Originalne žarulje za projektore

Osigurajte najbolju kvalitetu slike i osjećajte se sigurno znajući da upotrebljavate originalnu, sigurnu i pouzdanu žarulju

Što trebate znati

U Epsonu se ponosimo proizvodnjom visokokvalitetnih projektora i žarulja koje su sigurne, pouzdane i pružaju najbolji doživljaj gledanja. Stoga bismo željeli ukazati na problem koji može utjecati na korisnike projektora. Iako cijenimo konkurenciju, na tržištu su dostupne neoriginalne žarulje, a za osiguravanje najbolje izvedbe i vrhunskog korisničkog iskustva nužno je sklapanje svih odgovarajućih dijelova projektora. Tvrtka Epson nema kontrolu nad neoriginalnim žaruljama te budući da korisnici ne dobivaju jamstvo kvalitete, uspješnog ispitivanja ili udovoljavanja propisima, ti proizvodi mogu biti nepouzdani. Neoriginalne žarulje često su slabe kvalitete snopa svijetlosti i kratkog vijeka trajanja te predstavljaju stvarnu opasnost budući da se određene neoriginalne žarulje pregrijavaju, pri čemu se iz žarulja pojavljuje dim i iz utikača iskrenje. Surađujemo s policijskim službenicima kako bismo im pomogli zaplijeniti krivotvorene proizvode i dijelimo naša saznanja s vama kako ne biste upali u zamku neoriginalnih i krivotvorenih žarulja.

Zašto kupiti originalne žarulje za projektore?

Kada kupujete Epsonov projektor, kupujete najbolju tehnologiju projiciranja od vodećeg proizvođača u svijetu1. Mi pazimo da svaki dio svakog projektora udovoljava jednakim visokim standardima i upravo nas to već više od desetljeća čini vodećim proizvođačem1. Originalne Epsonove žarulje čine dio te tehnologije. Ako kupujete originalne dijelove, dobivate naše jamstvo kupnje najbolje moguće žarulje za Epsonov projektor.

Originalne žarulje osiguravaju vam uživanje u vrhunskoj kvaliteti slike, isplativost ulaganja i dugotrajnost proizvoda, jamstvo na proizvod i zaštitu od mogućih opasnosti.

Neoriginalne žarulje naspram originalnih žarulja

Neoriginalne žarulje mogu se pregrijati i, u najgorem slučaju, zapaliti projektor. Ova opasnost jasno ističe važnost ulaganja u originalne proizvode. Neoriginalne i krivotvorene žarulje mogu stvoriti čitav niz problema koji će negativno utjecati na vaš doživljaj gledanja, jamstvo i troškove.

Nepouzdanost

Krivotvorene žarulje propadaju i kvare se mnogo brže no originalne

Trajna pouzdanost

Originalne Epsonove žarulje napravljene su da traju i osiguraju vašim projektorima dug vijek trajanja i dugoročnu isplativost

Nesigurnost

Pri uporabi neoriginalnih žarulja dijelovi Epsonovog projektora, kao što je kućište ili ožičenje, mogu se pregrijati, isključiti ili oštetiti te, u najgorem slučaju, iz žarulja se može pojaviti dim i iz utikača iskrenje.

Zajamčena sigurnost

Stopa kvara neoriginalnih žarulja iznosi 65 % nakon 2000 sati uporabe. Originalne Epsonove žarulje zajamčene su kvalitete i stoga čine pouzdaniji izbor.2

Slaba kvaliteta slike

Krivotvorene žarulje mogu prouzročiti netočnu projekciju slike, nižu razinu svjetline i treperenje slike koje će remetiti vaš doživljaj gledanja.

Jasna i dosljedna kvaliteta slike

Možete očekivati dosljednu izvedbu svog projektora uz trajno svijetle i vjerne slike – to vam nude samo originalne Epsonove žarulje.

Zahvaljujući jedinstvenoj 3LCD tehnologiji, Epsonovi projektori proizvode svijetle i živopisne boje te realistične slike. Kako biste osigurali prikaz jednako snažnog snopa bijele svijetlosti i svijetlosti u boji (CLO) tijekom čitavog vijeka trajanja Epsonovog projektora, preporučamo uporabu originalnih Epsonovih žarulja.

Posljedice uporabe neoriginalnih žarulja:

Nepouzdanost

Nesigurnost

Slaba kvaliteta slike

Kako izbjeći kupnju krivotvorene žarulje:

Postoji nekoliko jednostavnih stvari koje možete učiniti kako biste bili sigurni da kupujete originalnu Epsonovu žarulju.

  • Kupnju obavite kod jednog od Epsonovih ovlaštenih distributera ili putem Epsonove vlastite internetske trgovine
  • S povjerenjem naručite od odobrenih preprodavača i pouzdanih prodavača koji su dostupni na mreži i izvan mreže
  • Budite oprezni pri kupnji čija je cijena znatno manja od preporučene maloprodajne cijene. Nemojte se povoditi za jeftinim ponudama za koje znate da su predobre da bi bile prave
  • Provjerite pakiranje; na njemu ne smije biti pravopisnih pogrešaka

Borba protiv krivotvorina

Surađujemo s policijskim službenicima kako bismo pomogli zaštititi naše korisnike od krivotvorenih proizvoda i u samo nekoliko godina zaplijenjeni su deseci tisuća krivotvorenih žarulja. U sklopu naše suradnje s policijskim službenicima razvili smo posebnu oznaku koja mijenja boje kako bismo im pomogli prepoznati originalne proizvode. Ona je postavljena na sve kutije žarulja za projektore kako bi olakšala prepoznavanje krivotvorenih proizvoda.

10.000 sati
uporabe

Ostvarite do 10.000 sati uporabe3

Smatramo kako je nužno ponuditi našim korisnicima žarulje dugog vijeka trajanja, no nažalost isto ne vrijedi za neoriginalne žarulje. Naše žarulje osiguravaju do 10.000 sati uporabe, što je jednako gledanju filma na dan tijekom 15 godina4.

Zadržite jamstvo

Epsonove žarulje osmišljene su i strogo ispitane za uporabu s Epsonovim projektorima. Proizvode se u skladu sa strogim standardima kvalitete koji omogućuju tvrtki Epson jamčenje vrhunske izvedbe projektora i žarulje. Međutim, Epson nije u mogućnosti ispitati i ocijeniti neoriginalne žarulje, stoga svaki kvar prouzročen tim žaruljama može poništiti jamstvo na projektor5.

Osigurajte pravi izbor za najbolju sliku

Epsonove žarulje precizno su postavljene unutar posebno osmišljenog kućišta, s ciljem njihova jednostavnog i točnog postavljanja unutar Epsonovog projektora. Svaka promjena položaja žarulje, bilo unutar kućišta ili unutar projektora, utjecat će na svjetlinu i kvalitetu slike vašeg projektora. Epsonove žarulje moraju biti ispravno postavljene kako bi osigurale vrhunsku izvedbu projektora, što se ne može osigurati uporabom krivotvorenih žarulja.

Projektori

3D projektori

Budite dio akcije pomoću naših 3D projektora

Saznajte više
Projektori

ProAV serija

Impresionirajte široku publiku pomoću naših moćnih projektora

Saznajte više
  1. Najveći udio na tržištu prema broju isporučenih projektora s 500 lumena i više. (Istraživanje je provela tvrtka Futuresource Consulting Limited za razdoblje od 2001. do 2015.)
  2. Ispitivanje je provela tvrtka Epson na temelju ispitivanja vijeka trajanja IEC61947-1 tijekom 2000 sati na 34 neoriginalne žarulje u rujnu 2014.
  3. 10.000 sati u štedljivom načinu rada
  4. Na temelju filma u trajanju od 105 min s projektorom u štedljivom načinu rada
  5. Ovisno o trajanju jamstva na projektor, nove zamjenske žarulje pokrivene su tromjesečnim jamstvom. Za više informacija o tehničkim specifikacijama pojedinih projektora, dodatnim uslugama i produljenim jamstvima, posjetite www.epson.hr/warranty.
  6. U usporedbi s vodećim DLP projektorima s 1 čipom namijenjenim za zabavu u kući. Epsonovi projektori od 720p triput su svjetliji; Epsonovi projektori od 1080p dosljedno su dva, pa čak i do tri puta svjetliji. Na temelju podataka NPD-a od srpnja 2011. do lipnja 2012. svjetlina boje (snop svjetlosti u boji) izmjerena u skladu sa standardom IDMS 15.4. Svjetlina boje razlikovat će se ovisno o uvjetima uporabe. Više informacija potražite na stranici www.epson.hr/CLO