Epson: Nova razina kvalitete i fleksibilnosti ispisa na sajmu Photokina

Profesionalni foto studio na štandu i panel diskusije pokazati će kako se uz Epsonove najnovije inkjet pisače jednostavno mogu producirati fotografije vrhunske kvalitete na papiru, platnu filmu, metalu, tkaninama i trodimenzionalnim predmetima

Epson: Nova razina kvalitete i fleksibilnosti ispisa na sajmu Photokina

Zagreb, Koeln, 16. kolovoza 2016. – Tvrtka Epson će na sajmu Photokina u Koelnu (dvorana B011, hala 2.2, od 20. do 25. rujna 2016.) demonstrirati kvalitetu i fleksibilnost rješenja za skeniranje, inkjet ispis te tehnologije pametnih naočala. Posjetitelji će moći pogledati kompletan asortiman Epsonovih najnovijih proizvoda koji će pokazati kako foto entuzijasti i profesionalci mogu izraditi slike vrhunske kvalitete na različitim medijima, ili uroniti u svijet proširene stvarnosti uz pametne naočale Epson Moverio.

Uz sveobuhvatan asortiman profesionalnih rješenja visokih performansi za ispis fotografija i umjetničkih djela, Epson će napraviti iskorak i pokazati kako postići vrhunski ispis fotografija ne samo na papiru već i na platnu, majicama, metalnim pločama i trodimenzionalnim predmetima za produkciju personaliziranih proizvoda. Epson će na svom štandu uz pomoć vrhunskih stručnjaka u softveru, finišingu i apliciranju pokazati kako brzo i jednostavno producirati kreativne foto i art proizvode.

Kako bi posjetitelji što kvalitetnije usvojili znanje o najnovijim tehnikama ispisa i manipulacije slikom, Epson će organizirati niz panel diskusija na svome štandu, u kojima će Epsonovi stručnjaci raspravljati s vrhunskim specijalistima o tome kako ispisivati na medije s fluorescentnim agentima, kako najbolje digitalizirati fotografije na pozitivu i staklu, kako odrediti najbolji medij za ispis visoko kvalitetnih fotografija ili umjetničkih eksponata.

Epsonovi inkjet pisači, konstruirani su za ispunjenje potreba današnjih potrošača i profesionalaca u industriji obrade i prikaza slika te nude najvišu kvalitetu, svestranost, povezivost i produktivnost. Štand će uključivati aplikacijske zone na kojima će posjetitelji moći pratiti demonstracije određenih funkcionalnosti, a stručnjaci će na licu mjesta nudit praktične informacije i savjete. Među ostalim, to će biti:

Najbolje u kućnom i profesionalnom ispisu fotografija: Najnoviji Epsonovi inkjet pisači, od višenamjenskih uređaja, stolnih modela sa šest boja, do velikih 44-palčanih pisača s deset boja. Konstruirani su za produkciju superiorne kvalitete i jednostavno korištenje, s tintama koje rezultiraju vrhunskim ispisom u živopisnim bojama, finim detaljima, dubokim i bogatim tonovima crne, glatkim gradacijama, konzistentnom reprodukcijom te lijepim crno-bijelim slikama.

Visoka razina kvalitete i veliki volumen produkcije fotografija i umjetničkih eksponata: Posjetitelji će moći iskusiti superiornu kvalitetu ispisa širine do 64 inča (162,56 cm) na pisačima velikog formata (LFP) SureColor SC-P10000 i P20000. Prezentirati će se po prvi puta rješenja dvostranog ispisa za albume (photobook) sa sustavom DGI na dva pisača SureColor SC-P10000.

Višenamjenski minilabovi: Demonstracija modela SureLab D30000SR i D30000DR te mikro laba SureLab D7 i kompaktnog laba SureLab SL-D700 za najveću kvalitetu i jednostavnost uporabe za foto profesionalce i maloprodaju. Ovi modeli mogu producirati različite vrste fotografija, razglednica, pozivnica i letaka na različitim podlogama uključujući sjajne, luster i mat papire u roli duljine do 1 m.

Kvalitetan ispis fotografija i umjetničkih eksponata na platno: Produkcija velikih serija na platnu, uz uokvirivanje, na 64-palčanom pisaču Epson SureColor SC-S80600. Rješenje automatskog izrezivanja Fotoba i natezač MH&P Stretchmaster ST60/60. Inovativni ispis na lagano platno biti će demonstriran na modelu SureColor SC-T7200 uz uokvirivanje u kartonski okvir Adventa.

Ispis na majice, metalne površine i trodimenzionalne predmete: Fleksibilnost sublimacijskih pisača iz serije SureColor SC-F biti će demonstrirana na primjerima visoko kvalitetnog ispisa na tkanine i na promo proizvode. Epson će pokazati različite kreativne aplikacije poput ispisa na majice pisačem SureColor SC-F2000 koji nudi zaokruženo rješenje dizajna i ispisa. Ispis na trodimenzionalne predmete poput kaciga, navlaka za smartfone i tablet uređaje i promo proizvode biti će demonstriran na pisaču SureColor SC-F6200, u suradnji sa stručnjacima za 3D sublimaciju iz tvrtke SubliTec. Osim toga, Epson će na istom pisaču u suradnji s tvrtkom ChromaLuxe demonstrirati ispis fotografija na metalne ploče.

Epson je pripremio Photokina microsite na adresi www.epson.eu/photokina na kojem će biti dostupne najnovije informacije o nastupu na sajmu.
Hashtag: #epsonphotokina
Facebook: @epsonHR

Twitter: @epson_hrvatska

Fotografije u visokoj razlučivosti:

-Kraj-

O tvrtki Epson

Tvrtka Epson vodeća je svjetska tvrtka u području tehnologije, posvećena povezivanju ljudi, stvari i informacija putem svojih originalnih, učinkovitih, kompaktnih i preciznih tehnologija. Nudeći širok asortiman proizvoda, od tintnih pisača i digitalnih sustava za ispis do 3LCD projektora, pametnih naočala, sustava senzora i industrijskih robota, tvrtka je usmjerena na poticanje inovacija i premašivanje očekivanja klijenata u području tintnog ispisivanja, vizualnih komunikacija, opreme i robotike.

Pod vodstvom tvrtke Seiko Epson Corporation sa sjedištem u Japanu, grupacija Epson zapošljava gotovo 72.000 djelatnika u 93 tvrtke diljem svijeta i ponosi se svojim doprinosima zajednicama u kojima djeluje i ulaganjem stalnih napora u smanjenje negativnog utjecaja na okoliš.

http://global.epson.com/

O tvrtki Epson Europe

Epson Europe B.V., sa sjedištem u Amsterdamu, regionalno je sjedište grupacije za Europu, Bliski istok, Rusiju i Afriku. Zahvaljujući radnoj snazi od 1700 zaposlenika, rezultati prodaje tvrtke Epson Europe za fiskalnu godinu 2014. iznosili su 1551 milijuna eura. www.epson.hr

Ekološka vizija 2050.  

http://eco.epson.com/

KONTAKT:
Robert Gelo - RGC

Savjetnik za komunikacijski menadžment i promociju, Epson Italia S.p.A.
T +385 1 3391218
M +385 98 475047
E epson@email.ht.hr   
www.epson.hr