Epson i Lang AG postavili 3LCD laserske projektore na svečanosti otvaranja sajma CeBIT 2017

Tvrtka Epson objavila je da je u suradnji s tvrtkom Lang AG, vodećim njemačkim iznajmljivačem AV opreme, na svečanosti otvaranja sajma CeBIT postavila dva laserska projektora EB-L25000U, trenutno najsnažnije 3LCD projektore na tržištu

Epson i Lang AG postavili 3LCD laserske projektore na svečanosti otvaranja sajma CeBIT 2017

Mapiranim projekcijama Epsonovih projektora svjedočili su poslovni lideri i najviši politički dužnosnici, među ostalima njemačka kancelarka Angela Merkel i japanski premijer Shinzo Abe. Japan je inače zemlja partner ovogodišnjeg sajma CeBIT.

Kreativni direktor za priredbe izjavio je: “Odabrali smo Epsonove projektore zbog velike snage i visokog omjera kontrasta. Uz bogati izražaj gradacija boja i crnih tonova vjerujemo da su idealni za vjernu reprodukciju mapiranih projekcija i računalnih grafika koje su od najvećeg značaja za priredbu“.

Model EB-L25000U impresionirao je publiku snagom izlaznog svjetla i vjernom reprodukcijom boja u prikazu najsvjetlijih trenutaka japanske tehnologije te snažnih veza sa zemljom domaćinom. Izvedba mapirane projekcije uključivala je projiciranje slike na objekte poput kocki i robotskih ruku te se najbolje može opisati kao kombinacija proširene i miješane stvarnosti[1].

EB-L25000U nije samo najsnažniji 3LCD projektor na tržištu već je i manji i lakši od konkurencijskih proizvoda. Uz značajku rotacije u 360 stupnjeva omogućava vrlo fleksibilnu montažu. Hermetički zatvorena optička jedinica i anorgansko fosforno kolo omogućavaju 20 tisuća sati pouzdanog rada, bez potrebe za održavanjem[2], čak i u zagušljivim prostorima poput koncertnih i kazališnih dvorana.

Sajam CeBIT je jedno od najvećih tehnoloških događanja u svijetu. Osim modela EB-L25000U Epson će predstaviti vrhunske poslovne inkjet pisače, pametne naočale Moverio, rješenja u robotici te PaperLab, prvi uredski sustav za proizvodnju papira u svijetu[3] koji iz otpadnog papira stvara nove čiste listove, u „suhom“ postupku.

Nove Epsonove proizvode može se pogledati na sajmu CeBIT, hala 3, štand D17 te u hali 4, na štandu A38, u „Japanskom paviljonu“.

Dostupnost Epsonovih proizvoda i usluga nije jednaka u svim regijama. Za više informacija upitajte predstavnike i partnere tvrtke u regiji:

www.epson.hr

Više o izlaganju Epsona na sajmu CeBIT:

www.epson.eu/cebit

O sajmu CeBIT:

www.cebit.de/en

Fotografije u visokoj razlučivosti:

--- kraj---

O tvrtki Epson

Tvrtka Epson vodeća je u svijetu u području tehnologije posvećena povezivanju ljudi, stvari i informacija putem svojih originalnih, učinkovitih, kompaktnih i preciznih tehnologija. Nudeći širok asortiman proizvoda, od tintnih pisača i digitalnih sustava za ispis do 3LCD projektora, pametnih naočala, sustava senzora i industrijskih robota, tvrtka je usmjerena na poticanje inovacija i premašivanje očekivanja klijenata u području tintnog ispisa, vizualnih komunikacija, opreme i robotike.

Pod vodstvom tvrtke Seiko Epson Corporation sa sjedištem u Japanu, grupacija Epson zapošljava više od 67.000 djelatnika u 90 tvrtki diljem svijeta i ponosi se svojim doprinosima zajednicama u kojima djeluje i ulaganjem stalnih napora u smanjenje negativnog utjecaja na okoliš.

www.global.epson.com

O tvrtki Epson Europe

Epson Europe B.V., sa sjedištem u Amsterdamu, regionalno je sjedište grupacije za Europu, Bliski istok, Rusiju i Afriku. Zahvaljujući radnoj snazi od 1700 zaposlenika prodaja tvrtke Epson Europe za fiskalnu godinu 2015. iznosila je 1577 milijuna eura. www.epson.hr

Ekološka vizija 2050. 

http://eco.epson.com/

KONTAKT:

Robert Gelo - RGC

Savjetnik za komunikacijski menadžment i promociju, Epson Italia S.p.A.

T +385 1 3391218

M +385 98 475047

E epson@email.ht.hr   

www.epson.hr

 

[1] Proširena stvarnost (Augmented reality) je tehnologija koja donosi računalno generirane slike u sliku stvarnog svijeta. Miješana stvarnost spaja stvaran i virtualan svijet te tako fizički i digitalni objekti postoje i međusobno djeluju u stvarnom vremenu.

[2] Približno vrijeme do smanjenja svjetline za 50 % u odnosu na stanje prilikom prve uporabe. Izmjereno akceleracijskim testom uz pretpostavljenu uporabu 0,04 – 0,20 mg/m³ tvari. Rezultati ovise o uvjetima uporabe i okoliša.

[3] PaperLab je prvi „suhi“ uredski sustav za reciklažu papira, prema podacima iz Epsonovog istraživanja iz studenog 2016. Sustav može reciklirati standardni papir formata A3 i A4.