RECITE ZBOGOM KLASIČNIM TINTAMA

Sustavi sa sustavom spremnika za tintu uključuju
tintu za razdoblje od 2 godine¹

Uštedite novac uz Epsonove pisače sa sustavom spremnika za tintu

Izračun uštede jednostavan je kao 1 - 2 - 3

Odaberite Epsonov model sa sustavom spremnika za tintu (Ink Tank System) i pisač s kojim ga želite usporediti

Odaberite procijenjenu uporabu i koliko dugo namjeravate koristiti pisač

Kliknite „IZRAČUNAJ”

DO
00%
MANJI TROŠAK
PO STRANICI
OD KONKURENTSKIH
PISAČA²

1. Odaberite usporedbu

JEDNOBOJNI ITS PISAČ NASPRAM JEDNOBOJNOG LASERSKOG PISAČA
ITS U BOJI NASPRAM LASERSKOG PISAČA U BOJI
ITS U BOJI NASPRAM TINTNOG PISAČA

Epson M100 u usporedbi s Cannon LPB-6030B

Možete uštedjeti u usporedbi s odabranim modelom

Ili do u usporedbi s tržišnim prosjekom²

PRIKAŽI MI PODROBNE REZULTATEISPIŠI OVU STRANICU

Vaši rezultati

Temeljeno na stranica po mjesecu za mjeseci, ukupni trošak uporabe označen je crvenom linijom. Ukupan trošak uporabe temelji se na troškovima kupovine hardvera te tekućim troškovima za tintu i toner. Ostali troškovi mogu utjecati na ukupan trošak uporabe i mogli bi pridonijeti daljnjim uštedama, poput uštede na dodatni potrošni materijal koji se upotrebljava u laserskim pisačima te na potrošnju struje. Prosječna prodajna cijena pisača i potrošnog materijala u USD ($) preuzeta je iz IDC-ove evidencije perifernih uređaja za ispis za Europu, Bliski istok i Afriku (podaci za četvrto tromjesečje 2016.) te iz IDC-ove evidencije potrošnog materijala za Europu, Bliski istok i Afriku (podaci za drugu polovicu 2016.).

  • TRŽIŠNI PROSJEK

ZA UVJETE I ODREDBE TE DEVIZNI TEČAJ KLIKNITE OVDJE

Usporedi drugi pisač

Pouzdan ispis bez prljanja

Svaki pisač opremljen je Epsonovom Micro Piezo tehnologijom glave pisača koja donosi nenadmašnu trajnost, kakvoću i pouzdanost. Spremnik iznimno velikog kapaciteta u potpunosti je ugrađen u pisač pa možete uživati u pouzdanom ispisu bez prljanja ili gnjavaže koja često prati druge sustave s dodatnim punjenjem.

Jedinstvena Epsonova tehnologija brzog dodatnog punjenja tinte, s posebno dizajniranim pokrovima i filtrima koji ne propuštaju zrak, jamči minimalni gubitak tinte.

SAZNAJTE VIŠE

1 Tinta u trajanju od 2 godine, ovisno o korisnikovom prosječnom volumenu ispisa svakog mjeseca (IDC-ov „WW Page Volume Program”, 2015.).

2 Usporedba 20 najkonkurentnijih jednobojnih laserskih A4 pisača i višenamjenskih uređaja, 20 najkonkurentnijih laserskih pisača u boji i višenamjenskih uređaja te 20 najkonkurentnijih tintnih pisača i višenamjenskih uređaja prema IDC-ovoj evidenciji uređaja za ispis za Europu, Bliski istok i Afriku (podaci za četvrto tromjesečje 2015.). Trošak po stranici izračunat je pomoću prosječne prodajne cijene IDC-ove evidencije potrošnog materijala za ispis za Europu, Bliski istok i Afriku (podaci za drugu polovicu 2015.) i iskoristivosti koju je objavio proizvođač za prosinac 2015. Za više informacija kliknite ovdje i potražite svoj model.

3 Navedeni prinosi izračunati su na temelju originalne tehnologije Epsonove simulacije ispisa testnih uzoraka u skladu sa standardom ISO/IEC 24712 ili ISO/IEC 29103 sa zamjenskim kompletom tinti. Navedene izdašnosti NE TEMELJE se na ISO/IEC 24711 ili ISO/IEC 29102. Navedene izdašnosti mogu se razlikovati ovisno o slikama koje ispisujete, vrsti papira koji upotrebljavate, učestalosti ispisa i uvjetima u okruženju, poput temperature. Tijekom početnog postavljanja pisača, određena količina tinte koristi se za ispunu mlaznica ispisne glave pa iskoristivost početnog priloženog kompleta može biti manja. Više informacija potražite ovdje.