Epson predstavlja nove bežične prezentacijske sustave koji uklanjaju kašnjenja u povezivanju i poboljšavaju suradnju.

Sustavi ELPWP10 i ELPWP20 korisnicima omogućuju brzo priključivanje, klikanje i surađivanje s bilo kojeg uređaja na bilo kojem zaslonu.

Epson predstavlja nove bežične prezentacijske sustave koji uklanjaju kašnjenja u povezivanju i poboljšavaju suradnju.

S obzirom na ublažavanje ograničenja kretanja diljem svijeta i ponovno otvaranje mnogih radnih prostora, Epson je predstavio dva bežična prezentacijska sustava, ELPWP10 i ELPWP20, za upotrebu u obrazovnom i poslovnom okruženju. Ova dva rješenja omogućuju bežično spajanje s bilo kojim plošnim zaslonom ili zaslonom projektora putem bežičnih prijenosnika, Epsonove aplikacije iProjection ili Miracasta, s bilo kojeg izvornog prijenosnog računala / mobilnog uređaja. Sigurnost se jamči šifriranjem AES-128.

ELPWP10 izravno povezuje bilo koji izvorni uređaj s odabranom linijom Epsonovih laserskih rješenja za prikaz, pri čemu korisnici mogu jednostavno priključiti bežični prijenosnik na prijenosno računalo.  Moguće je spojiti i druge mobilne uređaje pomoću aplikacije iProjection.   

Uz ELPWP20 sadržaj se putem bežičnog prijemnika može sigurno dijeliti s bilo kojeg uređaja na bilo koji zaslon.  Kao i kod sustava ELPWP10, to se postiže pomoću bežičnog prijenosnika i spajanjem na prijenosno računalo ili povezivanjem drugog mobilnog uređaja putem aplikacije iProjection ili Miracasta.

ELPWP10 i ELPWP20 omogućuju istodobno prikazivanje sadržaja s četiriju različitih uređaja, što dijeljenje sadržaja čini besprijekornim iskustvom.  

„Dijeljenje sadržaja s pojedinačnih uređaja ključan je element za učinkovit rad u današnjim radnim prostorima, kao što je i mogućnost gledanja sadržaja na velikom zaslonu i suradnje putem njega. Kada se istodobno koristi više izvornih uređaja, važno je imati mogućnost brzog i jednostavnog prebacivanja s jednog uređaja na drugi. Naši novi bežični prezentacijski sustavi omogućuju sve to po pristupačnoj i konkurentnoj cijeni”, rekla je Kiran Sanghera, direktorica Odjela za upravljanje proizvodima u tvrtki Epson Europe.

„Kod oba modela korisnici mogu spojiti do šest prijenosnika i istodobno prikazati do četiri različita skupa sadržaja. Brzo i jednostavno spajanje podrazumijeva uštedu vremena koje bi se inače potratilo na rukovanje kablovima, što često može odgoditi početak sastanka ili sesije. Umjesto toga, korisnici se mogu usredotočiti na prikazivanje nevjerojatnog sadržaja i jednostavno dijeljenje ideja. Ovi uređaji nisu mogli doći u bolje vrijeme s obzirom na to da se ublažavaju ograničenja kretanja te se vraćamo u urede i učionice.”

Više informacija potražite na web-adresi https://www.epson.hr