Epson WorkForce Pro: Rezultati govore za sebe

Optimizacija jedinstvene Epsonove tehnologije glave pisača za poslovne aplikacije PrecisionCore donosi nove mogućnosti poslovnim korisnicima. Pouzdanost, spojivost i fleksibilnost poslovnih pisača WorkForce Pro donose povećanje produktivnosti u uredu

Epson WorkForce Pro: Rezultati govore za sebe

agreb, 4. ožujka 2016. – Tvrtka Epson danas je u Zagrebu predstavila novu generaciju višenamjenskih uređaja iz serije WorkForce Pro, namijenjenih uporabi u tvrtkama velike, srednje i male veličine. Modeli iz serije WF-6000 funkcioniraju pomoću optimizirane glave pisača temeljene na jedinstvenoj Epsonovoj tehnologiji za poslovne aplikacije PrecisionCore. Tintni ispis tradicionalno je bio namijenjen kućnoj upotrebi, no učinkovitost, jednostavnost i ekonomičnost tintnog ispisa danas tvrtkama pružaju niz prednosti u odnosu na laserski ispis.

Predstavljeni model WorkForce Pro WF-6590DWF višenamjenski je 4-u-1 uređaj A4 formata koji omogućuje srednje velikim tvrtkama uštedu vremena, novca i energije uz povećanu produktivnost. Uređaj nudi funkcije ispisa u boji, skeniranja, kopiranja i telefaksa. Uz to što ima funkciju automatskog obostranog ispisa (duplex), pisač može izbaciti prvu stranicu u svega sedam sekundi.

„Uređaji iz serije WF-6000 idealna su zamjena za laserske pisače“, kazao je tom prilikom Renato Vincenti, Regional Business Manager u Epsonu. „Namijenjeni su srednje velikim i malim radnim grupama te uz nizak trošak i energetsku učinkovitost povećavaju produktivnost. Uz to, ovi pisači nude naprednu integraciju u postojeće IT sustave u tvrtkama i nude potpun nadzor, prilagodbu i automatizaciju ispisa i upravljanja dokumentima“, dodao je.

Potrošnja energije manja je do 80 posto u odnosu na konkurentske laserske pisače u boji. Štoviše, WorkForce Pro WF-6590DWF prilikom rada ne uzrokuje buku ventilatora, ne isijava toplinu i ne proizvodi ozon.

Trošak ispisa je do 50 posto manji u odnosu na konkurentske laserske pisače u boji. Uz komplet spremnika s tintom XXL moguće je ispisati do 10.000 crno-bijelih i 7000 stranica u boji, što je u najmanju ruku jednako konkurentskim laserskim pisačima u boji. Uz ukupan kapacitet ladica do 1581 lista korisnik se ne mora opterećivati dopunjavanjem papira.

Srednje i velike tvrtke mogu iskoristiti prednosti niske potrošnje energije i visokih brzina do 34 stranice u minuti dostupnih na WorkForce Pro A4 modelima u boji. Dostupne su napredne značajke za poboljšanu kompatibilnost i poslovnu integraciju, poput emulacija PDL i poboljšanih sigurnosnih funkcija.

Info o uštedi uz pisače WorkForce Pro: www.epson.hr/inkjetsaving

Ilustrativne fotografije u visokoj razlučivosti:


O tvrtki Epson

Epson je globalni predvodnik u tehnologiji te predano radi kako bi unaprijedio inovacije i premašio očekivanja klijenata u ispisu, vizualnim komunikacijama, kvaliteti života i proizvodnji. Epsonov asortiman proizvoda proteže se od tintnih pisača, sustava za ispis, 3LCD projektora do industrijskih robota, pametnih naočala i senzora, a temelji se na originalnim kompaktnim, štedljivim i iznimno preciznim tehnologijama.

Pod vodstvom tvrtke Seiko Epson Corporation sa sjedištem u Japanu, Epson grupacija zapošljava gotovo 70.000 djelatnika u 94 tvrtke diljem svijeta i ponosi se doprinosima zajednicama u kojima djeluje i stalnim naporima k smanjenju utjecaja na okoliš.

www.global.epson.com

O tvrtki Epson Europe

Epson Europe B.V., sa sjedištem u Amsterdamu, je regionalno sjedište grupacije za Europu, Bliski istok, Rusiju i Afriku. Zahvaljujući radnoj snazi od 1700 zaposlenika, prodaja tvrtke Epson Europe za fiskalnu godinu 2014. iznosila je 1551 milijuna eura. www.epson.hr

Ekološka vizija 2050.  

http://eco.epson.com/

KONTAKT:

Robert Gelo - RGC
Savjetnik za komunikacijski menadžment i promociju, Epson Italia S.p.A.
T +385 1 3391218
M +385 98 475047
E epson@email.ht.hr
www.epson.hr