Epsonovi interaktivni projektori od sada u kombinaciji sa softverom SMART Notebook

Napredna edukativna rješenja omogućavaju kolaboraciju i poboljšavaju kvalitetu rada u učionicama

Epsonovi interaktivni projektori od sada u kombinaciji sa softverom SMART Notebook

Zagreb, 20. siječnja 2016. – Tvrtke Epson i SMART Technologies Inc. objavile su sporazum prema kojem će kolaborativni softver za učenje SMART Notebook® biti u cijelom svijetu isporučivan s Epsonovim interaktivnim projektorima. Obrazovni djelatnici od sada mogu iskoristiti moćnu kombinaciju vrhunskog softvera za učenje i video projektora vodećeg svjetskog proizvođača1.

Epson već od ranije surađuje s tvrtkom SMART Technologies te od 2013. isporučuje njihov softver s projektorima na određenim tržištima širom svijeta. Epson će od sada tijekom prve godine suradnje u cijelom svijetu uz svoje interaktivne projektore isporučivati softver SMART Notebook uz paket pretplate SMART Notebook Advantage. Paket omogućava nadogradnju na bilo koju novu inačicu softvera Notebook tijekom prve godine te pristup službi za korisnike i premium funkcijama.

Obrazovni djelatnici imaju priliku stvoriti vizualno upečatljivo, privlačno interaktivno iskustvo u kombinaciji vodećeg svjetskog proizvođača interaktivnih projektora1 i interaktivnog softvera za kolaboraciju. Cjelokupan asortiman Epsonovih interaktivnih projektora prošao je testiranje i autorizaciju tvrtke SMART za korištenje uz softver SMART Notebook software. S druge strane, taj softver podržava funkcije Epsonovih interaktivnih projektora kao što je istovremeno korištenje dviju olovaka (dual pen) te upravljanje i unos prstima (finger-touch). Epson i SMART omogućavaju korisničku podršku i edukaciju za uporabu svojih proizvoda te tako podržavaju obrazovne djelatnike u omogućavanju kolaboracije u učionicama.

Epsonovi interaktivni projektori u paketu sa softverom SMART Notebook biti će dostupni od početka 2016.

1 Temeljeno na podacima o prodaji projektora snage od  500 lm naviše u  kalendarskoj 2014., prema Futuresource Consulting Limited.

Ilustrativne fotografije u visokoj razlučivosti:

 


Tvrtka Epson

Tvrtka Epson vodeća je tvrtka u svijetu za proizvode za kreiranje slika i inovacije, koja nadmašuje viziju i očekivanja svojih kupaca diljem svijeta proizvodima poznatima po kompaktnosti, energetskoj učinkovitosti i visoko preciznim tehnologijama, od pisača i 3LCD projektora za poslovne i privatne korisnike do elektroničkih i LCD uređaja.

Pod vodstvom japanske korporacije Seiko Epson Corporation, u grupaciji Epson radi gotovo 70 tisuće zaposlenika u 94 tvrtke širom svijeta koje kontinuirano doprinose globalnom okruženju i lokalnim zajednicama u kojima djeluju. http://global.epson.com

Epson Europe

Epson Europe B.V., sa sjedištem u Amsterdamu, regionalna je središnjica grupacije za tržište Europe, Srednjeg Istoka, Rusije i Afrike. Tvrtka Epson Europe ima 1700 zaposlenika, a u 2014. fiskalnoj godini ostvarila je prodaju u iznosu od 1,551 milijardi eura. www.epson-europe.com

Environmental Vision 2050

http://eco.epson.com/

KONTAKT:

Robert Gelo - RGC
Savjetnik za komunikacijski menadžment i promociju, Epson Italia S.p.A.
T +385 1 3391218
M +385 98 475047
E epson@email.ht.hr
W www.epson.hr