Epson najavljuje svoj najnoviji i ekološki najučinkovitiji POS pisač za priznanice velike brzine za maloprodajne trgovce i ugostitelje

Tvrtka Epson Europe predstavila je najnoviju generaciju izuzetno brzih POS pisača za priznanice serije T88, koja je trenutačno vodeća na tržištu.

Epson najavljuje svoj najnoviji i ekološki najučinkovitiji POS pisač za priznanice velike brzine za maloprodajne trgovce i ugostitelje

Epson najavljuje svoj najnoviji i ekološki najučinkovitiji POS pisač za priznanice velike brzine za maloprodajne trgovce i ugostitelje

Epson Europe, vodeći proizvođač POS pisača za priznanice [1] predstavio je najnoviju generaciju izuzetno brzih POS pisača za priznanice serije T88, koja je trenutačno vodeća na tržištu.

Novi POS pisač TM-T88VII, temeljen na uspjehu svojih prethodnika, odlikuje se nizom poboljšanja u pogledu dizajna, spojivosti, mogućnosti upotrebe i utjecaja na okoliš. Pisač TM-T88VII, koji je u potpunosti kompatibilan sa svojim prethodnicima T88V i T88VI, prilagođen je zahtjevnim potrebama maloprodajnih lanaca i pružatelja ugostiteljskih usluga s velikim opsegom posla diljem regije EMEAR.

Novi POS pisač ima brojne ekološke prednosti, uključujući male rubove ispisa radi uštede papira, nisku potrošnju struje i smanjene razine buke. Pisač je također kompatibilan s ekološki prihvatljivim termalnim papirom bez fenola.

Novi pisač TM-T88VII, kao najznačajniji Epsonov POS pisač za priznanice omogućuje iznimno brz ispis do 500 mm/s, što je najveća brzina dostupna na tržištu. Dodatne značajke uključuju višejezične funkcionalnosti, nove LED indikatore i automatski bežični ispis pojedinosti o pogreškama. Uključuje i nagrađivanu i iznimno pouzdanu ispisnu glavu tvrtke Epson, koja može pružiti više od 20 milijuna redaka ili 200 kilometara izlaza ispisa uz MTBF (prosječno vrijeme između pogrešaka sustava) od 360.000 h [2].   

TM-T88VII u potpunosti je kompatibilan s postojećim softverom modela T88V i T88VI, a pisač ima i jednaku površinu kao prethodni modeli, što znači da se tvrtke mogu brzo prebaciti na novi pisač bez dodatnih troškova, zastoja u radu ili bilo kakve potrebe za izmjenom dizajna ili prostornih zahtjeva na postojećim blagajnama za maloprodaju.

Epsonov pisač TM-T88VII dostupan je u crnoj i bijeloj boji, ima novi dizajn gornjeg poklopca, a možete ga i dinamički dijeliti s PC-POS terminalima, mobilnim uređajima i oblakom. Ima ugrađen Ethernet i USB priključak, kao i opcije kao što su serijsko sučelje, napajanje putem USB-a i Wi-Fi [3], ima fleksibilnost za povezivanje s gotovo svim sustavima. Također olakšava ispis iz web-aplikacija pomoću ispisa ePOS-Print® tvrtke Epson ili upotrebom tehnologije ispisa Server Direct za izravan ispis s weba.

Roberto Peris, voditelj proizvoda za tvrtku Epson Europe, dodao je: „Naš novi pisač za priznanice TM-T88VII, temeljen na uspjehu serije T88, idealan je za zaposlene maloprodajne trgovine i pružatelje ugostiteljskih usluga diljem regije EMEAR koji imaju puno blagajni i zahtijevaju visoku razinu izvedbe i pouzdan ispis računa. Korisnicima smo olakšali ažuriranje postojećih pisača za priznanice kako bi iskoristili prednosti novih poboljšanja koja su im na raspolaganju. Pisač TM-T88VII vodeći je industrijski i ekološki učinkovit pisač za priznanice visoke izvedbe, dizajniran za pružanje brze i pouzdane usluge ispisa u najzahtjevnijim maloprodajnim i ugostiteljskim okruženjima.”

Novi pisač TM-T88VII bit će dostupan diljem regije EMEAR od 1. listopada 2021.

 

[1] Tvrtka Epson zauzima položaj vodećeg proizvođača POS pisača u Zapadnoj Europi još od 2013. godine. Epson sada ima 42 % udjela na tržištu termalnih pisača u Europi. Izvor podataka: IDC, travanj 2021.

[2] Izračunato kao prosječno vrijeme između pogrešaka sustava (MTBF).

[3] Potreban je opcijski Wi-Fi ključić.