ZATVORI

VRHUNSKO PARTNERSTVO

Epsonovo globalno partnerstvo s ekipa Mercedes-AMG Petronas Motorsport označava spajanje dvaju robnih marki koje konstantno streme k inovaciji, globalnom vodstvu i stvaranju proizvoda visoke kakvoće.

Play
EPSON and MERCEDES AMG PETRONAS

Kao trenutni svjetski prvak, ekipa Mercedes-AMG Petronas Motorsport spremna je i odlučna nadmašiti svoje dosadašnje uspjehe u sezoni 2017. Formule 1™. Ne samo da započinju sezonu 2017. kao prvaci, već i Epson nastavlja pružati svoje stručno znanje na području tintnih pisača, skenera, 3LCD projektora i opreme – uključujući pametne naočale i medicinske/sportske proizvode sa senzorima.
Ekipa Mercedes-AMG Petronas Motorsport jedna je od vodećih u natjecanju Formule 1™, uz dvojac vozača kojega čine trostruki svjetski prvak Lewis Hamilton i novi član ekipe, Valteri Bottas.

SINERGIJA SUDJELOVANJA

Globalno partnerstvo dovelo je do suradnje dvaju vrhunskih robnih marki koje konstantno streme k inovaciji, dostizanju vodećih položaja na globalnom tržištu i stvaranju proizvoda koji na emotivnoj razini dopiru do korisnika diljem svijeta. To dovodi i do spajanja dviju organizacija s brojnim sinergijama, ali i dvaju brandova koji dijele posvećenost smanjenju negativnog utjecaja na okoliš.

Formula One racing car

Uzmimo jedan primjer tvrtka Epson se do 2050. godine obvezala smanjiti emisiju CO2 za 90 % ako uspoređujemo trenutni utjecaj radnih postupaka na okoliš i utjecaj budućih radnih postupaka na okoliš; to djelomično namjerava postići smanjenjem negativnih utjecaja na okoliš do kojih dolazi tijekom proizvodnih procesa i smanjenjem utjecaja na okoliš tijekom upotrebe proizvoda. Istodobno, brojne inovacije ekipa Mercedes-AMG Petronas Motorsport dovele su do razvoja trkaćeg automobila F1 W05 Hybrid koji gorivo koristi 30 % učinkovitije od svog prethodnika i u svakodnevnom je životu pridonio stvaranju automobila S 500 Plug-In Hybrid i drugih cestovnih automobila Mercedes-Benz.
Svijet tehnologije i automobilizma razvija se brzinom svjetlosti, a tom će se brzinom razvijati i partnerstvo između tvrtke Epson i ekipa Mercedes-AMG Petronas Motorsport. U skladu s procvatom tog odnosa, stranicu ćemo ažurirati s više informacija.

IZBLIZA I OSOBNO

Vozač ekipa Mercedes-AMG Petronas Motorsport
i trostruki svjetski prvak

SAZNAJTE VIŠE O EKIPA MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT

Kalendar utrka za sezonu 2017.

Ovdje možete pronaći sve važne datume, vrijeme i mjesta za sezonu 2017 Formule 1™.

Unutar ekipa Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Želite li saznati više o ekipi Formule 1™ ekipa Mercedes-AMG Petronas Motorsport? Ovdje možete pronaći sve informacije o ekipi, njezinoj povijesti i planovima za budućnost. Otkrijte razne kanale koje možete koristiti da biste ostali u dodiru s ekipom.

Priprema – pozor – kreni!

Posjetite službenu stranicu Formule 1™ i u hipu pronađite informacije o svim ekipama koje sudjeluju, trkaćim stazama i važnim datumima. Kupite karte i saznajte najnovije vijesti i rezultate samo jednim klikom tipke.

    Ovo web-odredište nije službeno i nije ni na koji način povezano s grupacijom tvrtki Formule 1. F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX i ostali zaštitni znakovi su zaštitni znakovi tvrtke Formula One Licensing B.V.