Ekskluzivno na sajmu drupa: novi super brzi 44- inčni pisač

Model SC-P10000 objedinjuje najveću brzinu ispisa s nadmoćnom kvalitetom, od rezolucije 600x600 dpi naviše

Ekskluzivno na sajmu drupa: novi super brzi 44- inčni pisač

Na sajmu drupa 2016, štand A01-1, hala 05, tvrtka Epson predstavlja  novi 44-inčni (111,8 cm) model u seriji SC-P. Model SC-P10000 sličan je nedavno predstavljenom 64-inčnom pisaču SC-P20000. Oba pisača odlikuju se inovativnim značajkama, jednostavni su za korištenje i omogućavaju precizan i brz ispis fotografija velikog formata, POS materijala i transparenata vrhunske kvalitete. 

Model SC-P10000 optimalno je rješenje za foto radnje, fotokopiraonice, ali i velike tvrtke koje žele ispisivati vlastite materijale. Takvim korisnicima je potreban pisač koji producira ispis najviše kvalitete uz vrhunsku produktivnost., od rezolucije 600x600 dpi naviše. Model SC-P10000 temelji se na novoj glavi PrecisionCore MicroTFP te donosi vrhunske rezultate čak u  načinu ispisa niske kvalitete. Korisnici se mogu pouzdati u produkciju bez praznog hoda uz preciznu tehnologiju umetanja medija, uključujući novi stabilizator papira s kamerom te sustav valjaka za vođenje medija.  

Ispisani materijali odlikuju se preciznim bojama, glatkim gradacijama i finim detaljima. Epson se pobrinuo da njegovi korisnici ostvare tržišnu konkurentnost te da mnogu isporučivati precizno i pouzdano uz komplet novih tinti UltraChrome Pro u deset boja. Nove tinte Photo i Matte Black uz četiri nijanse crne omogućavaju ispis bogat tonovima. Tehnologija Multi Size Droplet (MSDT) smanjuje rasterizaciju i poboljšava gradaciju.

Model SC-P10000 omogućava jednostavan ispis, bez komplikacija. Upravljanje pisačem jednostavno je uz veliki LCD zaslon u boji, s ilustracijama za navigaciju. Dopuna i promjena medija obavlja se vrlo brzo, a proziran poklopac omogućava brzu provjeru stanja ispisa i preostalog medija. Opcijski tvrdi disk omogućava ponavljanje zadataka ispisa izravno s upravljačke ploče, bez potrebe za uporabom PC-ja. 

Održavanje pisača je olakšano te korisnicima omogućava neovisnost i smanjenje troškova. Glava pisača se nakon ispisa postavlja u položaj koji omogućava jednostavno čišćenje. K tome, alat Epson Colour Calibration omogućava upravljanje stabilnošću boja bez potrebe za nabavkom skupih softverskih dodataka. 

Epson jamči da su pisači i tinte vrlo ekonomični jer je učinkovitost jedan od najvećih prioriteta svakog poduzetnika. Opcijski Adobeov post script modul na raspolaganju je za daljnje poboljšanje učinkovitosti i radnih procesa. 

SC-P10000 biti će dostupan na tržištu od svibnja 2016.

Za više informacija posjetite www.epson.hr/sc-p10000 

Napomene za urednika

O tvrtki Epson

Tvrtka Epson vodeća je svjetska tvrtka u području tehnologije, posvećena povezivanju ljudi, stvari i informacija putem svojih originalnih, učinkovitih, kompaktnih i preciznih tehnologija. Nudeći širok asortiman proizvoda, od tintnih pisača i digitalnih sustava za ispis do 3LCD projektora, pametnih naočala, sustava senzora i industrijskih robota, tvrtka je usmjerena na poticanje inovacija i premašivanje očekivanja klijenata u području tintnog ispisivanja, vizualnih komunikacija, opreme i robotike.

Pod vodstvom tvrtke Seiko Epson Corporation sa sjedištem u Japanu, grupacija Epson zapošljava gotovo 72.000 djelatnika u 93 tvrtke diljem svijeta i ponosi se svojim doprinosima zajednicama u kojima djeluje i ulaganjem stalnih napora u smanjenje negativnog utjecaja na okoliš.

http://global.epson.com/

O tvrtki Epson Europe

Epson Europe B.V., sa sjedištem u Amsterdamu, regionalno je sjedište grupacije za Europu, Bliski istok, Rusiju i Afriku. Zahvaljujući radnoj snazi od 1700 zaposlenika, rezultati prodaje tvrtke Epson Europe za fiskalnu godinu 2014. iznosili su 1551 milijuna eura. www.epson.hr

Ekološka vizija 2050.   

http://eco.epson.com/

KONTAKT:
Robert Gelo - RGC

Savjetnik za komunikacijski menadžment i promociju, Epson Italia S.p.A.
T +385 1 3391218
M +385 98 475047
E epson@email.ht.hr   
www.epson.hr