Epson objavljuje dva pisača plakata visoke proizvodne kvalitete na FESPA 2019

Na Epsonovom štandu (G10, dvorana B) na izložbi FESPA u Münchenu od 15. do 18. svibnja bit će izloženi pisači velikog formata New SureColor SC-S uz niz inovativnih primjena.

Epson objavljuje dva pisača plakata visoke proizvodne kvalitete na FESPA 2019

15. svibnja 2019.– Epson danas objavljuje dva nova pisača velikog formata iz serije SureColor SC-S, SC-S60600L i SC-S80600L. 64-inčni pisači su proširenje nagrađivane serije pisača SureColor SC-S Series i korisnicima nude visoku produktivnost uz niže ukupne troškove vlasništva (TCO). Serija pisača SC-S nastavlja nuditi razne primjene s pristupom na Epson Edge Dashboard uz mogućnost preuzimanja više od 250 EMX profila za široki raspon medijskih proizvođača i vrsta.

„U srce novih industrijskih pisača unijeli smo spremnike tinte visokog kapaciteta od 1,5 l.” izjavio je Chris Davies, upravitelj proizvoda – proizvodnja pisača velikog formata (LFP). „Ovo podrazumijeva dulji vijek trajanja, s manjom potrebom za korisničke intervencije i kraćim razdobljima prekida rada. Spremnike dopunjuju Epsonove ekološki razgradive UltraChrome GS3 tinte s ključnim certifikatima za zaštitu okoliša, uključujući GreenGuard Gold i AgBB.Kao i svi pisači velikog formata u SureColor SC-S ponudi, jednostavni su za održavati, vrlo su pouzdani i jednostavno se postavljaju.”

SC-S60600L i SC-S80600L dolaze s Epson ispisnim glavama PrecisionCore TFP i opskrbljuju ih Epson Edge RIP softver i LFP računovodstveni alat (koji pruža precizne podatke o troškovima).

Epson Edge Print softver je moćan i sadrži brojne značajke, jednostavan je za upotrebu i pruža pojednostavljeno rješenje ispisa za brzo pokretanje poslovanja. Uz to, Epson nastavlja proširivati ponudu dostupnih EMX datoteka za optimizaciju kakvoće ispisa na običnim i posebnim medijima.

Oba SureColor SC-S L modela mogu ispisivati na raznim medijima, od prozirnih folija i fotografskog papira do tapeta, platna i vinila čime su prikladni za plakate i zaslone visokog formata, reklame na prodajnim mjestima i reklamne panele, plakate osvijetljene sprijeda/straga i auto-folije.

„Zamišljamo snažno podizanje pružatelja usluga ispisa i izrađivača natpisa koji pokrivaju široko područje poslovnih sektora i primjena i pružaju korisnicima proizvode za plakate, reklamna mjesta, tekstil, dizajn interijera i likovne umjetnine” rekao je Chris Davies.

„Brzina, preciznost i izvedba novih modela impresionirat će korisnike i potaknuti ih da pridodaju ovu tehnologiju u portfelje svojih poslovanja. Njihovi će klijenti biti impresionirani kvalitetom i brzinom isporuke.”

Među ostalim pisačima na izložbi će se naći i SureColor SC-S60600, SureColor SC-P20000, SureColor SC-F9300, SureColor SC-F6200 i SureColor SC-F2100.