Svestrani skeneri pokrivaju sve poslovne potrebe

Cjenovno povoljni, brzi i fleksibilni plošni skeneri s najmanjim gabaritima u klasi te poboljšanjem produktivnosti uz automatski uvlakač dokumenata (ADF)

Svestrani skeneri pokrivaju sve poslovne potrebe

Zagreb, 6. rujna 2016. – Novi modeli plošnih skenera WorkForce DS-1660W i DS-1630 omogućavaju bolji protok uredskih poslovnih zadataka prema krajnjim korisnicima (front-office) te povećanje produktivnosti. Cjenovno povoljni skeneri dokumenata spajaju svestranost plošnog skenera s praktičnošću automatskog umetača dokumenata kapaciteta 50 str. i pokrivaju praktički sve zadaće u uredu. Idealni su za skeniranje putovnica, brošura i osjetljivih dokumenata (plošno), ali i stogova papira (ADF).

Manje tvrtke, ali i velike organizacije koje tragaju za cjenovno povoljnim i jednostavnim rješenjem skeniranja, moći će iskoristiti prednost priključka USB 3.0 koji omogućava skeniranje bez usporavanja čak i u visokoj razlučivosti od 300 dpi. U režimu rada za dugačke dokumente moguće je skenirati i više od tri metra duljine (samo jednostrano). Produktivnost u uredu poboljšavaju i značajke dvostranog skeniranja te automatskog prepoznavanja slika. K tome, model DS-1660W može se bežično povezati te podržava funkciju Wi-Fi Direct što ga čini pogodnim za instalaciju u velikim tvrtkama koje trebaju omogućiti skeniranje velikom broju korisnika.

Oba modela nude i značajke inteligentnog podešavanja boja i slika kao što su automatsko izrezivanje dokumenata i ispravljanje iskrivljenih slika te odstranjivanje praznih stranica uz tehnologiju Epson Image Processing Technology.

Pogonski programi TWAIN i ISIS[1] uključeni su u paket radi besprijekorne integracije u postojeće sustave upravljanja dokumentima te je moguće jednim pritiskom tipke skenirati u PC, Mac ili račune mrežne pohrane.

Modeli WorkForce DS-1660W i DS-1630 biti će dostupni na tržištu od listopada.

Ključne značajke:

 • Među najbržim skenerima u klasi - 25ppm
 • Skeniranje više vrsta dokumenata uključujući knjige, putovnice, uvezane dokumente i osjetljive primjerke
 • Najmanji gabariti u klasi1
 • Povezivost Wi-Fi i Wi-Fi Direct connectivity (samo model DS-1660W)
 • Pogonski programi TWAIN i ISIS za besprijekornu integraciju u postojeće sustave upravljanja dokumentima
 • Istovremeno obostrano skeniranje
 • ADF kapaciteta 50 str.
 • Kreiranje do 30 zadataka te jednostavno skeniranje u mape, email, online pohranu i više, uz opcijski mrežni panel (samo model DS-1630)
 • Povezivost USB 3.0 omogućava skeniranje bez usporavanja čak i u visokoj razlučivosti od 300 dpi
 • Inteligentno podešavanje boja i slika – automatsko izrezivanje dokumenata i ispravljanje iskrivljenih slika te odstranjivanje praznih stranica uz tehnologiju Epson Image Processing Technology
 • Epsonov softver omogućava dvostruki izvoz slika – skenirajte jednom i pošaljite na dva različita odredišta
 • Režim rada za dugačke dokumente – skeniranje i više od tri metra duljine (samo jednostrano, do 3048 mm) – ne funkcionira na modelu DS-570W u bežičnom režimu

Fotografije u visokoj razlučivosti:

--- kraj---

O tvrtki Epson

Tvrtka Epson vodeća je svjetska tvrtka u području tehnologije, posvećena povezivanju ljudi, stvari i informacija putem svojih originalnih, učinkovitih, kompaktnih i preciznih tehnologija. Nudeći širok asortiman proizvoda, od tintnih pisača i digitalnih sustava za ispis do 3LCD projektora, pametnih naočala, sustava senzora i industrijskih robota, tvrtka je usmjerena na poticanje inovacija i premašivanje očekivanja klijenata u području tintnog ispisivanja, vizualnih komunikacija, opreme i robotike.

Pod vodstvom tvrtke Seiko Epson Corporation sa sjedištem u Japanu, grupacija Epson zapošljava gotovo 72.000 djelatnika u 93 tvrtke diljem svijeta i ponosi se svojim doprinosima zajednicama u kojima djeluje i ulaganjem stalnih napora u smanjenje negativnog utjecaja na okoliš.

http://global.epson.com/

O tvrtki Epson Europe

Epson Europe B.V., sa sjedištem u Amsterdamu, regionalno je sjedište grupacije za Europu, Bliski istok, Rusiju i Afriku. Zahvaljujući radnoj snazi od 1700 zaposlenika, rezultati prodaje tvrtke Epson Europe za fiskalnu godinu 2014. iznosili su 1551 milijuna eura. www.epson.hr

Ekološka vizija 2050.  

http://eco.epson.com/

KONTAKT:

Robert Gelo - RGC
Savjetnik za komunikacijski menadžment i promociju, Epson Italia S.p.A.
T +385 1 3391218
M +385 98 475047
E epson@email.ht.hr   
www.epson.hr

 

[1] ISIS pogonski programi dostupni samo na modelu DS-1630