Epson najavljuje svoj prvi sublimacijski pisač za format A4, SureColor SC-F100

Jednostavan za korištenje, s niskim ukupnim troškovima uporabe

Epson najavljuje svoj prvi sublimacijski pisač za format A4, SureColor SC-F100

Epson najavljuje svoj prvi sublimacijski pisač za format A4, SureColor SC-F100

1. listopada 2020.– Za mala i novoosnovana poduzeća koja žele proširiti svoju ponudu proizvoda u sektor promotivnih materijala, Epson danas najavljuje lansiranje pisača SureColor SC-F100.

S dimenzijama stolnog pisača za format A4, ovaj sublimacijski pisač savršen je za proizvodnju promotivnih i personaliziranih materijala kao što su šalice, privjesci za ključeve, navlake za telefone i drugi mali artikli, kada je prostor na radnom stolu vrlo cijenjen. Zadovoljava i potrebe proizvođača tekstila koji žele stvoriti proizvode po mjeri kao što su kape, pregače, trake i jastučići.

Pisač SC-F100 nudi brz ispis za proizvodnju proizvoda te nizak ukupan trošak uporabe za mala poduzeća, a pritom za postavljanje, rukovanje ili održavanje pisača nije potrebno stručno znanje. Bočice s tintom od 140 ml pružaju isplativiju alternativu spremnicima s tintom.

SC-F100 dio je Epsonovog cjelovitog i pouzdanog rješenja za ispisivanje koje uključuje tinte, softver i papir koji su svi osmišljeni da zajedno skladno funkcioniraju. Za dodatnu bezbrižnost osigurano je jamstvo od 1 godine ili 6000 listova, što god se dogodi prije.

Neil Greenhalgh, menadžer za proizvode, Epson Europe, izjavio je: „Nadovezujući se na iznimno uspješan pisač SC-F500 stavljen na tržište 2019., SC-F100 izvrstan je novi dodatak Epsonovoj ponudi sublimacijskih pisača. Omogućit će da se više poduzeća proširi na sve popularnije tržište promotivnih materijala. Korisnici ne moraju biti stručnjaci da bi upravljali pisačem. Zadaci ispisa mogu se poslati putem Wi-Fi mreže pomoću Epsonova namjenskog upravljačkog programa. S omogućenom novom platformom Epson Cloud Solution PORT, korisnici mogu pratiti troškove ispisa i uporabu tijekom vremena.”

Glavne značajke

  • Ispisna glava Epson PrecisionCore MicroTFP
  • Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, spojivost putem USB 2.0
  • LCD zaslon od 2,4 inča u boji
  • Bočice s tintom od 140 ml s mogućnošću nadopune
  • Epsonovo jamstvo