EDP nagrada za novi super brzi pisač Epson SureColor

EDP nagrada za novi super brzi pisač Epson SureColor

Duesseldorf. 1. lipnja 2016. – Novi Epsonov pisač SureColor SC-P20000 zaslužio je nagradu “Best Photographic Printer” (najbolji pisač za fotografije) koju je danas u Duesseldorfu, na sajmu Drupa, dodijelila organizacija European Digital Press Association (EDP). EDP svake godine dodjeljuje priznanja najboljim novim inovativnim proizvodima i tehnologijama dostupnima na tržištu digitalnog tiska. 

SureColor SC-P20000

Ovaj 64-palčani model predstavljen u siječnju ove godine spaja super brzi ispis sa superiornom kvalitetom fotografija i idealan je za komercijalnu uporabu u visokim nakladama, za korisnike poput većih tvrtki, fotokopiraonica, foto laboratorija i ekskluzivnih maloprodajnih lokacija s foto ponudom. Riječ je  o rješenju za cjenovno prihvatljiv ispis u tvrtki i pogodan je za izradu POS materijala visoke kvalitete, transparenata za kratkotrajnu uporabu u zatvorenim i na otvorenim lokacijama, izložbene eksponate, display aplikacije, promotivne materijale i fotografije. Pisač koristi Epsonovu glavu PrecisionCore MicroTFP za produkciju u razlučivosti do 2400 x 1200 dpi. Njegova robusna konstrukcija uključuje niz inovativnih tehnologija i značajki poput ultra preciznog vođenja  medija, novog stabilizatora papira s kamerom te sustava valjaka za vođenje medija.  

“Ovaj pisač spaja visoku brzinu ispisa s vrhunskom kvalitetom ispisa na koju su već navikli Epsonovi korisnici. Istodobno nudi niz novih značajki i bolje korisničko iskustvo. Nagrada EDP prepoznaje inovativnost koja donosi novu kvalitetu u sektor digitalnog tiska te smo zbog toga posebno radi priznanja koje je zaslužio SC-P20000“, izjavila je tim povodom Kristin Saus-Opuszynski, Senior Business Manager za Europu u tvrtki Epson Europe.

 


Napomene za urednika

O tvrtki Epson

Tvrtka Epson vodeća je svjetska tvrtka u području tehnologije, posvećena povezivanju ljudi, stvari i informacija putem svojih originalnih, učinkovitih, kompaktnih i preciznih tehnologija. Nudeći širok asortiman proizvoda, od tintnih pisača i digitalnih sustava za ispis do 3LCD projektora, pametnih naočala, sustava senzora i industrijskih robota, tvrtka je usmjerena na poticanje inovacija i premašivanje očekivanja klijenata u području tintnog ispisivanja, vizualnih komunikacija, opreme i robotike.

Pod vodstvom tvrtke Seiko Epson Corporation sa sjedištem u Japanu, grupacija Epson zapošljava gotovo 72.000 djelatnika u 93 tvrtke diljem svijeta i ponosi se svojim doprinosima zajednicama u kojima djeluje i ulaganjem stalnih napora u smanjenje negativnog utjecaja na okoliš.

http://global.epson.com/

O tvrtki Epson Europe

Epson Europe B.V., sa sjedištem u Amsterdamu, regionalno je sjedište grupacije za Europu, Bliski istok, Rusiju i Afriku. Zahvaljujući radnoj snazi od 1700 zaposlenika, rezultati prodaje tvrtke Epson Europe za fiskalnu godinu 2014. iznosili su 1551 milijuna eura. www.epson.hr

Ekološka vizija 2050.   

http://eco.epson.com/

KONTAKT:

Robert Gelo - RGC
Savjetnik za komunikacijski menadžment i promociju, Epson Italia S.p.A.
T +385 1 3391218
M +385 98 475047
E epson@email.ht.hr    
www.epson.hr