Epson lansira novu liniju iskustvenih signage projektora

Epson, vodeća svjetska marka projektora, proširuje svoju ponudu laserskih projektora za šest novih projektora

Epson lansira novu liniju iskustvenih signage projektora

Epson, vodeća svjetska marka projektora[1], proširuje svoju ponudu laserskih projektora za šest novih projektora kako bi postigao što dojmljivije signalizacijske i iskustvene imerzivne izloge za niz komercijalnih okruženja uključujući maloprodaju, ugostiteljstvo, muzeje i atrakcije za posjetitelje.

Epsonovi najnoviji laserski zasloni kombiniraju moćnu 3LCD projekciju s novim softverom koji je jednostavan za upotrebu kako bi pomogao brendovima u postizanju što kreativnijih vizualnih prikaza i još većih razina interakcije i angažmana kupaca.

Nove serije EB-L250F, EB-750 i EB-800 pokreće jaki izvor laserske svjetlosti koji može raditi do 20 000 sati bez potrebe za održavanjem i dolazi s novim intuitivnim softverom, opsežnom povezivošću i fleksibilnim postavljanjem kako bi mogli projicirati sadržaj gotovo bilo gdje. Moguće je projicirati sadržaj bez jasnih granica na zidove, podove, stropove, čak i trodimenzionalne predmete, što brendovima omogućava dodatnu kreativnost njihovim izlozima kako bi iznenadili i oduševili kupce.

„Angažman pokreće rast dok iskustva pokreću angažman”, komentira Ana Bajagić, voditeljica marketinga tvrtke Epson za regiju Balkan. „Brendovi traže nove načine da se istaknu, tako da je važno maksimalno iskoristiti mogućnosti prostora i ponuditi jasan, dojmljiv i relevantan sadržaj. Epsonova nova linija projektora pruža inovativna, iskustvena signalizacijska rješenja koja su cjenovno pristupačna, pouzdana i jednostavna za upotrebu”.

„Od projiciranja pravovremenih poruka poput uputa za socijalno distanciranje, do naglašavanja bitnih prodajnih promocija, ili pak stvaranja uzbudljivih i tajanstvenih iskustava za goste, kupce, turiste i posjetitelje, Epsonovi novi projektori će dodatno poboljšati način kako potrošači komuniciraju s brendovima i proizvodima”.

Linija sadrži niz modela kratkog dometa kao i onih standardnog dometa, novi zasloni olakšavaju korisnicima plasiranje dinamičnog sadržaja koji zadovoljava današnje potrebe signaliziranja, po pristupačnoj cijeni. Linija projektora koristi Epsonovu 3LCD lasersku tehnologiju, bijele svjetline i one u boji u rasponu od 2000 do 5000 lumena[2], i do 1080p full HD rezolucije.

Nove serije EB-L250F, EB-750 i EB-800 nude prilagodljivo postavljanje od 360 stupnjeva i cijeli niz mogućnosti za povezivanje uključujući HDMI, HDBaseT, ugrađeno bežićno spajanje i Miracast[3], što čini postavljanje jednostavnim i omogućava laganu ugradnju u postojeće CMS infrastrukture. Korisnici također mogu spojiti dva ili više zaslona kako bi pokrenuli ugrađeni edge blending za stvaranje imerzivnih prostora ili kako bi osvijetlili cijeli zid s jednom velikom slikom. Dodatno, split screen značajka dopušta korisnicima spajanje više ulaznih izvora za istovremeni prikaz različitog sadržaja.

Serije EB-L250F, EB-750 i EB-800 su kompatibilne sa softverom Epson Projector Content Manager, kao i s Epson Creative Projection aplikacijom koji zajedno čine kompletno rješenje za upravljanje sadržajem i stvaranje personaliziranog sadržaja.

Softver Epson Projector Content Manager omogućava slaganje popisa za reprodukciju koji koriste fotografije, video zapise, shape filtere i efekte koji se mogu zakazati i pohraniti na vanjski uređaj za pohranu ili bežićni popis za reprodukciju sadržaja izravno na projektoru.

Aplikacija Epson Creative Projection daje lagani pristup raznim kreativnim elementima, dopuštajući korisnicima stvaranje personaliziranog sadržaja koji koristi kombinaciju video zapisa, fotografija, teksta i unaprijed postavljenih filtera. Učitavanje novog sadržaja za jedinstveni doživljaj je također omogućeno. Aplikacija je kompatibilna s iOS uređajima, te nudi napredne značajke poput podešavanja slike, korekcije točaka i izravnog projiciranja s uređaja.

Novi projektori se nadovezuju na uspjeh nedavno lansiranih EB-W70 i EB-W75 mini laserskih signalizacijskih projektora. Ovi lagani i kompaktni prijenosni projektori težine 2.7 kg su posebno dizajnirani za maloprodaju u buticima i iskustvena okruženja. Nude kratak domet omjera 1.04:1, projekciju u 360 stupnjeva i elegantan, moderan dizajn dostupan u crnoj i bijeloj boji. Modeli EB-W70 i EB-W75 se neprimjetno uklapaju u cijeli niz stilova interijera i dolaze s ugrađenom Bluetooth® povezivošću, kao i s HDMI sučeljem za lagano streamanje i dijeljenje kreativnog sadržaja koji poziva na sudjelovanje.

Serija EB-800 je dostupna od listopada, serija EB-750 će biti dostupna od studenog i serija EB-L250F će biti dostupna od prosinca. Svi modeli će dolaziti u crnoj i bijeloj varijanti.

[1] Epson je vodeća svjetska marka projektora i po vrijednosti i po udjelu. Futuresource 2019.

[2] Svjetlina boje (izlaz svjetlosti u boji) u najsvjetlijem načinu rada, mjerena u laboratoriju treće strane u skladu s IDMS 15.4. Svjetlina boje ovisit će o uvjetima korištenja.

[3] Specifikacije i povezivost razlikuju se ovisno o modelu. Posjetite www.epson.eu za detaljne specifikacije.