RECITE ZBOGOM KLASIČNIM TINTAMA

Uključena tinta za razdoblje od dvije godine1

Reproduciraj

Recite zbogom klasičnim tintama.
Predstavljamo pisače sa sustavom spremnika za tintu

Inovativni pisači sa sustavom spremnika za tintu iznimno velikog kapaciteta uklanjaju potrebu za ulošcima s tintom te ih više ne morate kupovati i zamjenjivati. Umjesto toga, ITS pisači opremljeni su bočicama s tintom te vam omogućuju ispis tisuća stranica bez prekida ili neočekivanih troškova.

Do90 % niži trošak po stranici
od konkurentskih pisača2
20 milijuna prodanih jedinica
diljem svijeta3
Ispišite do 13.000 stranica uz priloženi
komplet bočica s tintom4
 • 5/5 „Nema više frustracija zbog nedostatka tinte!”
 • 5/5 „Inovativan i ekonomičan ispis visoke kvalitete!”
 • 5/5 „Morate ga kupiti!”
PRIKAŽI JOŠ OCJENA

Razlozi za kupovinu

Puno toga će vam se svidjeti kod Epsonovih pisača sa sustavom spremnika za tintu, no neke se značajke zbilja ističu i trebate im pridati dodatnu pozornost. Ti pisači predstavljaju iznimno povoljno rješenje za ispis, a usto su pouzdani i jednostavni za korištenje. Čitajte dalje da biste saznali više.

Iznimno povoljan ispis

Spremnici za tintu iznimno velikog kapaciteta pružaju ispis Epsonove kvalitete po iznimno povoljnoj cijeni.

Ispisujte na tisuće stranica uz izvorne Epsonove bočice s tintom velikog kapaciteta koje su priložene uz pisač4.

Praktične bočice s tintom od 70 ml i 140 ml omogućuju iznimno nizak trošak po stranici pa možete uštedjeti do 90 % na troškovima svakodnevnog ispisa2.

Pogledajte video

Ispisujte na tisuće stranica

Koji vam pisač najbolje odgovara? Pomoću vodiča u nastavku pronađite pisač koji vam najbolje odgovara, temeljeno na vrsti i količini ispisa.

Početna stranica

Uz pisače L310, L382, L386 i L486 dobivate i potpuni komplet tinti te dvije dodatne bočice sa crnom tintom. To vam omogućuje ispis do 13.000 crno-bijelih i 6500 stranica u boji4, što je istovjetno sa 63 patrone s tintom4. To je istovjetno ispisu do 17 stranica svakog dana tijekom dvije godine.

Ured

Pisači L605, L655 i L1455 mogu ispisati do 11.000 stranica4 putem priložena dva kompleta izvorne tinte (komplet uključuje po jednu bočicu s tintom u boji od 70 ml i bočicu s pigmentnom crnom tintom od 140 ml), što je istovjetno ispisu do 15 stranica svakog dana u razdoblju od dvije godine.

Fotografija

Uz pisače L805, L810, L850, L1800 priložena je tinta za ispis do 1900 fotografija5 formata 10 x 15 cm. To je istovjetno ispisu preko 18 fotografija stranica svakog tjedna tijekom dvije godine.

Jamstvo

Uz Epsonov visokokvalitetan program usluge, podrške i jamstva možete biti sigurni da ćete izvući maksimalnu vrijednost i pouzdanost od pisača. Uz naše namjenske pisače sa sustavom spremnika za tintu i izvorne tinte možete biti bez brige jer znate da je vaš pisač u potpunosti zaštićen Epsonovim jamstvom.

Micro Piezo ispisna glava

Možete se osloniti na jedinstvenu Epsonovu Micro Piezo tehnologiju koja nudi iznimno brzi ispis visoke kvalitete vrhunskih boja i jasnoće zahvaljujući inovativnoj, učinkovitoj i preciznoj ispisnoj glavi. Jedinstvena Epsonova tehnologija tintu koristi vrlo učinkovito, kapljice tinte smješta s nevjerojatnom preciznošću te tako štedi papir i smanjuje utjecaj na okoliš.

Trajnost

Namjenski spremnici ugrađeni su u pisač pa možete uživati u pouzdanom ispisu u boji bez nereda ili gnjavaže koja često prati neoriginalna dodatna punjenja i sustave spremnika za tintu drugih proizvođača.

Za kvalitetu, trajnost i pouzdanost bez premca, izvorne Epsonove tinte proizvode se u prostorijama u čistom okruženju i optimizirane su za rad s Epsonovom Micro Piezo tehnologijom ispisne glave.

1. korak: Punjenje 2. korak: Postavljanje 3. korak: Ispis

Jednostavna upotreba

Uz ugrađene spremnike za tintu velikog kapaciteta, pisač se kontinuirano napaja tintom. Nema patrona za zamjenu; jednostavno dodatno napunite spremnike s Epsonovim bočicama s tintom i nastavite s ispisom. Osim što je praktično, zbog kupovine većih količina je i isplativije.

Započnite uz 3 jednostavna koraka:

1. korak: Punjenje 2. korak: Postavljanje 3. korak: Ispis

Je li teško napuniti spremnike za tintu?

Pogledajte video
Simple printing

Spojivost

Nema potrebe da vas ometaju računala ili kabeli; ITS pisači imaju širok niz mogućnosti spojivosti, poput Wi-Fi-ja s automatskim postavljanjem te tehnologija Wi-Fi Direct i Ethernet. Slanje fotografija i dokumenata za ispis putem e-pošte je jednostavno, a možete koristiti i pametni telefon ili tabletni uređaj za slanje stavki za ispis putem kompatibilnih aplikacija i usluge Epson Connect6.

Epson Connect

Ispisujte gdje i kad to želite uz Epson Connect6. Šaljite dokumente za ispis i skeniranje s pametnih telefona i tabletnih uređaja uz besplatnu aplikaciju Epson iPrint6. Za dodanu fleksibilnost datoteke možete slati putem e-pošte bilo gdje u svijetu putem značajke Epson Email Print6.

Upoznajte se s proizvodima

rezolucija L486

5/5

Recite zbogom klasičnim tintama u pisaču! Sjajan pisač kvalitetne konstrukcije s pregršt funkcija i iznimno niskim troškovima ispisa. Ispisuje vrlo ekonomično, a zahvaljujući zamjenskoj tinti u bočicama ne trebate kupovati skupe patrone s tintom. Jednostavno je, jeftino i nije štetno za okoliš!

Sakrij ocjene
L655 5/5

CottageGirl

Pisač L655 koristim oko 14 dana.

Sveobuhvatni uređaj s domišljatim rješenjem za tintu!

Pisač L655 koristim oko 14 dana.

Punjenje spremnika bilo je vrlo jednostavno, brzo i čisto. No najviše me razveselilo što napokon mogu zaboraviti na naporne i preskupe patrone s tintom!

U posljednjih nekoliko dana pokazao se kao sjajan višenamjenski uređaj. Moja presuda:

Kvaliteta građe uređaja:

 • Pisač odaje dojam dobre građe i robusnosti.
 • Spremnici za tintu pričvršćeni su na desnoj strani i lako su vidljivi.
 • Ima jedan pretinac za papir (nažalost, nema ih više). Druga ladica dobro bi došla. Tako bi se mogla koristiti još jedna vrsta papira (uz zaglavlje pisma ili foto papir).
 • Poklopac uređaja dobro je zamišljen iz kuta ergonomičnosti i funkcionalnosti. Uređaj ima automatski posluživač listova koji vrlo dobro funkcionira.
 • Tipke za odabir funkcija nalaze se ispod poklopca. Brzo i intuitivno savladala sam navigaciju izbornikom. Voljela bih da se tipke nalaze na vrhu poklopca. Pri kopiranju iz knjiga u A4 formatu uvijek sam morala podizati stranicu koja je virila ispod poklopca da bih pritisnula tipku za kopiranje.

Uređaj na djelu:

 • tijekom posljednjih nekoliko dana za posao i studij morala sam kopirati i skenirati velike količine dokumenata. Pisač je te zadatke izveo vrlo dobro.
 • Kad sam dobila uređaj, jako me zanimalo može li zbilja postići navedeni omjer broja stranica i tinte. Naravno, moram priznati da nisam ispisala 11.000 primjeraka. No zahvaljujući prikazu razine tinte, što se može jednostavno nadzirati, mogu potvrditi tu izjavu! Za mene je to najvažnija prednost ovog uređaja i njegov jedinstveni element prodaje.
 • Kopije su uvijek bile čiste, a pisač je bio iznimno tih u toj funkciji!
 • Zadivili su me i skenirani dokumenti te priloženi softver. Tu je i čist, jednostavan rad te nema potrebe provoditi puno vremena u proučavanju vodiča s uputstvima. Dokumente sam skenirala uz automatski posluživač listova; rad je bio vrlo ugodan i tih, a listovi su se kontinuirano ulagali i izlazili.
 • Možete raditi u miru pored ovog uređaja, čak i kad kontinuirano radi. Možete slušati i audioknjige :-)
 • Izravan ispis s mobilnog telefona ili tabletnog uređaja radi jednako dobro kao i ispis s drugih pisača u kućnoj mreži.
 • Funkciju faksiranja isprobala sam samo jednom i mogu samo reći da je sve normalno radilo.
 • I kvaliteta fotografija bila je vrlo dobra i sigurna sam da ćemo često koristiti funkciju ispisa fotografija.

Ako izuzmemo nekoliko želja koje sam navela, uređaj me zbilja zadivio. Pisač ćemo vrlo rado upotrebljavati u našem uredu.

L655 5/5

totton74

Pisač Epson L655 vrlo je dobre građe, no to nas ne bi trebalo iznenaditi kad se radi o proizvodu te kategorije.

Multitalent

Pisač Epson L655 vrlo je dobre građe, no to nas ne bi trebalo iznenaditi kad se radi o proizvodu te kategorije.

Komplet uključuje dovoljno tinte za 11.000 stranica.
Vidjet ćemo hoće li proizvođač ispuniti svoje obećanje. Nisam uspio ispisati 11.000 stranica u tako kratkom roku!
Nadopuna spremnika vrlo je jednostavna. Bočice s tintom odmah su spremne za punjenje spremnika. Upute za punjenje na paketu objašnjavaju pojedinačne korake jednostavno i uz jasne slike.
Ako je u bočici nakon punjenja ostalo nešto tinte, možete je zatvoriti s poklopcem i pohraniti do sljedećeg punjenja.

Nakon što pisač napunite crnom, cijan, magenta i žutom tintom, pisač možete priključiti s napajanjem. Pri prvoj upotrebi mlaznice pisača pune se tintom. To može potrajati do 20 minuta.

No prvo postavljanje pisača pokreće se automatski i koraci su objašnjeni na zaslonu.
Instaliranje softvera svakom će korisniku biti vrlo jednostavno!
Ako slijedite priložene kratke upute korak po korak, pisač će uskoro biti spreman za rad bez većih napora!

Pisač L655 korisniku nudi niz opcija za slanje naredbi za ispis, skeniranje ili faksiranje. To možete učiniti putem prijenosnog računala/Macbook-a i pametnog telefona, putem veze WLAN ili USB ili pak putem udaljenog pristupa na putu. Možete koristiti i Epsonovu mrežnu pohranu koju možete kombinirati s uslugama kao što je Google Drive. Naredbe za ispis pisaču možete slati i putem e-pošte.

Pisač je uvijek na pričuvnom načinu rada, čak i u mirovanju, pa se s njim možete povezati s bilo kojeg mjesta u svijetu i slati mu naredbe. Usto, nije mu potrebno dugo za odgovor!

Ako preuzmete aplikaciju „Epson iPrint” na pametni telefon, dobit ćete razne mogućnosti spajanja s pisačem. (Prikaz razine tinte, pohrana na mreži, skeniranje itd). Možete i snimiti dokumente fotoaparatom na pametnom telefonu i izravno ih ispisati. Mrežna pohrana pristupa glavnim oblacima kao što su Google Drive, Dropbox i OneDrive itd.

Pisač koristim s uređajima Apple MacBook, iPhone i iPad. Zasad nemam pritužbi. Naredbe za ispis pisaču L655 mogu slati s bilo koje aplikacije.

Kvaliteta ispisanih primjeraka koje sam dosad napravio nema grešaka!

Još uvijek nisam isprobao funkciju faksiranja. No siguran sam da će raditi jednako dobro kao i funkcije koje sam isprobao dosad.

Skener pisača može se koristiti kao plošni pisač ili putem posluživača dokumenata. Stranice se ulažu brzo i čisto. Možete skenirati u JPEG ili PDF formatu. Možete odlučiti i hoćete li dokument spremiti u mrežnoj pohrani ili na računalu.

Moja presuda:
toplo ga preporučujem korisnicima u kućnim uredima i privatnim korisnicima koji trebaju ispisivati, skenirati, pa čak i faksirati!

L486 5/5

MacGyverNRW

Zadivljen sam volumenom ispisa koji možete postići uz novu seriju sustava spremnika za tintu.

Zahtjevi za tintne pisače su se povisili!

Zadivljen sam volumenom ispisa koji možete postići uz novu seriju sustava spremnika za tintu. Tijekom testiranja koje je trajalo nešto kraće od tri tjedna podrobno sam ispitao pisač Epson L486, a usto sam i cijelo iskustvo prenio na video portal u obliku prezentacije u četiri dijela. Razina izvedbe koju ovaj pisač pruža bila je jasna od prvih ispisanih primjeraka. Uživao sam u testiranju ovog proizvoda i mogu ga iskreno preporučiti.

Najzanimljivija mi je bila upotreba uz tabletni uređaj i pametni telefon te testiranje kvalitete uz različite vrste papira. Jedini nedostatak bio je: nisam uspio ispisati „lijepi” primjerak dimenzija 10 x 15 u 27 sekundi. Volio bih da je Epson unaprijed pružio opis s postavljanjem tog formata.

Hvala i sve najbolje,
MacGyverNRW

L486 5/5

rezolucija

Sjajan pisač kvalitetne građe s pregršt funkcija i iznimno niskim troškovima ispisa.

Recite zbogom klasičnim tintama u pisaču!

Sjajan pisač kvalitetne građe s pregršt funkcija i iznimno niskim troškovima ispisa.
Ispisuje vrlo ekonomično, a zahvaljujući zamjenskoj tinti u bočicama ne trebate kupovati skupe patrone s tintom. Jednostavno je, jeftino i nije štetno za okoliš!
Pisač i skenira, što znači da možete brzo kopirati dokumente bez računala.
Ispis u boji i foto ispis je dobar, a uz aplikaciju Epson dostupan je bilo gdje u bilo koje vrijeme.
Snimajte fotografije uz mobilni telefon i ispisujte ih dok već snimate iduću sliku :-D

L655 5/5

Tanja1988

Pisač testiram dva tjedna i mislim da je sjajan!

Sjajan uređaj s pregršt funkcija

Pisač testiram dva tjedna i mislim da je sjajan! Nema više nepotrebnog trošenja papira jer odsad jednostavno mogu ispisivati s obje strane. A najbolje od svega je što ne moram uključivati računalo. Pisačem možete upravljati s mobilnog telefona ili putem e-pošte i on će ispisivati! Ne može biti praktičniji. Iskreno ga mogu preporučiti. Vrijedi uloženog novca!

L655 5/5

SMB2002

Postavljanje je vrlo jednostavno; punjenje spremnika jednostavno je i brzo.

Preporučen višenamjenski uređaj

Postavljanje je vrlo jednostavno; punjenje spremnika jednostavno je i brzo. Pisač sam instalirao na računalo, prijenosno računalo, tabletni uređaj i mobilni telefon; u svakom slučaju funkcionira izvanredno i brzo, bez problema. I ispis putem usluge Epson Connect lako je razumljiv. Putem posebne adrese e-pošte, poruke e pošte i privici mogu se ispisivati bez dodatnog softvera.

Zadaci kopiranja i ispisa vrše se brzo i primjerci su vrlo dobre kakvoće.

Jedna zamjerka je što pisač vibrira tijekom ispisa te se to osjeti i na radnom stolu pa se monitor trese.

Sve u svemu, pisač mogu toplo preporučiti te zbilja vrijedi uloženog novca.

L655 5/5

Kaja03

Epson je razvio odličan pisač.

Brz i uredan

Epson je razvio odličan pisač. Punjenje spremnika i postavljanje pisača dječja je igra. Ispis crno-bijelih i stranica u boji vrlo je brz. Kvaliteta ispisa nepogrešiva je bez većih podešavanja, a primjerci su vrlo čisti, bilo da se radi o tekstu ili tekstu sa slikama. Kvaliteta fotografija u formatu A4. Funkcionalnost uz Wi-Fi i ispis na putu su domišljati. Jednostavno preuzmite aplikaciju na pametni telefon ili pametni uređaj i spremni ste za rad.

L655 5/5

Feetonfire1988

Podrobno sam testirao novi pisač Epson L655.

Isplativi višenamjenski uređaj

Podrobno sam testirao novi pisač Epson L655.
Nešto je skuplji od ostalih modela, no kupovina će vam se isplatiti.
Inovativni spremnici za tintu u kombinaciji s povoljnim bočicama s tintom omogućuju cijenu ispisa kojoj nema premca.

Pisač me osvojio kvalitetom i brzinom ispisa; drugi se modeli ne mogu natjecati s njim.

Raznolikost funkcija zaokružuje ukupnu sliku.
Aplikacija Epson iPrint posebno olakšava ispis putem pametnog telefona i tabletnog uređaja.
Nevjerojatna mi je i funkcija obostranog ispisa i skeniranja koja vam omogućuje obostrani ispis bez okretanja lista.

Definitivno bih ponovno kupio taj pisač.

L486 5/5

DanielKaiser

Nakon što sam uređaj raspakirao iz vrlo dobrog pakiranja, mogao sam ga uključiti već u sljedećem koraku, što me malo zabrinulo.

Nova iskustva ispisa...

Nakon što sam uređaj raspakirao iz vrlo dobrog pakiranja, mogao sam ga uključiti već u sljedećem koraku, što me malo zabrinulo. Zašto? Zato što postavljanje Wi-Fi veze nije uvijek besprijekorno funkcioniralo kod drugih uređaja. Ovdje to nije bio slučaj. Uređaj se pokrenuo te me vodio kroz inicijalizaciju. Piše da taj postupak traje 20 minuta, no meni je bilo potrebno nešto manje od 15 minuta. Nakon toga sam pokrenuo pomoćnika za Wi-Fi (koristim kućnu mrežu s usmjerivačem). U nekoliko sekundi, nakon što sam unio mrežni ključ, bio sam spojen s usmjerivačem. Na mom računalu (Windows 10) pisač je odmah bio vidljiv u odjeljku „uređaji i pisači” i mogao sam započeti s ispisom i skeniranjem.

Kakvoća ispisa i skeniranja vrlo je dobra, što me ugodno iznenadilo.

Normalna kakvoća ispisa tekstnih stranica vrlo je dobra, no ne razlikuje se od drugih uređaja. Međutim, ispis fotografija predstavlja vrhunac. Umetnuo sam foto papir i ispisao fotografiju s odmora. Rezultat je bio izvanredan i nije se razlikovao od profesionalno ispisane fotografije. Sve se odvilo velikom brzinom i uz ugodnu razinu zvuka. Uređaj i skenira vrlo tiho.

Ispis sa SD kartice također funkcionira vrlo jednostavno. Umetnite karticu i odaberite simbol fotografije na zaslonu. Nakon što se prikažu, možete ispisati sve ili samo odabrane fotografije. Ta funkcija ne može biti jednostavnije implementirana. Čak je i povezivanje s pametnim telefonom radilo bez problema nakon što sam instalirao aplikaciju „Epson iPrint”, tako da sad mogu ispisivati primjerke iznimne kvalitete s mobilnog uređaja bez greške.

Prst gore od mene!

L486 5/5

Ceyda81

Pisač testiram dva tjedna i oduševljena sam.

Epson ITS u potpunosti je ispunio moja očekivanja

Pisač testiram dva tjedna i oduševljena sam. Priložene bočice s tintom mogu se brzo izlijevati u spremnike. U početku su mi prsti bili prljavi od tinte, no to je mala cijena za jeftine bočice s dodatnim punjenjem. To kažem zato što je to bio problem kod našeg prethodnog pisača druge marke koji je bio vrlo skup i, nažalost, vrlo je brzo trošio tintu. Dobro bih promislila prije nego što bih ispisala dokument. Ovdje s time nema problema. Postavljanje je vrlo brzo i odvija se bez problema. Funkcija Wi-Fi veze je sjajna; to znači da vam nisu potrebni kabeli. Ispis je vrlo brz, a čak je i ispis s pametnog telefona dječja igra; jednostavno preuzmite aplikaciju Epson. To mi se jako sviđa.

Boje su predivne. Sve u svemu, radi se o sjajnom uređaju koji bih definitivno preporučila drugima.

L486 5/5

Gudy

Pisač L486 koristim dva tjedna i još uvijek sam oduševljen lakoćom rukovanja njime.

Super!

Ovaj pisač je multitalentiran.
Pisač L486 koristim dva tjedna i još uvijek sam oduševljen lakoćom rukovanja njime. U početku sam se pitao hoću li ga moći integrirati u mrežu bez pomoći od nekog, no nakon pola sata čitanja priložene knjižice uvjerio sam se da to neće biti potrebno; pisač je radio. Punjenje spremnika za tintu je jednostavno, a usto mogu potvrditi i da nisam zaprljao prste tintom pri prvom punjenju (to se inače događa pri zamjeni spremnika). Skeniranje i kopiranje bilo je precizno, ispis je bio prvoklasan te je vrlo jednostavno upravljati svakom radnjom jer se iznimno dobro prikazuje na zaslonu. Čini se kao da te uvijek netko vodi i podržava kroz program. Ispis sa SD kartice također funkcionira bez problema. Smatram i da je razina zvuka vrlo ugodna. U prošlosti sam imao puno bučnije uređaje.

L486 5/5

blondi18

Ovaj proizvod radi vrlo precizno, a i slike su vrlo dobre.

L486

Ovaj proizvod radi vrlo precizno, a i slike su vrlo dobre.

L486 4/5

Neptunia

Stvarno sam oduševljena; ispisuje vrlo brzo, a boje su intenzivne.

Oduševljena

Stvarno sam oduševljena; ispisuje vrlo brzo, a boje su intenzivne. Skeniranje i kopiranje dječja su igra. Sviđa mi se i što spremnik za tintu lako mogu napuniti tintom za ispis... No najviše mi se sviđa Wi-Fi i mogućnost ispisa s prijenosnog računala, pametnog telefona ili tabletnog uređaja.

L655 5/5

Moorhusen

Već tjedan dana upotrebljavamo ovaj pisač kod kuće. Kakvoća ispisa je sjajna. Jednostavno se postavlja i radi, brzo ispisuje, a brz je i pri ispisu fotografija i primjeraka u boji, bez gubitka kvalitete.

Sjajan pisač

Već tjedan dana upotrebljavamo ovaj pisač kod kuće. Kakvoća ispisa je sjajna. Jednostavno se postavlja i radi, brzo ispisuje, a brz je i pri ispisu fotografija i primjeraka u boji, bez gubitka kvalitete.

L655 5/5

HanniHD

Zadivljujući pisač!

Izvrstan višenamjenski uređaj!

Zadivljujući pisač!
Ispisuje brzo i tiho te postiže dobre rezultate.
Ispisao sam više od 500 stranica, a prema prikazu tinte, nisam potrošio gotovo ništa.
Nisam naišao na probleme ni pri punjenju spremnika za tintu. Savjet: koristite papirnati ubrus pri vađenju bočica da ne biste zaprljali ruke.
I funkcije skeniranja i kopiranja su izvrsne. Izravno skeniranje u PDF datoteku je praktično.
Ispisani primjerci u boji vrhunske su kvalitete, osim na većim crnim površinama, gdje se pri normalnoj kvaliteti ispisa pojavljuju crte.
Pisač me zadivio usprkos visokoj cijeni – jeftin ispis čini ga povoljnim!

L486 5/5

Free

Zadivljujuće je kako brzo tehnologija ispisa napreduje. Jednostavno postavljanje i postupak dodatnog punjenja.

Tehnologija napreduje.

Zadivljujuće je kako brzo tehnologija ispisa napreduje. Jednostavno postavljanje i postupak dodatnog punjenja. Kupovna cijena prilično je visoka, no ostali su troškovi ugodno niski. Vrlo mi je važna i mogućnost upotrebe pisača gdjegod se nalazim.

Novi „mali” Epson ostavlja vrlo dobar utisak.

Dobar pisač sa sjajnim „sustavom za tintu”

Novi „mali” Epson ostavlja vrlo dobar utisak.
Punjenje tinte vrlo je jednostavno, no morate biti i oprezni.
Kakvoća ispisa je pristojna (i crno-bijelo i u boji) te će vjerojatno dugo potrajati.
Važno je da se tinta ne osuši u spremnicima, no to nažalost ne mogu još potvrditi.
Povezivanje i postavljanje dječja su igra; WLAN ispis radi besprijekorno.
Crna je prilično tamna, a boje su vrlo jasne.

Negativno:
osobno mi se ne sviđa umetanje papira s vrha; listovi se savijaju prilično lako.
Volio bih imati funkciju obostranog ispisa; šteta da je pisač nema.

Ako to oduzmemo, vrlo sam zadovoljan uređajem; radi ono što bi trebao i sjajna mi je ideja odbacivanja patrona s tintom!

Naravno, ovih dana mora i izgledati dobro!

L486 5/5

MichaelaFL2010

1. Zahvaljujući vrlo dobroj dokumentaciji (na papiru i na CD-u), nije bilo poteškoća pri raspakiravanju, postavljanju, instaliranju i punjenju spremnika (vrlo je jednostavno)

Zabavan višefunkcijski pisač

 1. 1. Zahvaljujući vrlo dobroj dokumentaciji (na papiru i na CD-u), nije bilo poteškoća pri raspakiravanju, postavljanju, instaliranju i punjenju spremnika (vrlo je jednostavno)
 2. 2. Pisač L486 ispisuje vrlo tiho i brzo, npr. u usporedbi sa pisačem Epson Stylus SX 210.
 3. 3. Oduševljena sam funkcijom Wi-Fi-ja! Sad mogu izravno slati naredbe za ispis pisaču L486 gdjegod se nalazim putem pametnog telefona, a ispisane stranice već me čekaju kod kuće (sjajan je i izvrsno radi).
 4. 4. Skeniranje, kopiranje crno-bijelo i u boji (kakvoća ispisa: vrhunska)
 5. 5. Jednako je i kod funkcije ispisa fotografija – i ovdje su boje sjajne, a rezultati ispisa vrlo brzi!
 6. 6. Sutra ću započeti s ispisom velikih količina primjeraka – 2000 letaka za moju sljedeću kazališnu produkciju! Već sam ispisala 350 kopija u A5 formatu! Prva kopija izgledala je potpuno isto kao i 350. kopija (kakvoća ispisa vrlo je brza i jasna)!
 7. Zasad mogu reći da je pisač sjajan, a funkcije odlične!

L655 5/5

quoxl

Vrlo dobar višenamjenski uređaj za ured sa četiri zasebna spremnika za tintu koja puni korisnik.

Dobar višenamjenski uređaj za ured

Vrlo dobar višenamjenski uređaj za ured sa četiri zasebna spremnika za tintu koja puni korisnik. Kakvoća ispisa i skeniranja vrlo je dobra, a raspon funkcija, poput obostranog ispisa, faksiranja, veza WLAN, LAN, značajke AirPrint itd. je nevjerojatan.

Kupovina zamjenske tinte je povoljna, a punjenje jednostavno (svejedno preporučujem nošenje rukavica za jednokratnu upotrebu jer možete proliti koju kap tinte).

Jedina loša strana: pretinac za papir malo je premali za 150 listova...

L486 5/5

Agabog

Pisač možete odlično zapakirati kod kuće. Punjenje spremnika vrlo je jednostavno i nema prolijevanja.

Izvrstan pisač za ljude koji puno ispisuju kod kuće

Pisač možete odlično zapakirati kod kuće. Punjenje spremnika vrlo je jednostavno i nema prolijevanja.
Kao učiteljica ispisujem puno materijala za individualno učenje, uključujući i puno velikih slika u boji. Nisam primijetila mrljanje ni neobične crte na slikama. Drugim riječima, sve je izgledalo vrlo lijepo. I boje su odgovarale onima koje sam vidjela na zaslonu.
Boje izgledaju vrlo lijepo, čak i nakon plastificiranja.
Posebno mi se svidjelo što mogu ispisivati putem WLAN mreže sa svih uređaja koje imamo: iPod, iPhone i različita računala. Vrlo je praktično!
I funkcija kopiranja savršeno radi.
Iskreno mogu preporučiti ovaj pisač.

L655 5/5

ChrisR

Vrlo kvalitetna građa.

Jednostavno rečeno, odličan pisač za mali ured.

Vrlo kvalitetna građa.
Možete čak ispisivati s obje strane zahvaljujući funkciji obostranog ispisa.
Skener s automatskim ulaganjem za više listova je prilično brz.
Međutim, plošni skener znatno je brži.
Skenirani i kopirani primjerci vrlo su dobri. Na slikama ćete s vremena na vrijeme primijetiti mrlje (naravno, to nije foto pisač), no i dalje su vrlo dobre.
Nadopuna spremnika za tintu dječja je igra.
Zadivljuje i broj priključaka.
Uključuju USB, mrežni priključak i priključak za WLAN, a upravljanje je moguće i putem aplikacije za pametne telefone.
Početno postavljanje traje nešto duže. Potrebno je 20 minuta za punjenje spremnika u glavama pisača, no za to vrijeme možete pregledati priručnik u PDF formatu.
Nakon čekanja, postavljanje ostalih postavki vrlo je brzo.
Pisač Epson L655 jako me POZITIVNO iznenadio.

L486 5/5

IEAZ

Ovaj tintni pisač 3-u-1 savršen je izbor za svakog tko želi uštedjeti na troškovima ispisa.

Sjajan višefunkcijski pisač

Kalkulator uštede

Kalkulator uštede

Uštedite novac uz Epsonove pisače sa sustavom spremnika za tintu

Upotrijebite naš online kalkulator troškova da provjerite koliko možete uštedjeti uz Epsonove pisače sa sustavom spremnika za tintu (ITS).

Saznajte više
 1. Tinta u trajanju od 2 godine, ovisno o korisnikovom prosječnom volumenu ispisa svakog mjeseca (IDC-ov „WW Page Volume Program”, 2015.)
 2. Usporedba 10 najkonkurentnijih jednobojnih laserskih A4 pisača i višenamjenskih uređaja, 10 najkonkurentnijih laserskih pisača u boji i višenamjenskih uređaja te 10 najkonkurentnijih tintnih pisača i višenamjenskih uređaja prema IDC-ovoj evidenciji uređaja za ispis za Europu, Bliski istok i Afriku (podaci za četvrto tromjesečje 2015.). Trošak po stranici izračunat je pomoću prosječne prodajne cijene IDC-ove evidencije potrošnog materijala za Europu, Bliski istok i Afriku (podaci za drugu polovicu 2015.) i iskoristivosti koju je objavio proizvođač za prosinac 2015. Za više informacija posjetite mrežno odredište www.epson.eu/itssavings.
 3. Ukupna globalna prodaja između listopada 2010. i financijske godine 2016. iznosila je 20 milijuna jedinica u 150 država i regija
 4. Navedena iskoristivost izračunata je na temelju Epsonove originalne tehnologije simulacije ispisa testnih uzoraka u skladu sa standardom ISO/IEC 24712 sa zamjenskim kompletima tinte. Navedene izdašnosti NE TEMELJE se na standardu ISO/IEC 24711. Navedene izdašnosti mogu se razlikovati ovisno o slikama koje ispisujete, vrsti papira koji upotrebljavate, učestalosti ispisa i uvjetima u okolišu, poput temperature. Tijekom početnog postavljanja pisača, određena količina tinte koristi se za ispunu mlaznica ispisne glave pa iskoristivost početnog priloženog kompleta može biti manja.
 5. Navedena iskoristivost izračunata je na temelju Epsonove originalne tehnologije simulacije ispisa testnih uzoraka u skladu sa standardom ISO/IEC 29103 sa zamjenskim kompletima tinte. Navedene iskoristivosti NE TEMELJE se na ISO/IEC 29102. Navedene iskoristivosti mogu se razlikovati ovisno o slikama koje ispisujete, vrsti papira koji upotrebljavate, učestalosti ispisa i uvjetima u okolišu, poput temperature. Tijekom početnog postavljanja pisača, određena količina tinte koristi se za ispunu mlaznica ispisne glave pa iskoristivost početnog priloženog kompleta može biti manja.
 6. Registracija za bilten www.epsonconnect.eu

Preskoči

 

Preskoči

 

Preskoči