EPSON HOME SOLUTIONS

Epson home solutions

Jezgroviti, izravni i korisni - takvi su savjeti potrebni kod kupovine pisača, skenera ili projektora. Ovdje smo da pomognemo - pronađite uređaj koji trebate i saznajte kako Epson može uvesti nove ideje u vaš život.

Ispisivanje kod kuće

Postupak odabira pisača smo učinili jednostavnim. Raspodijelili smo opsežan raspon naših proizvoda tako da pronalaženje pisača s najboljim značajkama za vaše potrebe bude jednostavnije.

EcoTank

Tražite varijantu s izuzetno niskom cijenom? EcoTank pisač isporučuje se s autentičnom tintom, pa na troškovima tinte u prosjeku možete uštediti do 90%1. Od početka imate dovoljno tinte za ispisivanje tisuća stranica - to znači uštedu vremena i novca jer nećete često mijenjati uloške.

Saznajte više

EcoTank jednobojni pisači

EcoTank ima veliki spremnik za tintu s mogućnošću dopunjavanja koji je ispunjen priloženim bočicama tinte. Od samog početka imate dovoljno tinte za ispis na tisuće stranica, uz smanjenje troškova i uštedu vremena jer ne mijenjate toner često.

Saznajte više

Kućni ured

Neovisno o tome radite li od kuće ili u malom uredu, kompaktni raspon brzih i moćnih WorkForce Pro pisača odličan je dodatak vašem radnom mjestu. Saznajte kako bežični pisači mogu podići produktivnost i istovremeno svesti radne troškove na minimum.

Saznajte više

Serija Expression

Počnite ispisivati uređajem iz serije Expression za svakodnevne dokumente, fotografije blagdanskih trenutaka, fotografije dostojne za izložbe i više. Uključuje kompaktne i isplative univerzalne uređaje s funkcijama bežičnog ispisivanja i ispisivanja u A3 formatu.

Saznajte više

Rješenja za kreativnost

Olakšajte svakodnevni život i zabavite se besplatnim ispisivim obrascima i aktivnostima za dom, djecu i administrativne potrebe.

Ispisivi obrasci

Ostvarite profesionalnu prednost ovim besplatnim ispisivim predlošcima. Možete stvarati usklađena zaglavlja, omotnice, brošure i više. Ovdje su također i predlošci za kalendare i tjedne planere kako biste ostali pravovremeni, kao i za zabavne igre i vještina izvan radnog vremena.

Saznajte više

Rješenja za zabavu

Epsonovi kućni projektori omogućuju da vaš dom postane središte društvenih događanja. Neovisno o tome gledate li omiljeni sport, klasični film, prenosite medijski komplet na internetu ili igrate najnoviju igru - učinite to nezaboravnim iskustvom projiciranjem slike veće od stvarnosti. Možete zaokupiti svačiju pozornost te okupiti obitelj i prijatelje i zajedno s njima uživati u trenucima koje ćete pamtiti.

Kućno kino

Kao vodeća tvrtka u obradi slika2, znamo mnogo o pružanju visokokvalitetnog iskustva na zaslonu. Uživajte u filmovima, medijskim kompletima i više pomoću ovih projektora jednostavnih za korištenje.

Saznajte više

Video igre

Ostavite si dovoljno slobodnog vremena – vaš dom postat će epicentar za večeri video igara. Bilo da izbjegavate prekršaj na igralištu, prolazite kroz oštre zavoje ili stvarate vrle nove svjetove, svatko može sudjelovati u akciji s Epson projektorom.

Saznajte više

Tražilica projektora za kućno kino

Ova tražilica projektora za kućno kino jednostavna je za korištenje i pomoći će vam u pronalaženju najboljeg projektora za kućnu zabavu.

Započnite odmah

Sport

Svi bi se trebali okupiti na dan utakmice. S Epson projektorom stvorit ćete epsko iskustvo kojem vaši prijatelji neće moći odoljeti. Veće, svjetlije i oštrije nego ikada - gledajte predivnu igru u svoj njenoj slavi.

Saznajte više

Nosiva tehnologija

Potpuno novi pogled na svijet

Najbolji način iskušenja proširene stvarnosti i upravljanja dronom na najlakšem dalekozoru na svijetu, prozirnim pametnim naočalama s OLED zaslonom3

Saznajte više

Svijetla budućnost za FPV

S Moveriom BT-300 može se mnogo vidjeti. Ovo je najnoviji napredak u nosivoj tehnologiji za promatranje (FPV) i najbolji način fotografiranja i snimanja videozapisa pomoću drona.

Saznajte više

Epson Connect

Jednostavno ispisujte s tableta, pametnih telefona i više pomoću besplatnih aplikacija jednostavnih za korištenje.

Saznajte više
  1. Prosječan broj potrebnih uložaka tinte/ušteda postignutih ispisivanjem jednakog broja stranica pomoću bočica s tintom koje su dio linije EcoTank, isključujući cijenu hardvera. Usporedba je provedena između prosjeka proizvoda iz linije A4 EcoTank i prosjeka deset najprodavanijih modela u zapadnoj Europi u razdoblju od siječnja 2017. do prosinca 2017., a za praćenje je bila zadužena tvrtka GfK. Troškovi ispisa izračunati su na udjelu uložaka standardne i XL veličine koje je tvrtka GfK pratila kroz isto referentno razdoblje na zapadnoeuropskom tržištu, koristeći prosječne maloprodajne cijene. Rezultati uložaka s tintom prema informacijama s web-mjesta proizvođača
  2. Najveći udio na tržištu prema broju projektora s 500 lumena i više. Anketu je provela tvrtka Futuresource Consulting Limited, za razdoblje od 2001. do 2016.)
  3. U usporedbi s podacima s web-mjesta proizvođača konkurentnih uređaja sličnih značajki od siječnja 2016. Ciljana težina Moverio BT-300 kompleta slušalica: 69 g.