Epson cilja rastuće tržište A3 ispisa

A3 pisači WorkForce konstruirani su za moderno radno mjesto

Epson cilja rastuće tržište A3 ispisa

Tvrtka Epson pomaže malim tvrtkama i kućnim uredima u bržem i pametnijem radu te je ažurirala liniju visokokvalitetnih i cjenovno prihvatljivih tintnih pisača A3 formata ( WF-7210DTW i WF-7710DWF) s dodatnim bežičnim funkcionalnostima za ispis u liniji, uz elegantnu upravljačku ploču i novo korisničko sučelje ( WF-7710DWF ).

Lee Withers, voditelj za proizvode u tvrtki Epson Europe, izjavio je: „naši najnoviji tintni pisači A3 formata sjajni su ako radite u okruženju u kojem trebate detaljno pregledavati tablice, dijagrame i planove”. U sklopu ove linije nudimo obostrani ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje dokumenata do veličine A3 – što je idealno poslovanje. Postoji i posebni jednostruki put hoda A3 papira na stražnjoj strani pisača koji može primiti papire različitih vrsta i debljine. Ovi modeli mogu proširiti korisničke mogućnosti i to u većem opsegu. Uveli smo i nekoliko novih značajki koje osuvremenjavaju ove modele, poput novog korisničkog sučelja, elegantne upravljačke ploče i dodatnih bežičnih rješenja.”

Najnoviji modeli WorkForce sjajni su za korisnike koji traže profesionalno rješenje za potrebe ispisa dokumenata A3 formata. Stvoreni su za poslovanje i mogu proizvoditi visokokvalitetne ispisane primjerke "laserske" kakvoće uz Epsonovu poznatu ispisnu glavu PrecisionCore.

Čak i u malim tvrtkama i kućnim uredima jednostavno je postići učinkoviti radni proces uz ove pouzdane i brze modele koji nude obostrani ispis A3 formata te brzinu ispisa poslovne kvalitete od 18 str./min. za crno-bijele i 10 str./min. za dokumente u boji 1. Njima je i jednostavno upravljati zahvaljujući velikom dodirnom zaslonu od 10,9 cm i intuitivnom korisničkom sučelju (WF-7710DWF).

Svaka dobra tvrtka teži kvaliteti i visokim razinama produktivnosti, no pronalazak cjenovno prihvatljivih rješenja može biti težak. Uz liniju WorkForce nema mjesta kompromisu. Ovi pisači mogu proizvesti visokokvalitetne ispisane primjerke vrlo brzo, a istovremeno znatno smanjiti troškove poslovanja jer je trošak po stranici do 50 posto manji od troška konkurentnih laserskih modela 2. Spremnici su vrlo isplativi i moguće ih je dobiti u standardnoj, XL i XXL veličini, uz najveću iskoristivost od 2200 stranica 3.

Najnoviji WorkForce modeli idu ukorak s konstantnim promjenama na radnom mjestu i predstavljaju dodatna rješenja za bežični ispis uvođenjem NFC-a 4. Ova tehnologija korisniku omogućuje povezivanje modela i ispis jednostavnim približavanjem kompatibilnog Android uređaja pisaču 4. To je sjajno za gostujuće korisnike jer mogu ispisivati bez poznavanja mrežnih postavki.

Korisnici mogu nastaviti s ispisom bilo gdje u uredu uz Wi-Fi spojivost ili Wi-Fi Direct za ispis s kompatibilnih bežičnih uređaja bez Wi-Fi mreže. Epsonove besplatne mobilne aplikacije za ispis te rješenja, uključujući i Email print, nude dodatnu svestranost za slanje sadržaja za ispis gotovo bilo gdje u svijetu 5. Uz značajku Scan-to-Cloud za skeniranje i dijeljenje dokumenata, i suradnja je jednostavna 5.

Modeli WF-7210DTW i WF-7710DWF dostupni su od 1 .listopada 2017.

Glavne značajkeWF-7210DTWWF-7710DWF
Obostrani pisač A3 s jednom funkcijom-
Obostrani pisač A3 – ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje-
Ispis bez ruba do A3+ formata (jednostrano)
Jedan pretinac za 250 listova papira-
Dvostruki pretinci za 250 listova papira-
Brzina ispisa ISO 18/10 str./min. (crno-bijelo / u boji)*
PrecisionCore tehnologija ispisne glave za brzi ispis poslovne kakvoće
Stražnji, posebni put hoda papira za umetanje pojedinačnih listova papira A3 formata omogućuje fleksibilnost medija (za različite vrste i debljine papira, kao što su kartice, omotnice i posjetnice)
Wi-Fi, Wi-Fi Direct
Ethernet
Epson Connect (Epson iPrint. Email Print, Remote Print Driver)*
Scan–To–Cloud)*, mapa na mreži/FTP, e-pošta, USB-
AirPrint, GCP, NFC)*
Tinte DURABrite Ultra koje se brzo suše za poslovne dokumente profesionalne kvalitete koji su otporni su vodu, razmazivanje i markere
Do 50 % niži trošak po stranici od konkurentskih laserskih pisača)*
Spremnici 27XXL s crnom tintom omogućuju ispis približno 2200 stranica)*
Spremnici 27XL s crnom tintom omogućuju ispis približno 1100 stranica)*
Dodirni zaslon promjera 10,9 cm i intuitivna upravljačka ploča za jednostavno kretanje izbornicima-
Jednobojni LCD zaslon od 5,6 cm-
USB utor (ispis s/skeniranje na USB memorijske uređaje)-
Podrška za adresar LDAP-
Brzine ispisa
1. Izmjereno sukladno standardu ISO/IEC 24734 pokazuje prosjek za ESAT iz testiranja za kategoriju Office (ured) za uobičajeni jednostrani ispis na formatu A4. Za dodatne informacije posjetite stranicu www.epson.eu/testing.

Do 50 % niži trošak po stranici od konkurentskih laserskih pisača
2. Više informacija potražite na web-adresi www.epson.hr/inkjetsaving.

Iskoristivost stranica
3. Približna iskoristivost temelji se na standardu ISO/IEC 24711/24712. Stvarne vrijednosti mogu se razlikovati, ovisno o slikama koje se ispisuju i uvjetima upotrebe. Dodatne informacije potražite na web adresi www.epson.eu/pageyield.

NFC
4. Zahtijeva uređaj s omogućenim NFC-om i značajkom Wi-Fi Direct uz sustav Android OS 4.0 ili noviji. Zahtijeva preuzimanje aplikacije Epson iPrint iz trgovine Google Play.

Epson Connect
5. Za Epson iPrint potrebne su bežična veza i Epsonova aplikacija za ispis. Epson Email print, Epson Remote Print Driver i Epson scan-to-cloud zahtijevaju internetsku vezu. Više informacija, podržane jezike i uređaje potražite na stranici www.epson.hr/connect.