Epson otvara novi virtualni Centar za industrijska rješenja za europske kupce i partnere

Novi virtualni prostor nudi bolji pristup, osobno i na daljinu, Epsonovim robotičkim i industrijskim rješenjima

Epson otvara novi virtualni Centar za industrijska rješenja za europske kupce i partnere

Epson predstavlja hibridni izložbeni prostor za robotička rješenja u Epsonovom Europskom centru za industrijska rješenja +.

Epson otvara novi virtualni Centar za industrijska rješenja za europske kupce i partnere

Epson otvara novi virtualni Centar za industrijska rješenja za europske kupce i partnere

Novi virtualni prostor nudi bolji pristup, osobno i na daljinu, Epsonovim robotičkim i industrijskim rješenjima

 

Europa, 21. prosinca 2020.– Epson je uspostavio Europski centar za industrijska rješenja Plus (EISC+), novi hibridni izložbeni centar koji obuhvaća virtualne i fizičke objekte za partnere, distributere i klijente kako bi mogli doživjeti Epsonove proizvode i rješenja. Novi Epsonov centar EISC+ nalazi se u blizini Meerbuscha u Njemačkoj i virtualno je dostupan u Europi i Africi te na Bliskom istoku. Prostor od 500 m² omogućuje pristup Epsonovoj cjelokupnoj ponudi robotičkih rješenja i drugih specijaliziranih industrijskih proizvoda, uz trajno izlaganje cjelokupne linije robota SCARA.

Epsonovi klijenti diljem Europe sada mogu pristupiti višejezičnim Epsonovim tehničkim stručnjacima iz centra EISC+, uspostavljenog u prosincu, radi razvoja, testiranja te predstavljanja proizvoda i prilagođenih rješenja. U vrijeme kada su fizički sastanci ili interakcije i dalje izazov, EISC+ nudi nove načine organiziranja osobnih sastanaka s poslovnim partnerima, uspostavljanja novih kontakata te istraživanja novih tehnologija kroz fizički i virtualni izložbeni salon, televizijski studio ili čak izložbeni štand.

Volker Spanier, direktor robotičkih rješenja u Epsonu za Europu, Bliski istok, Afriku i Rusiju, objašnjava: „Svi se moramo naviknuti na nove načine rada i međusobne interakcije. Za Epson je suradnja s klijentima i partnerima važan dio poslovanja i stoga sam ponosan što nova generacija centra EISC+ omogućava bolji pristup te poboljšanu podršku za klijente i partnere. Prostor nudi inovativan način da se iz prve ruke iskuse naši proizvodi uz prilagođeni savjet stručnjaka, a istodobno nama omogućuje da osluškujemo potrebe naših klijenata i partnera.”  

Epsonov EISC+ predstavljen je u studenom na prvom virtualnom događanju na kojem su predstavljena Epsonova robotička rješenja. Epson je pozvao distributere robota da iz prve ruke iskuse mogućnosti koje nudi prostor za pregledavanje proizvoda i testiranje novih rješenja. Njihove su povratne informacije bile iznimno pozitivne te su opisali svoje dojmove o novoj ponudi:

Paul Johan, izvršni direktor tvrtke Hupico bvba iz Belgije, objašnjava: „Fleksibilna, hibridna priroda ovog prostora idealna je za objašnjavanje širokog Epsonovog portfelja robota i automatizacije te omogućuje da nismo ograničeni vremenom i da možemo brzo reagirati. Ovo je sjajna prilika i vrlo se radujemo što ćemo to isprobati s klijentima iz zemalja Beneluksa.”

Filippe Carrondo, izvršni direktor tvrtke EPL Mecatrónica iz Portugala, dodaje: „Prednosti centra EISC+ su jasne, a mi već imamo klijente na umu koji će imati koristi od studijske sesije. Zahvaljujući prilici za integriranje vlastitog lokalnog sadržaja u centar možemo pridobiti nove klijente i uvjeriti ih u nova rješenja."

Guilio Zunino, voditelj za razvoj poslovanja tvrtke Sinta s.r.l. Italy, kaže: „Za razliku od drugih virtualnih izložbenih prostora, ovaj prostor omogućuje predstavljanje aplikacija koje sami možda ne bismo mogli predstaviti zbog nedostatka prostora ili nedostupnosti proizvoda. Koncept za nas otvara novi svijet i uvjereni smo u njegove prednosti.”

Epsonov koncept EISC+ omogućio je dugoročni Epsonov partner, Format Werbeart. Zainteresirani maloprodajni partneri mogu registrirati željeni datum na web mjestu posebno izrađenom za tu prijavu. www.epson.de/industial-solutions-center-plus .