Epson predstavlja prve poslovne pisače A3 EcoTank koji isporučuju ekonomična i održiva rješenja za uredske dokumente većeg formata.

Bogata i učinkovita A3 rješenja za ispis koja podržavaju održivo poslovanje.

Epson predstavlja prve poslovne pisače A3 EcoTank koji isporučuju ekonomična i održiva rješenja za uredske dokumente većeg formata.

Proširenjem asortimana poslovnih pisača EcoTank, Epson je predstavio svoje prve A3 višenamjenske proizvode EcoTank koji nude ispis u boji i crno-bijelo na veličini A3; EcoTank Pro ET-16680. [L15180 za CEE/MEA]i ET-M16680 [M15180 za CEE/MEA].

Ta rješenja bez spremnika jamče dugotrajan ispis bez muke i ne zahtijevaju zamjenu ili pohranu spremnika s tintom, te pružaju energetski učinkovitu alternativu laserskim pisačima.

„Ovi proizvodi s rijetkim intervencijama idealni su za sve tvrtke koje žele ispisivati u većim veličinama A3 formata i žele to učiniti na održiv način”, kaže Ana Bajagić, voditeljica marketinga i PR aktivnosti za Balkan.

„Koristeći do 83 % manje energije od laserskih pisača, ovi tintni pisači bez upotrebe topline koriste spremnike za tintu velike zapremnine i smanjuju vrijeme potrebno za upravljanje potrošnim materijalom te eliminiraju stvaranje, isporuku i odlaganje spremnika.  Umjesto toga se nadopunjuju pomoću bočica s tintom velike zapremnine te omogućuju do 7500 crno-bijelih i 6000 primjeraka ispisanih u boji.”

Ti se čisti proizvodi mogu jednostavno integrirati u sigurni tijek rada za ispis putem otvorene spojivosti i omogućuju iznimno povoljan trošak po stranici i ukupan trošak. Idealno za povećanje učinkovitosti među malim radnim skupinama s vremenom izlaska prve stranice od samo 5,5 sekundi.

„Kako se tvrtke okupljaju nakon razdoblja promjene, mnogi tragaju za načinima prikazivanja održivosti. Odabir Epsonove tehnologije tintnih pisača bez upotrebe topline umjesto laserskog pisača primjer je male promjene koja može dovesti do velike razlike i podržava napore krajnjeg korisnika u smanjenju potrošnje struje i smanjenja otpada povezanog s ispisom,” zaključuje Ana.