Epsonov pametni POS pisač

Model TM-T88VI iHub nudi čitav niz opcija bežičnog i žičnog povezivanja uključujući mobilne servise, web servise i PC platformu

Epsonov pametni POS pisač

Zagreb, 2. siječnja 2017. – Tvrtka Epson, vodeći proizvođač POS pisača u Europi1, predstavlja  novi model TM-T88VI iHub. Ovaj novi vrhunski pisač računa nudi iste karakteristike kao i nedavno predstavljeni model TM-T88VI, s time da donosi širi izbor opcija povezivanja s perifernim uređajima. Model TM-T88VI iHub konstruiran je za rad s tradicionalnim POS sustavima koji se baziraju na PC platformi, ali i sa sve popularnijim konfiguracijama temeljenima na mobilnim i web vezama. Uređaj je idealan kako za maloprodaju tako i za ugostitelje koji žele poboljšati interakciju s gostima.

David Gross, voditelj proizvoda u tvrtki Epson Europe, kaže: “Model TM-T88VI iHub nudi  vrhunske značajke modela TM-T88VI uz dodatak opcija povezivanja i napajanja perifernih uređaja. Tvrtke u maloprodaji, restauracije i barovi teško mogu pronaći ovakvu kombinaciju značajki kakva im omogućava da svoj POS sustav vode onako kako oni žele.“

Uz raznovrsne opcije TM-T88VI iHub nudi vrhunske performanse s brzinom ispisa do  350 mm/s, sve to uz Epsonovu dokazanu pouzdanost. Umetanje papira sa stražnje strane uređaja omogućava manju potrošnju materijala bez kompromisa te smanjuje trošak poslovanja i količinu otpada.

Funkcija Server Direct Print omogućava izravan ispis s poslužitelja, a TM-T88VI iHub podržava i funkciju „beacons“ za pronalaženje najbližeg pisača, što je pogodno za korisnike koji imaju više instaliranih pisača. Podrška NFC omogućava jednostavno uparivanje s tablet računalima, pametnim telefonima i ostalim mobilnim uređajima.

The TM-T88VI iHub ima potpuno isto kućište kao model TM-T88V iHub te omogućava aktualizaciju na najnovije sustave bez potrebe za preuređenjem prodajnog mjesta. Uređaj je dostupan u crnoj i bijeloj boji kako bi se lakše uklopio u uređenje bilo koje trgovine, bara ili restauracije.

Ključne značajke

Vrhunski pisač za račune i inteligentno čvorište s mobilnom povezivošću, brzim ispisom i pouzdan

Idealan za maloprodaju, spoj mobilnih funkcija i tradicionalnih PC aplikacija

Epsonova tehnologija ePOS za ispis iz web aplikacija i s pametnih uređaja

Ispis preko USB veze i preko mreže (ePOS) – idealno za maloprodaju koja migrira na mobilni ePOS

Četiri USB priključka, jedan podržava punjenje tablet računala ili pametnog telefona

Brzina ispisa do 350 mm/s

Multiple greyscale printing za bolju reprodukciju logotipa i slika

Server Direct Print za ispis podatak izravno s poslužitelja

Podržava HTTPS za siguran prijenos podataka

Umetanje papira sa stražnje strane za štednju materijala

Širok izbor alata za jednostavnu i povoljnu primjenu

Kućište u crnoj ili bijeloj boji za uklapanje u interijer restauracije ili trgovine

1. Futuresource consulting, 2015.

Fotografije u visokoj razlučivosti:

O tvrtki Epson

Tvrtka Epson vodeća je u svijetu u području tehnologije posvećena povezivanju ljudi, stvari i informacija putem svojih originalnih, učinkovitih, kompaktnih i preciznih tehnologija. Nudeći širok asortiman proizvoda, od tintnih pisača i digitalnih sustava za ispis do 3LCD projektora, pametnih naočala, sustava senzora i industrijskih robota, tvrtka je usmjerena na poticanje inovacija i premašivanje očekivanja klijenata u području tintnog ispisa, vizualnih komunikacija, opreme i robotike.

Pod vodstvom tvrtke Seiko Epson Corporation sa sjedištem u Japanu, grupacija Epson zapošljava više od 67.000 djelatnika u 90 tvrtki diljem svijeta i ponosi se svojim doprinosima zajednicama u kojima djeluje i ulaganjem stalnih napora u smanjenje negativnog utjecaja na okoliš.

www.global.epson.com

O tvrtki Epson Europe

Epson Europe B.V., sa sjedištem u Amsterdamu, regionalno je sjedište grupacije za Europu, Bliski istok, Rusiju i Afriku. Zahvaljujući radnoj snazi od 1700 zaposlenika prodaja tvrtke Epson Europe za fiskalnu godinu 2015. iznosila je 1577 milijuna eura. www.epson.hr

Ekološka vizija 2050. 

http://eco.epson.com/

KONTAKT:

Robert Gelo - RGC

Savjetnik za komunikacijski menadžment i promociju, Epson Italia S.p.A.

T +385 1 3391218

M +385 98 475047

E epson@email.ht.hr   

www.epson.hr