Epsonovi Ink Tank System pisači dolaze s ispisom fotografija bez ruba i većom brzinom rada

Recite zbogom klasičnim tintama, u pakiranje s pisačima uključena je tinta za dvogodišnji ispis

Epsonovi Ink Tank System pisači dolaze s ispisom fotografija bez ruba i većom brzinom rada

Zagreb, 1. rujna 2016. – Tvrtka Epson predstavlja nove modele u portfoliju Ink Tank System (ITS) pisača: L382, L386 i L486, s većim brzinama ispisa i novom funkcijom ispisa fotografija bez ruba. S novim značajkama ovi su pisači još privlačniji korisnicima jer znače cjenovno povoljne rješenje za ispis većih količina dokumenata.

Jednostavni i cjenovno povoljni pisači sigurno će osvojiti obitelji, studente i korisnike u malim uredima. Inovativni sustav visokog kapaciteta Ink Tank otklanja potrebu za klasičnim patronama s tintom te oslobađa korisnike od stalne kupovine i zamjene tinti. ITS pisači dolaze u originalnom pakiranju s kompletom bočica s tintom nadopunjenim dvama dodatnim bočicama s crnom tintom te je moguće ispisati do 13.000[1] listova crno-bijelo i do 6500 listova u boji2 čime se postiže izuzetno nizak trošak ispisa po stranici.  

Svakodnevna uporaba ITS pisača jednostavna je i pouzdana, uz kvalitetan i brz ispis od 10 ppm (stranica u minuti)[2] prema ISO standardu. Punjenje i nadopuna ugrađenih spremnika za tintu jednostavna je uz originalne bočice s brizgalicama. Povrh toga, ITS pisači dolaze s jednogodišnjim jamstvom (ili 30.000 listova) što korištenje čini još bezbrižnijim. 

ITS pisači L382, L386 i L486 biti će dostupni na tržištu od listopada 2016.

Ključne značajkeL382L386L486
Ispis, kopiranje i skeniranje
Ugrađeni spremnik za tintu visokog kapaciteta
Tehnologija Micro Piezo
Brzina ispisa310 ppm10 ppm10 ppm
Originalna tinta Epson
Ispis fotografija bez ruba
12 mjeseci ili 30.000 listova – Epson jamstvo
Brz i jednostavan ispis putem Wi-Fi veze sa smartfona i tablet računala uz aplikaciju Epson Connect[3]-
Wi-Fi-
Funkcija Multi-copy: brzo kopiranje jedne stranice do XX primjeraka u jednom ispisu202099
Ispis do 13.000 listova c/b i do 6500 listova u boji2 iz originalnog kompleta tinti koji uključuje i dvije dodatne bočice s crnom tintom
Ispis do 4500 listova c/b i do 7500 listova u boji2 iz dodatnog kompleta tinti
Komplet od četiri bočice s originalnom tintom Epson kapaciteta 70 ml (tri u boji i jedna crna) uključen u originalno pakiranje1 komplet +2x crna1 komplet +2 x crna1 komplet +2 x crna

Fotografije u visokoj razlučivosti:

--- kraj---

O tvrtki Epson

Tvrtka Epson vodeća je svjetska tvrtka u području tehnologije, posvećena povezivanju ljudi, stvari i informacija putem svojih originalnih, učinkovitih, kompaktnih i preciznih tehnologija. Nudeći širok asortiman proizvoda, od tintnih pisača i digitalnih sustava za ispis do 3LCD projektora, pametnih naočala, sustava senzora i industrijskih robota, tvrtka je usmjerena na poticanje inovacija i premašivanje očekivanja klijenata u području tintnog ispisivanja, vizualnih komunikacija, opreme i robotike.

Pod vodstvom tvrtke Seiko Epson Corporation sa sjedištem u Japanu, grupacija Epson zapošljava gotovo 72.000 djelatnika u 93 tvrtke diljem svijeta i ponosi se svojim doprinosima zajednicama u kojima djeluje i ulaganjem stalnih napora u smanjenje negativnog utjecaja na okoliš.

http://global.epson.com/

O tvrtki Epson Europe

Epson Europe B.V., sa sjedištem u Amsterdamu, regionalno je sjedište grupacije za Europu, Bliski istok, Rusiju i Afriku. Zahvaljujući radnoj snazi od 1700 zaposlenika, rezultati prodaje tvrtke Epson Europe za fiskalnu godinu 2014. iznosili su 1551 milijuna eura. www.epson.hr

Ekološka vizija 2050.  

http://eco.epson.com/

KONTAKT:
Robert Gelo – RGC

Savjetnik za komunikacijski menadžment i promociju, Epson Italia S.p.A.
T +385 1 3391218
M +385 98 475047

 

[1] Prinos izračunat Epsonovom originalnom metodologijom koja uključuje ispis testnih uzoraka u skladu s ISO/IEC 24712 uz zamjenu kompleta tinti. Izračun se NE bazira na ISO/IEC 24711. Navedeni prinosi mogu se razlikovati ovisno o ispisu slika, vrsti papira učestalosti ispisa i uvjetima poput temperature. Određena količina tinte koristi se za punjenje sustava prilikom početnog podešavanja pisača te prinos originanog kompleta tinti može biti niži.

[2] Prosjek vrijednosti ESAT u uredskoj kategoriji za ispis c/b na jednu stranu lista, u skladu s ISO/IEC24734

[3] Zahtijeva bežičnu povezanost s internetom. Više informacija na www.epsonconnect.eu