Lang AG: prva velika narudžba laserskih projektora

Dogovorena je isporuka više od 150 Epsonovih laserskih projektora

Lang AG: prva velika narudžba laserskih projektora

Meerbusch, Zagreb, 16. lipnja 2016. – Tvrtka Epson Europe sklopila je sporazum s tvrtkom Lang AG o isporuci više od 150 laserskih projektora iz nove serije L. Sporazum obuhvaća isporuku  modela L1405, L1100U, L1300U i L1505U uz koje će biti isporučen i veliki broj širokokutnih, standardnih i tele objektiva. Isporuka uređaja započeti će u lipnju 2016., a biti će obavljena u tri faze. Ova suradnja, čiji prvi dio nosi vrijednost od oko tri milijuna eura, najavljena je na sajmu ISE 2016.

Neil Colquhoun, izvršni direktor za Professional Displays u Epsonu, izjavio je: "Ponosni smo na suradnju s tvrtkom Lang AG, vodećom na tržištu iznajmljivanja audio i video opreme u Europi. Vrhunski projektori iz serije L prošli su strogu proceduru evaluacije u Langu, što nam daje dodatni poticaj u korištenju tehnologije 3LCD na ovom vrlo zahtjevnom tržištu“.

Tobias Lang, direktor tvrtke Lang AG, dodao je: "Uvjereni smo kako serija Epson EB-L1000 donosi 'renesansu' projekcije u tehnologiji LCD. Tehnologija 3LCD više je od alternative DLP projektorima s jednim čipom jednakih karakteristika. Očekujemo veliku potražnju kako za iznajmljivanjem, tako i za stalnim instalacijama“.

Fotografije u visokoj razlučivosti:

EB-L1505U

OneDrive

Box

-Kraj-

Napomene za urednika

O tvrtki Epson

Tvrtka Epson vodeća je svjetska tvrtka u području tehnologije, posvećena povezivanju ljudi, stvari i informacija putem svojih originalnih, učinkovitih, kompaktnih i preciznih tehnologija. Nudeći širok asortiman proizvoda, od tintnih pisača i digitalnih sustava za ispis do 3LCD projektora, pametnih naočala, sustava senzora i industrijskih robota, tvrtka je usmjerena na poticanje inovacija i premašivanje očekivanja klijenata u području tintnog ispisivanja, vizualnih komunikacija, opreme i robotike.

Pod vodstvom tvrtke Seiko Epson Corporation sa sjedištem u Japanu, grupacija Epson zapošljava gotovo 72.000 djelatnika u 93 tvrtke diljem svijeta i ponosi se svojim doprinosima zajednicama u kojima djeluje i ulaganjem stalnih napora u smanjenje negativnog utjecaja na okoliš.

http://global.epson.com/

O tvrtki Epson Europe

Epson Europe B.V., sa sjedištem u Amsterdamu, regionalno je sjedište grupacije za Europu, Bliski istok, Rusiju i Afriku. Zahvaljujući radnoj snazi od 1700 zaposlenika, rezultati prodaje tvrtke Epson Europe za fiskalnu godinu 2014. iznosili su 1551 milijuna eura. www.epson.hr

Ekološka vizija 2050.  

http://eco.epson.com/

KONTAKT:

Robert Gelo - RGC
Savjetnik za komunikacijski menadžment i promociju, Epson Italia S.p.A.
T +385 1 3391218
M +385 98 475047
E epson@email.ht.hr 
www.epson.hr