Epson predstavlja nove cjenovno povoljne instalacijske projektore za poslovanje i obrazovanje

Video projektori serije EB-5000 donose impresivne značajke, snažno izlazno svjetlo i trajnost rada po povoljnoj cijeni

Epson predstavlja nove cjenovno povoljne instalacijske projektore za poslovanje i obrazovanje

Zagreb, 3. siječnja 2017. – Tvrtka Epson predstavlja nov asortiman instalacijskih video projektora za uporabu u poslovnom i obrazovnom sektoru. Novi su modeli konstruirani za projekcije natprosječno snažnog svjetla, trajan i pouzdan rad, sa svim značajkama koje može očekivati današnji korisnik, po vrlo povojnoj cijeni. U novi asortiman uključeni su modeli EB-5530U (WUXGA), the EB-5520W (WXGA) i EB-5510 (XGA) koji odreda nude širok izbor značajki svojim potencijalnim korisnicima.

Sva tri modela u seriji EB-5000 projiciraju svjetlost snage 5500 lumena za oštru i jasnu sliku živopisnih boja, čak i u osvijetljenim prostorijama. Širok izbor opcija povezivanja omogućava jednostavno uklapanje uređaja u sobe za sastanke i učionice; opcije uključuju podršku za standarde Miracast i HDBaseT1, te dva HDMI priključka.

Serija projektora EB-5000 omogućava povoljan ukupan trošak vlasništva (TCO) ne samo zbog početnih cijena uređaja već i zbog cijene zamjenskih lampi. No uz zajamčenih deset tisuća sati rada2 korisnik možda neće niti morati razmišljati o zamjeni. Projektori su vro fleksibilni u radu i jednostavno ih je montirati uz funkciju vodoravnog i okomitog pomaka objektiva te širokim omjerom kontrasta.

Daniel Rose, voditelj proizvoda u tvrtki Epson Europe, kaže, “U Epsonu smatramo kako je važno ponuditi sveobuhvatan asortiman instalacijskih projektora, kako vrhunske modele tako i modele početne cijene prilagođene proračunima poslovnog i obrazovnog sektora. Serija EB-5000 nudi  mnogo toga za povoljnu cijenu, uključujući 5500 lumena i trajnu lampu te je idealna za instalacije s više uređaja“.

Serija projektora EB-5000 biti će dostupna na tržištu od 1. veljače 2017.

Ključne značajke

EB-5530U

EB-5520W

EB-5510

5500 lumena

Razlučivost slike

WUXGA

WXGA

XGA

Miracast (bežična) podrška

-

HDBaseT (žična) podrška

-

Povećana trajnost lampe od 10 tisuća sati

Poboljšan prikaz boja i bijele svjetlosti

Povećan kontrast i poboljšano izoštravanje

Vodoravan i okomit pomak objektiva sa širokim omjerom zooma

Nizak TCO uz povoljne zamjenske lampe

Dva HDMI priključka

 1. Miracast i HDBaseT dostupni su samo na modelima EB-5530U i EB-5520W.

 2. Radni vijek lampe od 10 tisuća sati odnosi se na rad u Eco režimu.

  Fotografije u visokoj razlučivosti:

 3. O tvrtki Epson

  Tvrtka Epson vodeća je u svijetu u području tehnologije posvećena povezivanju ljudi, stvari i informacija putem svojih originalnih, učinkovitih, kompaktnih i preciznih tehnologija. Nudeći širok asortiman proizvoda, od tintnih pisača i digitalnih sustava za ispis do 3LCD projektora, pametnih naočala, sustava senzora i industrijskih robota, tvrtka je usmjerena na poticanje inovacija i premašivanje očekivanja klijenata u području tintnog ispisa, vizualnih komunikacija, opreme i robotike.

  Pod vodstvom tvrtke Seiko Epson Corporation sa sjedištem u Japanu, grupacija Epson zapošljava više od 67.000 djelatnika u 90 tvrtki diljem svijeta i ponosi se svojim doprinosima zajednicama u kojima djeluje i ulaganjem stalnih napora u smanjenje negativnog utjecaja na okoliš.

  www.global.epson.com

  O tvrtki Epson Europe

  Epson Europe B.V., sa sjedištem u Amsterdamu, regionalno je sjedište grupacije za Europu, Bliski istok, Rusiju i Afriku. Zahvaljujući radnoj snazi od 1700 zaposlenika prodaja tvrtke Epson Europe za fiskalnu godinu 2015. iznosila je 1577 milijuna eura. www.epson.hr

  Ekološka vizija 2050. 

  http://eco.epson.com/

  KONTAKT:

  Robert Gelo - RGC

  Savjetnik za komunikacijski menadžment i promociju, Epson Italia S.p.A.

  T +385 1 3391218

  M +385 98 475047

  E epson@email.ht.hr   

  www.epson.hr