Ovo morate pogledati: Lewis Gets Inked

Lewis Hamilton, vozač ekipe MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™, pojavljuje se u najnovijem Epsonovom filmu

Ovo morate pogledati: Lewis Gets Inked

Zagreb, 19. listopada 2016. – Lewis Hamilton, trostruki prvak prvenstva FIA Formula OneTM zvijezda je novog spektakularnog filma snimljenog u suradnji s Epsonom. Film pod naslovom „Lewis Gets Inked“ naglašava prednosti pisača Ink Tank System i dostupan je na Epsonovom kanalu YouTube te na mrežnom odredištu tvrtke.

Ovaj zabavan film, nabijen akcijom i glamurom, snimljen je u sjedištu ekipe MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™. Lewis u usporenoj snimci klizi kroz papirnatu oluju da bi ga na kraju doslovno potopili tintom raznih boja.

Živopisan video materijal pripremljen je u suradnji s s ekipom MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™ povodom lansiranja Epsonovih pisača Ink Tank System te naglašava prednosti revolucionarnog sustava punjivih spremnika za tintu i velike količine tinte koja se isporučuje u originalnom pakiranju s novim pisačima. Prednosti sustava Ink Tank System – ispis velikih količina materijala bez potrebe za klasičnim tintnim patronama -  ovdje postaju očite zahvaljujući zabavnom i šaljivom scenariju. Film je dio strategije kreiranja sadržaja u različitim kanalima koja se sastoji od glavnog filma te materijala snimljenog „iza scene“.

Epson je službeni partner ekipe MERCEDES AMG PETRONAS te nudi stručnu suradnju u područjima inkjet ispisa, skenera, 3LCD projektora i nosive tehnologije, što uključuje i pametne naočale. Kampanja „Lewis Gets Inked“ donosi veliku novost u suradnji dvaju tržnih marki koju je do sada obilježavala ozbiljna nota neumornog traganja za inovacijom, globalnim liderstvom i stvaranjem visoko kvalitetnih proizvoda. Epsonovo korištenje inovativne tehnologije podudara se sa svime što vodeća ekipa svjetskog prvenstva FIA Formula One™ nastoji postići na sportskom planu.

Lewis Hamilton komentirao je suradnju: “Tijekom sezone sudjelujem u vrlo zanimljivim projektima s partnerima naše ekipe i mogu reći da je ovaj projekt svakako jedan od neobičnijih! Snimanje za Epsonov Ink Tank System bilo je vrlo zabavno. Uvijek volim raditi nešto drugačije i tako izići iz svakodnevnih tokova. To što su na mene bacili 400 litara tinte bilo je nezaboravno iskustvo i mislim da smo postigli vrlo cool rezultat“.

Maria Eagling , direktorica marketinga u tvrtki Epson Europe, dodala je: “Inovativni Ink Tank System preokrenuo je svijet ispisa te smo željeli napraviti film koji će biti jednako iznenađujući i upečatljiv. Epson predstavlja kvalitetu, inovaciju i izvedbu, no ljudi će ostati zatečeni ovim filmom punim zabave, otkačenosti i akcije. Sjajno je surađivati s ekipom MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™. Lewis Hamilton pridodao je pravu karizmu, stil i zabavu i tako nam je pomogao pokazati drugu Epsonovu stranu. Priprema projekta trajala je godinu dana i kreativna ekipa koja stoji iza njega ostavila je neizbrisiv trag“.

O produkcijskoj ekipi

Epson je produkciju realizirao u suradnji s kućom Citizen Films, na čelu s generalnom direktoricom Gretchen Shoring zaduženom za sadržaj i režiserom Rollom Hollinsom. Za posebne efekte pobrinula se ekipa Machine Shop, a Rina Yang bila je direktorica fotografije te se pobrinula da film dobije posebnu luksuznu notu.

O pisačima Ink Tank System

Pisači Ink Tank System odlikuju se revolucionarnom konstrukcijom koja omogućava jednostavno i cjenovno prihvatljivo rješenje svakodnevnog ispisa. Inovativni sustav visokog kapaciteta isključuje potrebu za klasičnim tintnim patronama te oslobađa korisnika pritiska vezanog za nabavu i zamjenu tinte. Pisači ITS dolaze u originalnom pakiranju sa zalihama tinte dostatnim za ispis tisuća stranica bez troška zamjene tinte.

Napomene uredniku

Film je dostupan na: https://youtu.be/QtAlqGX9lm8

Više o kampanji: www.epson.eu/lewisgetsinked

Slike u visokoj rezoluciji i AV materijali: https://mercedes-benz-archive.com/marsF1/login/login.xhtml

Više informacija o pisačima ITS: www.epson.hr/its

 


O tvrtki Epson

Tvrtka Epson vodeća je u svijetu u području tehnologije posvećena povezivanju ljudi, stvari i informacija putem svojih originalnih, učinkovitih, kompaktnih i preciznih tehnologija. Nudeći širok asortiman proizvoda, od tintnih pisača i digitalnih sustava za ispis do 3LCD projektora, pametnih naočala, sustava senzora i industrijskih robota, tvrtka je usmjerena na poticanje inovacija i premašivanje očekivanja klijenata u području tintnog ispisa, vizualnih komunikacija, opreme i robotike.

Pod vodstvom tvrtke Seiko Epson Corporation sa sjedištem u Japanu, grupacija Epson zapošljava više od 67.000 djelatnika u 90 tvrtki diljem svijeta i ponosi se svojim doprinosima zajednicama u kojima djeluje i ulaganjem stalnih napora u smanjenje negativnog utjecaja na okoliš.

www.global.epson.com

O tvrtki Epson Europe

Epson Europe B.V., sa sjedištem u Amsterdamu, regionalno je sjedište grupacije za Europu, Bliski istok, Rusiju i Afriku. Zahvaljujući radnoj snazi od 1700 zaposlenika prodaja tvrtke Epson Europe za fiskalnu godinu 2015. iznosila je 1577 milijuna eura. www.epson.hr

Ekološka vizija 2050. 

http://eco.epson.com/

KONTAKT:
Robert Gelo - RGC
Savjetnik za komunikacijski menadžment i promociju, Epson Italia S.p.A.
T +385 1 3391218
M +385 98 475047
E epson@email.ht.hr  
www.epson.hr