Online kalkulator pokazuje koliko se može uštedjeti s Epsonovim ITS pisačima

Usporedite troškove uporabe najprodavanijih dvadeset pisača s troškovima Epsonovih pisača Ink Tank System (ITS)

Online kalkulator pokazuje koliko se može uštedjeti s Epsonovim ITS pisačima

Zagreb, 17. siječnja 2017. – Epsonov online kalkulator omogućava kućnim korisnicima i malim tvrtkama uvid u stvarnu uštedu koju donosi uporaba ITS pisača, u odnosu na dvadeset najprodavanijih pisača. Na taj način korisnici mogu procijeniti koji je pisač najpogodniji za ispunjenje njihovih potreba u ispisu.

Epsonov online kalkulator posebno može pomoći korisnicima u trenutku kupovine novog pisača, kada treba uzeti u obzir ne samo cijenu samog uređaja već i trošak njegova korištenja, temeljem čega mogu donijeti najbolju odluku.

Epsonovi revolucionarni ITS pisači donose sasvim nov način uporabe jer korisnici investicijom u novi pisač koji dolazi s količinom tinte dovoljnom za ispis tijekom dvije godine u originalnom pakiranju[1]. kaže Kseniya Gordeeva, voditeljica proizvoda u tvrtki Epson Europe, kaže: “Doista nam je stalo do toga koliko novca mogu uštedjeti potencijalni korisnici naših ITS pisača, a online kalkulator to dokazuje. Koncepcija Ink Tank System pisača već se pokazala uspješnom nakon 15 milijuna prodanih primjeraka u svijetu[2]. Uz ovaj alat korisnici mogu u potpunosti razumjeti kakve uštede donose Epsonovi pisači“.

Online kalkulator jednostavan je za korištenje, a čitav postupak zahtijeva svega tri koraka. Potrebno je unijeti podatke o prosječnom broju ispisanih stranica mjesečno, ukupno trajanje korištenja pisača te koriste li XL patrone s tintom. Temeljem tih podataka kalkulator uspoređuje ITS pisače s 20 najprodavanijih modela, laserskih ili tintnih, u regiji u kojoj živi korisnik. Rezultati su prikazani jasno, s uvidom u ukupnu cijenu vlasništva, trošak ispisa jedne stranice te trošak ispisa 500 stranica. U svakom usporednom testu kalkulator navodi i prosječne podatne na tržištu pisača te tako postiže još veću transparentnost rezultata.

Na mrežnom odredištu navedene su i pune specifikacije koje objašnjavaju metodologiju na kojoj se temelje kalkulacije.
Epsonov novi kalkulator dostupan je na adresi: www.epson.hr/itscalculator 

Fotografije u visokoj razlučivosti:

 --- kraj---

O tvrtki Epson

Tvrtka Epson vodeća je u svijetu u području tehnologije posvećena povezivanju ljudi, stvari i informacija putem svojih originalnih, učinkovitih, kompaktnih i preciznih tehnologija. Nudeći širok asortiman proizvoda, od tintnih pisača i digitalnih sustava za ispis do 3LCD projektora, pametnih naočala, sustava senzora i industrijskih robota, tvrtka je usmjerena na poticanje inovacija i premašivanje očekivanja klijenata u području tintnog ispisa, vizualnih komunikacija, opreme i robotike.

Pod vodstvom tvrtke Seiko Epson Corporation sa sjedištem u Japanu, grupacija Epson zapošljava više od 67.000 djelatnika u 90 tvrtki diljem svijeta i ponosi se svojim doprinosima zajednicama u kojima djeluje i ulaganjem stalnih napora u smanjenje negativnog utjecaja na okoliš.

www.global.epson.com

O tvrtki Epson Europe

Epson Europe B.V., sa sjedištem u Amsterdamu, regionalno je sjedište grupacije za Europu, Bliski istok, Rusiju i Afriku. Zahvaljujući radnoj snazi od 1700 zaposlenika prodaja tvrtke Epson Europe za fiskalnu godinu 2015. iznosila je 1577 milijuna eura. www.epson.hr

Ekološka vizija 2050. 

http://eco.epson.com/

KONTAKT:

Robert Gelo - RGC

Savjetnik za komunikacijski menadžment i promociju, Epson Italia S.p.A.

T +385 1 3391218

M +385 98 475047

E epson@email.ht.hr   

www.epson.hr

 


[1] Zaliha tinte za dvije godine, temeljeno na prosječnoj mjesečnoj potrošnji (IDC WW Page Volume Program, 2015)

[2] Podatak za 150 zemalja, od listopada 2010. do travnja 2016.