INOVACIJA KOJA NADMAŠUJE OČEKIVANJA

S lakoćom iskoristite mogućnosti jednostavnog laserskog projektora

Moderno rješenje

Maksimizirajte budžet zaslonskim rješenjima iz početne klase koja obuhvaćaju neophodne značajke i više. Neovisno o tome prezentirate li nešto klijentu ili potičete raspravu u učionici, potreban vam je pouzdan projektor koji će privlačiti pažnju na zaslon uz minimalne poteškoće. Kompaktna zaslonska rješenja mogu jednostavno zamijeniti modele s lampama i izvrsna su za obnavljanje. 20.000 rada bez potrebe za održavanjem - jednostavna ugradnja - laka povezivost.

Vrlo oštra kvaliteta slike

Svaki put gledajte najbolju moguću sliku. Serija koristi lasersku tehnologiju 3LCD koja nudi vrlo oštru kvalitetu slike i podjednako snažan snop bijele i svjetlosti u boji za svijetle slike i žive boje.

Ostvarivanje potencijala

Iskoristite pogodnosti korisnih značajki za povezivanje, uključujući HDBaseT mogućnost povezivanja za izravnu žičanu vezu putem kabela uz HDMI i zrcaljenje zaslona. Fleksibilne mogućnosti povezivosti uključujući HDMI i HDBaseT. (HDBaseT nije dostupan na modelu EB-L400U).

 • Prikazivanje u sobi za sastanke

  Ostvarujte veće i svjetlije prezentacije zahvaljujući širokoj ponudi naših laserskih projektora.

  SAZNAJTE VIŠE

 • Učionica

  Ostvarite najbolje pogodnosti za svoj budžet - uživajte u laserskim performansama s pouzdanošću koja ne iziskuje nikakvu dodatnu brigu bez plaćanja premijske usluge.

  SAZNAJTE VIŠE

Autentične boje

Vaš uspjeh u mijenjanju svijeta vizualnih komunikacija znači prikazivanje svjetlijih, smionih i kreativnijih slika u svakodnevnim radnim okruženjima. Zbog toga naporno radimo na razvoju inovativnih i svestranih zaslonskih rješenja koja pomiču prezentiranje na sljedeću razinu.

 • PROJICIRAJTE IZ
  SVIH KUTOVA

  PROJICIRAJTE IZ SVIH KUTOVA

  Postavite projektor u bilo koji položaj bez gubitka funkcionalnosti. Vodoravno ili okomito - vaš odabir. Dodatno, uz pomak objektiva možete prilagođavati projicirani zaslon.

 • RASPON
  SVJETLINE

  RASPON SVJETLINE

  Postoji model koji posebno odgovara vašim potrebama, budžetu i okruženju sa svjetlinom u rasponu od 4500 do 6000 lumena.

 • KRISTALNO ČISTE
  SLIKE

  KRISTALNO ČISTE SLIKE

  Učinite prezentacije upečatljivijima, čak i u dobro osvijetljenim prostorijama s podjednako visokim snopovima bijele i svjetlosti u boji i 3LCD WUXGA razlučivošću visoke definicije.

 • Fleksibilna
  povezivost

  Fleksibilna povezivost

  Iskoristite pogodnosti korisnih značajki za povezivanje, uključujući HDBaseT mogućnost povezivanja za izravnu žičanu vezu putem kabela uz HDMI, bežično zrcaljenje zaslona i USB za reprodukciju sadržaja.

3LCD laserska tehnologija

Preobrazite način na koji vaša publika gleda na korporacijske i visokoobrazovne prezentacije, atrakcije za posjetitelje, muzeje i galerije te zadivljujuće digitalne natpise u trgovačkim centrima, sportskim događajima itd. Naša nova laserska zaslonska rješenja dokazuju da nikada ne prestajemo unaprjeđivati svijet prezentiranja.


Jamstvo na pet godina ili 12.000 sati rada

Naša standardna jamstva još su jedna razlika između tvrtke Epson i ostalih proizvođača projektora, pokrivamo opsežno jamstvo u trajanju od pet godina ili 12.000 sati rada, neovisno o tome koje prvo nastupi.

Upoznajte se s proizvodima

INOVACIJA KOJA NADMAŠUJE OČEKIVANJA

Epsonova ponuda instalacijskih projektora

SAZNAJTE VIŠE

Obratite nam se danas

Za više informacija o laserskim projektorima jednostavno unesite svoje podatke u nastavku i kontaktirat će vas predstavnik tvrtke Epson.

IMATE LI DODATNIH ZAHTJEVA?
Polja označena zvjezdicom * obavezna su

1 Ispitivanje je obavila tvrtka Futuresource Consulting Limited za razdoblje od 2001. do 2015. godine.