objavljeno u prvom tromjesečju 2021.) koji se upotrebljava u 25 najprodavanijih komercijalnih pisača s tintnim ulošcima formata A4 ispod 100 EUR (bez poreza) u Češkoj, Mađarskoj, Poljskoj i Turskoj (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, pošiljke za 2021., objavljeno u prvom tromjesečju 2021.). Trošak po stranici izračunat je dijeljenjem relevantnog prihoda od prodaje bočica/uložaka i ukupne iskoristivosti s jediničnom prodajom.

2 Usporedba s 20 najkonkurentnijih jednobojnih jednonamjenskih i višenamjenskih pisača A4 formata, 20 najkonkurentnijih jednonamjenskih i višenamjenskih pisača u boji i 20 najkonkurentnijih jednonamjenskih i višenamjenskih tintnih pisača s uloškom s tintom, prema IDC-ovoj evidenciji uređaja za ispis za Europu, Bliski istok i Afriku (podaci za 2. tromjesečje 2018.). Trošak po stranici izračunat je pomoću prosječne prodajne cijene IDC-ove evidencije potrošnog materijala za ispis za Europu, Bliski istok i Afriku (podaci za 2. polovicu 2017.) i iskoristivosti koju je objavio proizvođač u rujnu 2018. Za više informacija kliknite ovdje.

3 Navedene iskoristivosti izračunate su na temelju Epsonove izvorne metodologije iz simulacije ispisa testnih uzoraka koji su definirani standardom ISO/IEC 24712. Navedene iskoristivosti NE temelje se na standardu ISO/IEC 24711. Navedene iskoristivosti mogu se razlikovati ovisno o slikama koje ispisujete, vrsti papira koji upotrebljavate, učestalosti ispisa i uvjetima u okolišu kao što je temperatura. Tijekom početnog postavljanja pisača, određena količina tinte koristi se za ispunu mlaznica ispisne glave pa iskoristivost početnog priloženog kompleta može biti manja.