Epson surađuje s tvrtkom MyQ za pojednostavljenje integracije proizvoda te poboljšanje upravljanja infrastrukturom i opremom za ispis

U globalnom ugovoru predviđa se da su višenamjenski hardverski sustav za ispis i softverski sustav za upravljanje usklađeni radi pojednostavljenja upotrebe i poboljšanja učinkovitosti

Epson surađuje s tvrtkom MyQ za pojednostavljenje integracije proizvoda te poboljšanje upravljanja infrastrukturom i opremom za ispis

Epson je sklopio globalno partnerstvo s MyQ, vodećom tvrtkom u području sigurnog upravljanja ispisom i rješenja za integraciju sustava.

Partnerstvo objedinjuje vodeće mogućnosti tvrtke MyQ za integraciju i upravljanje radnim procesima te Epsonove višenamjenske poslovne tintne pisače i značajne prednosti koje oni omogućuju, kao što su poboljšana učinkovitost, produktivnost, smanjenje troškova i očuvanje okoliša.

Taj će korak omogućiti lakšu integraciju miješane opreme i upravljanje sustavima za krajnje korisnike, kao i strožu kontrolu proizvoda, veću sigurnost i smanjenje troškova.

Darren Phelps, potpredsjednik Epson Europe, izjavio je: „Mnoge tvrtke nastoje primijeniti novi proces i prilagoditi se novim načinima rada, uz povećanu sigurnost i bolje radne procese koji mogu olakšati pritisak koji je nastao zbog udaljenijeg postavljanja.  Mnogi drugi žele pojednostaviti procese i smanjiti troškove.  Ovo partnerstvo pridonijet će podržavanju tih ambicija, poboljšavajući sigurnost, smanjujući troškove i potičući produktivnost, a sve to uz učinkovitije djelovanje”.

Martin Janus, izvršni direktor tvrtke MyQ, izjavio je: „Uvijek smo imali ambiciju da pomognemo kupcima da se snađu u IT okruženju koje se stalno mijenja i da pronađemo, među svim dostupnim rješenjima, ono koje je za njih najbolje. Posebno smo usredotočeni na maksimalnu učinkovitost i izvrsno korisničko iskustvo. Partnerstvo tvrtki Epson i MyQ objedinjuje hardver i softver koji su vodeći na tržištu kako bi se krajnjim korisnicima pružilo rješenje koje je jednostavno za integraciju i upravljanje”.

Više informacija o Epsonovoj ponudi poslovnih tintnih pisača: Add local link

Za više informacija o tvrtki MyQ: https://www.myq-solution.com/

Kraj

 

O softveru MyQ Solution

MyQ Solution vrhunski je softver za upravljanje ispisom s funkcijama koje osiguravaju siguran, dostupan i ekonomičan ispis. Njegovo korisničko sučelje omogućuje personalizaciju, čime se štedi vrijeme korisnika zahvaljujući jednostavnim funkcijama koje se pokreću jednim klikom. Moćne funkcije optičkog prepoznavanja znakova poboljšavaju korisničko iskustvo uz izvanredan tijek rada dokumenata, pa je MyQ idealan za digitalnu transformaciju u tvrtkama svih veličina.