Velika narudžba: Lang AG kupuje najsnažnije Epsonove laserske instalacijske projektore

Vodeći iznajmljivač audio video opreme potvrdio narudžbu 25 projektora EB-L25000U

Velika narudžba: Lang AG kupuje najsnažnije Epsonove laserske instalacijske projektore

Zagreb, 29. rujna 2016. – Tvrtka Epson objavljuje ugovor s tvrtkom Lang AG, njemačkim iznajmljivačem audio i video opreme o nabavi 25 jedinica novog laserskog instalacijskog  projektora EB-L25000U. riječ je o trenutno najsnažnijem 3LCD projektoru dostupnom na tržištu. Ova narudžba nastavlja se na dogovor iz lipnja, o nabavci projektora iz serije L, ukupne vrijednosti od oko tri milijuna eura.

Neil Colquhoun, izvršni direktor za profesionalni prikaz slike u Epsonu, kaže: “Izuzetno smo zadovoljni zbog toga što je Lang AG odabrao model EB-L25000U. Riječ je o našem novom vodećem instalacijskom modelu koji je prošao vrlo striktan proces evaluacije u tvrtki Lang. Vjerujemo kako će snaga, izdržljivost i prilagodljivost ovog laserskog 3LCD projektora omogućiti još veću fleksibilnost u montiranju vrhunskih vizualnih instalacija“.

Tobias Lang, generalni direktor u tvrtki Lang AG, dodaje: “Zahvaljujući pozitivnom iskustvu sa serijom Epson EB-L1000 s nestrpljenjem očekujemo skorašnje proširenje našega portfelja modelom EB-L25000U. Ovaj vrhunski video projektor snage 25.000 ANSI lumena nudi nove fleksibilne mogućnosti za naše korisnike na tržištu instalacija i priredbi. Cijenimo naše strateško partnerstvo s Epsonom i nastavljamo s njima surađivati“.

Model EB-L25000U nije samo najsnažniji laserski 3LCDS projektor na tržištu. On je i manji i lakši od konkurentskih uređaja. Uz mogućnost rotacije u 360 stupnjeva nudi izuzetne mogućnosti za montažu. Hermetički zatvorena optička jedinica i kotačić s neorganskim fosforom jamče radni vijek od 20 tisuća sati bez potrebe za održavanjem, čak i u zagušljivim prostorima poput koncertnih i kazališnih dvorana.

Fotografije u visokoj razlučivosti:

--- kraj---

O tvrtki Epson

Tvrtka Epson vodeća je svjetska tvrtka u području tehnologije, posvećena povezivanju ljudi, stvari i informacija putem svojih originalnih, učinkovitih, kompaktnih i preciznih tehnologija. Nudeći širok asortiman proizvoda, od tintnih pisača i digitalnih sustava za ispis do 3LCD projektora, pametnih naočala, sustava senzora i industrijskih robota, tvrtka je usmjerena na poticanje inovacija i premašivanje očekivanja klijenata u području tintnog ispisivanja, vizualnih komunikacija, opreme i robotike.

Pod vodstvom tvrtke Seiko Epson Corporation sa sjedištem u Japanu, grupacija Epson zapošljava gotovo 72.000 djelatnika u 93 tvrtke diljem svijeta i ponosi se svojim doprinosima zajednicama u kojima djeluje i ulaganjem stalnih napora u smanjenje negativnog utjecaja na okoliš.

http://global.epson.com/

O tvrtki Epson Europe

Epson Europe B.V., sa sjedištem u Amsterdamu, regionalno je sjedište grupacije za Europu, Bliski istok, Rusiju i Afriku. Zahvaljujući radnoj snazi od 1700 zaposlenika, rezultati prodaje tvrtke Epson Europe za fiskalnu godinu 2014. iznosili su 1551 milijuna eura. www.epson.hr

Ekološka vizija 2050.  

http://eco.epson.com/

O tvrtki LANG AG

LANG AG je vodeća europska veleprodajna tvrtka za iznajmljivanje i prodaju tehnologije za vizualnu prezentaciju. Kao pouzdan i sposoban partner LANG jamči najvišu kvalitetu kako u izvodu proizvoda tako i u servisu. Uz neprestani proces istraživanja i razvoja LANG je uvijek u vrhu prezentacijskih tehnologija. Odjel pod nazivom SOLUTIONS razvija, dizajnira i producira posebne proizvode za profesionalne korisnike u AV industriji. Proizvođači i korisnici cijene iskustvo u razvoju proizvoda, projekata, nastalo temeljem neovisnog djelovanja na tržištu i vlastitih vrhunskih stručnjaka, te se oslanjaju na tu ekspertizu u procesu odlučivanja o nabavi. Servisno središte i služba prodaje potrošnog materijala zaokružuju ponudu tvrtke LANG AG.

www.lang-ag.com

KONTAKT:
Robert Gelo - RGC
Savjetnik za komunikacijski menadžment i promociju, Epson Italia S.p.A.
T +385 1 3391218
M +385 98 475047
E epson@email.ht.hr    
www.epson.hr