ZAJEDNICA NEOVISNIH PRODAVAČA SOFTVERA (ISV)

ZA PISAČE SERIJE TM-INTELLIGENT

Epson, priznati svjetski predvodnik u POS ispisu revolucionizira tržište termalnim pisačima računa serije TM-Intelligent izrađenih za POS rješenja za trgovce i ugostiteljstvo.

Ovi uređaji pojednostavljuju rad, štede prostor i smanjuju troškove uz ispis bez upravljačkog programa. Da bi iskoristili prednosti rada na webu i funkcionalnosti koju nude uređaji serije TM-Intelligent, prodavačima su potrebne adekvatne aplikacije – zato je tvrtka Epson potaknula razvoj zajednice neovisnih prodavača softvera (ISV).

Epson
Pouzdana robna marka
Mobility
PRILAGODLJIVA MOBILNOST
Flexibility
FLEKSIBILNOST
Retail
DIZAJNIRAN ZA MALOPRODAJU
Bridge to the future
MOST PREMA BUDUĆNOSTI

ŽELITE LI PROMOVIRATI SVOJU APLIKACIJU?

Da biste bili dio zajednice, vašu aplikaciju mora odobriti Epson. Upišite svoje informacije i registrirajte se.

REGISTRIRAJTE APLIKACIJU

KOJE SU PREDNOSTI EPSONOVE ISV ZAJEDNICE?

Saznajte kako možete iskoristiti prednosti registriranja u Epsonovu ISV zajednicu.

POGODNOSTI

POVEĆANA UČINKOVITOST NA PRODAJNOM MJESTU

MIJENJA NAČIN NA KOJI POSLUJETE

Svjesni smo činjenice da su dva problema pogodila glavne trgovine na ulicama gradova: kupuje se manje, a više se troši na internetu. Da bi se pozabavili time, prodavači pokušavaju pronaći nove načine kako bi i privukli kupce i, što je važnije, nagnati ih da više troše.

Istraživanje pokazuje da 75% trgovina želi implementirati POS temeljen na oblaku u idućih 5 godina i tako privući više kupaca¹. Razlog je tome što se, između ostalog, može poboljšati fleksibilnost sustava.

Upotreba novih tehnologija u maloprodaji pružila je ISV-ovima priliku da poboljšaju doživljaj korisnika u trgovini. Prodajni djelatnici sada mogu utjecati na ponašanje kupaca dok šeću trgovinom. Mogu provoditi transakcije, ponuditi prilagođene informacije uz uređaje koje drže u ruci i ispisivati račune s udaljenosti i omogućiti bolju interakciju s kupcem i proširenje prodaje – i pritom smanjiti redove čekanja. POS sustavi temeljeni na webu mogu se puno povoljnije instalirati od tradicionalnih postupaka, a brže se i nadograđuju. Sve su to važni čimbenici koji vam pomažu da prestignete konkurenciju.

  • Mobility Mobilnost – upotrebom tableta i drugih mobilnih uređaja možete nastaviti pružati uslugu kupcima i nakon što kupci napuste blagajnu kako biste im ponudili bolji korisnički doživljaj.
  • Designed for the cloud Fleksibilnost – ispisujte račune izravno s pametnih uređaja uz naše inteligentne pisače bez upravljačkih programa.
  • Energy Efficient Energetska učinkovitost – bez POS terminala možete smanjiti upotrebu hardvera, čime se smanjuju računi za struju.
  • Cost-effective Ekonomičnost – zaokružen dizajn smanjuje količinu potrebnog hardvera te troškove usluge i održavanja.

POGLEDAJTE EPSONOVU LINIJU UREĐAJA SERIJE TM-INTELLIGENT

Epson, priznati svjetski predvodnik u POS ispisu revolucionizira tržište širokom linijom aplikacija koje vam u kombinaciji sa serijom TM-intelligent mogu ponuditi više pogodnosti. Bilo da se radi o POS aplikacijama na webu, u aplikaciji ili na stolnom računalu, ti uređaji pojednostavljuju rad, štede prostor i smanjuju troškove uz ispis bez upravljačkog programa. Kliknite da biste pregledali cijelu liniju inteligentnih proizvoda.

PREGLED PONUDE

VIEW EPSON’S RANGE OF TM-INTELLIGENT DEVICES

EPSONOVA KONFERENCIJA ZA RAZVOJNE INŽENJERE: RAZVOJ SEKTORA MALOPRODAJE

Osnivačka Epsonova konferencija za razvojne inženjere održana je od 30. rujna do 1. listopada u Antwerpenu te je okupila preko 140 prodavača integriranih softvera i prodavača sastavljenih proizvoda da bi dijelili ideje i promovirali promišljeno vodstvo u najnovijim inovacijama proizvoda.

PROČITAJTE VIŠE

Epson Developer Conference: evolving the retail sector

Kontaktirajte nas

Da biste dobili više informacija o neovisnim proizvođačima softvera, unesite svoje podatke u nastavku i kontaktirat će vas predstavnik tvrtke Epson.

Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Odaberite

Zanimaju me sljedeći proizvodi 
(kvačicom označite sve što se odnosi na vas)::