Skeniranje i ispis: sigurnije i učinkovitije

Epson Print Admin omogućuje sigurni nadzor pristupa uz pomoć odgođenog ispisa, čime se pojednostavnjuju korisnički postupci te ujedno ostvaruje smanjenje troškova i potiče odgovoran odnos prema okolišu

Skeniranje i ispis: sigurnije i učinkovitije

Zagreb, 11. listopada 2016. – Tvrtka Epson objavljuje da je svojim proizvodom Epson Print Admin zakoračila u svijet softvera za upravljanje ispisom. Ovo poslužiteljsko rješenje omogućuje srednjim i malim tvrtkama te velikim poduzećima da poboljšaju sigurnost dokumenata provjerom autentičnosti korisnika na uređajima te da nadziru troškove ispisa i skeniranja. Upotreba rješenja Epson Print Admin je intuitivna, a proizvod je osmišljen za jednostavno upravljanje na daljinu, pri čemu bez problema funkcionira s postojećom arhitekturom i uređajima, pa je kompatibilnost zajamčena.

Svi klijenti mogu isprobati ovo inovativno rješenje uz besplatnu licencu za najviše dva uređaja. Dostupne su dodatne licence za jedan, pet, 20 ili 50 uređaja za najveću fleksibilnost. Epson Print Admin omogućuje korisnicima da iskoriste prednosti Epsonove nagrađivane tehnologije poslovnog tintnog ispisa, osmišljene kako bi tvrtke smanjile količinu otpada, potrošnju energije te emisije CO2 i ozona, kao što je navedeno na stranici: www.epson.eu/maketheswitch.

Provjera autentičnosti korisničkog profila štiti od neovlaštene upotrebe vaših uređaja, čime se stvara sigurno okruženje za ispis, skeniranje i kopiranje. Nakon provjere autentičnosti zaposlenici mogu koristiti prilagođeno korisničko sučelje na kompatibilnim uređajima, što znači manje vremena potrošenog na pronalaženje pravih funkcija i više vremena za posao.

Moguće je postaviti obavijesti kojima će se korisnici informirati o odgovornom ispisu. Na taj način možete korisnike upozoriti u trenutku pripreme zadatka ispisa i spriječiti nepotrebni ispis u boji kojim bi se potrošilo previše tinte. Ugrađena pravila za smanjenje troškova i prilagođeni tijekovi rada skeniranja jednim dodirom tipke tvrtkama omogućuju potpuni nadzor nad dokumentima koji se ispisuju i skeniraju.

Široka paleta izvješća i analitika omogućuje potpunu transparentnost i zahvaljujući tome tvrtke mogu prilagoditi svoja pravila ispisa i potaknuti korisnike da ispisuju na ekonomičan i štedljiv način. To rješenje omogućuje i jednostavno upravljanje proračunom jer se troškovi ispisa mogu pratiti i smanjivati dodjelom kodova za naplatu uz pomoć kojih možete pratiti količinu ispisa po mjestima troška.

Patrick Perrot, voditelj razvoja tržišta u tvrtki Epson Europe, izjavio je: „Ovime nastavljamo uspješnu strategiju ponude cjelovitih rješenja za tvrtke. Uz arhitekturu Open Platform za poslovne tintne pisače, rješenje za upravljanje većim brojem uređaja, Epson Device Admin i upravljane usluge ispisa za male i srednje tvrtke, Print365, proširili smo ponudu usluga ispisa s dodanom vrijednošću za tvrtke, koje omogućuju smanjenje troškova i ekološki su prihvatljive.”

Rješenje Epson Print Admin sada je dostupno. Više informacija za tražite od lokalnog prodajnog predstavništva tvrtke Epson ili na stranici www.epson.eu/epa.

Ilustrativne fotografije u visokoj razlučivosti:

Glavne značajke:

Prednosti pri instalaciji i kompatibilnostiPrednosti za administratorePrednosti za produktivnost korisnika
Implementiranje na jednom mjestu i administracija na daljinuUpravljanje pravima pristupaProvjera autentičnosti uz pomoć ID kartice, prijave/lozinke ili ID broja
Kompatibilnost s nizom Epsonovih proizvodaPraćenje aktivnosti zaposlenika na višenamjenskim uređajimaPrilagođeno sučelje višenamjenskog uređaja
Fleksibilni načini provjere autentičnostiUvođenje obveznih pravila za korisnike radi štednje i smanjivanja utjecaja na okolišSiguran odgođeni ispis
Široka ponuda podržanih čitača karticaNadzor nad troškovima i postavljanje potrošnje po korisniku/grupi„Skeniraj i pošalji mi”
Jednostavna proba uz besplatni softver s dodatnim opcijama uz plaćanjeDetaljna izvješćaIzravan pristup prilagođenim definiranim postavkama za skeniranje
Jednostavna integracija u bilo koje IT okruženjeVeliki broj podržanih jezika za sučelje višenamjenskog uređaja
Veliki broj podržanih jezikaKontrola statusa po zaposlenicima
Detaljni priručnici
Kompatibilnost s operativnim sustavom poslužitelja

 

-Kraj-

Napomene za urednika

O tvrtki Epson

Tvrtka Epson vodeća je u svijetu u području tehnologije posvećena povezivanju ljudi, stvari i informacija putem svojih originalnih, učinkovitih, kompaktnih i preciznih tehnologija. Nudeći širok asortiman proizvoda, od tintnih pisača i digitalnih sustava za ispis do 3LCD projektora, pametnih naočala, sustava senzora i industrijskih robota, tvrtka je usmjerena na poticanje inovacija i premašivanje očekivanja klijenata u području tintnog ispisa, vizualnih komunikacija, opreme i robotike.

Pod vodstvom tvrtke Seiko Epson Corporation sa sjedištem u Japanu, grupacija Epson zapošljava više od 67.000 djelatnika u 90 tvrtki diljem svijeta i ponosi se svojim doprinosima zajednicama u kojima djeluje i ulaganjem stalnih napora u smanjenje negativnog utjecaja na okoliš.

www.global.epson.com

O tvrtki Epson Europe

Epson Europe B.V., sa sjedištem u Amsterdamu, regionalno je sjedište grupacije za Europu, Bliski istok, Rusiju i Afriku. Zahvaljujući radnoj snazi od 1700 zaposlenika prodaja tvrtke Epson Europe za fiskalnu godinu 2015. iznosila je 1577 milijuna eura. www.epson.hr

Ekološka vizija 2050. 

http://eco.epson.com/

KONTAKT:
Robert Gelo - RGC

Savjetnik za komunikacijski menadžment i promociju, Epson Italia S.p.A.
T +385 1 3391218
M +385 98 475047
E epson@email.ht.hr  
www.epson.hr