Epson povećao proizvodnju zbog velike potražnje na sajmu Drupa

Epson povećao proizvodnju zbog velike potražnje na sajmu Drupa

23. lipnja 2016. – Duesseldorf, Zagreb – Tvrtka Epson bilježi značajan porast narudžbi pisača velikog formata, nakon nastupa na sajmu Drupa održanog u Duesseldorfu početkom lipnja. „Izlaganje na sajmu Drupa bilo je vrlo uspješno“, kazao je tim povodom izvršni direktor za profesionalni Ispis i robotiku u Epson Europe Duncan Ferguson. “Ovo je bilo do sada najveće Epsonovo izlaganje čitave ponude inkjet pisača za preprodukciju, transparente, fotografije, tekstil i etikete. Epsonov štand bio je iznimno dobro posjećen, a gosti su došli sa svih strana svijeta. Vrlo smo zadovoljni značajnim narudžbama“, zaključio je Ferguson.

Zanimanje za novu liniju pisača iz serije SureColor SC-S toliko je veliko da je Epson morao povećati proizvodnju kako bi ispunio narudžbe. Predstavljanje novog 44-palčanog pisača za široke formate SureColor SC-P10000 urodilo je trenutnom prodajom deset pisača, a među kupcima je i francuska tvrtka Picto koja je već instalirala tri nova 64-palčana modela SC-P20000.

Na sajmu Drupa predstavljen je i digitalni sustav za tisak SurePress L-6034VW za koji su odmah pristigle narudžbe iz svih dijelova Europe. Pisač koji je bio izložen na štandu već se isporučuje u njemačku tvrtku Print-ID, a pri takav pisač u Britaniji biti će isporučen u tvrtku Superfast Labels. Nadalje, popularnost sustava SurePress L-4033AW potvrđena je narudžbama iz raznih dijelova svijeta, uključujući SAD i Dubai.

Epson je na sajmu Drupa predstavio i desktop pisače koji omogućavaju produkciju čitavog niza personaliziranih proizvoda, na različitim podlogama. Najveću pažnju posjetitelja privukli su novi pisač za etikete ColorWorks C7500 i pisač za izravni ispis na tekstil SC-F2000, pokazavši potencijal za stvaranje novih izvora prihoda, po prihvatljivom trošku i bez gubitka kvalitete.

Fotografije u visokoj razlučivosti:

SureColor SC-P10000

Epsonov štand na sajmu Drupa

-Kraj-

Napomene za urednika

O tvrtki Epson

Tvrtka Epson vodeća je svjetska tvrtka u području tehnologije, posvećena povezivanju ljudi, stvari i informacija putem svojih originalnih, učinkovitih, kompaktnih i preciznih tehnologija. Nudeći širok asortiman proizvoda, od tintnih pisača i digitalnih sustava za ispis do 3LCD projektora, pametnih naočala, sustava senzora i industrijskih robota, tvrtka je usmjerena na poticanje inovacija i premašivanje očekivanja klijenata u području tintnog ispisivanja, vizualnih komunikacija, opreme i robotike.

Pod vodstvom tvrtke Seiko Epson Corporation sa sjedištem u Japanu, grupacija Epson zapošljava gotovo 72.000 djelatnika u 93 tvrtke diljem svijeta i ponosi se svojim doprinosima zajednicama u kojima djeluje i ulaganjem stalnih napora u smanjenje negativnog utjecaja na okoliš.

http://global.epson.com/

O tvrtki Epson Europe

Epson Europe B.V., sa sjedištem u Amsterdamu, regionalno je sjedište grupacije za Europu, Bliski istok, Rusiju i Afriku. Zahvaljujući radnoj snazi od 1700 zaposlenika, rezultati prodaje tvrtke Epson Europe za fiskalnu godinu 2014. iznosili su 1551 milijuna eura. www.epson.hr

Ekološka vizija 2050.  

http://eco.epson.com/

KONTAKT:

Robert Gelo - RGC

Savjetnik za komunikacijski menadžment i promociju, Epson Italia S.p.A.

T +385 1 3391218
M +385 98 475047
E epson@email.ht.hr   
www.epson.hr