PRIJENOSNI POSLOVNI SKENER

Ovo je najbrži prijenosni poslovni skener na tržištu1 koji podupire korištenje različitih medija, spojivost uz SuperSpeed USB 3.0 i praktični posluživač listova od 20 stranica.

Upravljajte dokumentima u pokretu

Epsonov prijenosni poslovni skener olakšava brzo i učinkovito rukovanje dokumentima dok ste u pokretu. S obzirom da je jedan od najlakših i najmanjih skenera u svojoj klasi, savršen je za nošenje u torbi ili držanje u ladici te vam omogućuje brzu digitalizaciju dokumenata na zahtjev, gdjegod se nalazili. Bežična spojivost i ugrađena baterija2 dopunjuju stvarno prijenosno iskustvo skeniranja, bez potrebe za dodatnim kabelima.

Brzo i učinkovito upravljajte dokumentima dok ste u pokretu Fleksibilnost za sve vaše potrebe skeniranja Pouzdana brzina i učinkovitost

Brzo i učinkovito upravljajte dokumentima dok ste u pokretu

Kad ste u pokretu, nije uvijek moguće predvidjeti kad ćete trebati skenirati dokument. Možda morate poslati dokaz o osobnoj iskaznici, hitne dokumente i novi dizajn. Možda ste upravo pokupili puno letaka i posjetnica koje ne želite nositi uokolo. Epsonov prijenosni poslovni skener omogućuje digitalizaciju i slanje u punoj boji, gdjegod se nalazili, i pritom ne zauzima previše dragocjenog prostora u prtljagi.

Fleksibilnost za sve vaše potrebe skeniranja

Prijenosni poslovni skener može baratati papirom težine u rasponu od lakih listova 52 g/m2 do teških kartica 230 g/m2. Može skenirati iznimno široki raspon medija, uključujući omotnice, letke i račune.

Pouzdana brzina i učinkovitost

Epsonov prijenosni poslovni skener najbrži je skener u svojoj klasi1 i može skenirati brzinom od 25 str./min., a nudi obostrano i jednostrano skeniranje. Jamči skeniranje ispisne kakvoće pri 300 dpi u boji i jednobojno te ima automatski posluživač dokumenata od 20 stranica i kompatibilnost USB 3.0 za najbrže moguće skeniranje.

Kompaktan

Ovaj skener među najmanjima je prema gabaritima u svojoj klasi, a usto je i jedan od najlakših, uz kompaktan, praktičan dizajn. To ga čini savršenim za nošenje u torbi ili čak držanje u ladici, bez zauzimanja previše dragocjenog prostora.

Opcije napajanja

Epsonov prijenosni poslovni skener nudi niz opcija napajanja, uključujući napajanje putem električne mreže, USB-a i baterije2. Savršen je za ljude koji često putuju i potreban im je uređaj koji će raditi na svakom mjestu.

Svestranost medija

Prijenosni poslovni skener ima namjensku funkciju skeniranja kartica koja može, između brojnih drugih vrsta medija, skenirati i plastične kartice, uključujući vozačke dozvole, osobne i članske iskaznice.

Jednostavna rješenja za snimanje

 

Epsonov jednostavni postupak skeniranja najbolji je odabir za organizacije s redovitim zahtjevima skeniranja jer vam omogućuje uštedu vremena i učinkovitiji rad – u svim potrebnim veličinama.

 

Jednostavno skeniranje dokumenata

Skeniranje u poruku e-pošte

Skeniranje u oblak

Skeniranje u lokalnu mapu ili na mrežni pogon

Skeniranje u aplikacije sustava Microsoft Office

Skeniranje na mobilni uređaj

DS-360W vam omogućuje bežično povezivanje i izravno skeniranje na uređaj

Skener DS-360W ima ugrađenu mogućnost bežičnog spajanja, što znači da možete skenirati medije bez potrebe povezivanja kabela i slati ih izravno putem Wi-Fi-ja na tabletni uređaj, prijenosno računalo ili pametni telefon.

Epson DocumentScan

Epsonovo napredno snimanje

Pri složenim zahtjevima skeniranjima i u okruženjima s velikim obimom skeniranja Epsonov postupak skeniranja u dva koraka snima i sortira dokumente u sekundi zahvaljujući naprednim parametrima koje ste unaprijed postavili. Upravljački programi kao što su TWAIN, ISIS i WIA ili dodatni softverski dodaci omogućuju besprijekornu integraciju s vašim odabranim sustavima za upravljanje dokumentima (eng. Document Management Systems), sustavima tijekova rada i uslugama u oblaku:

Epsonovo napredno snimanje

Uključivanje crtičnog koda za sortiranje i imenovanje dokumenata

Integracija radnih procesa

Optičko prepoznavanje znakova po zonama za imenovanje dokumenata

Tehnologija koja pomaže

Skeneri tvrtke Epson omogućuju vam da ispunite sve svoje potrebe skeniranja pružanjem dojmljivog digitalnog sadržaja:

Visoka kakvoća

Snimite oštre slike pri visokoj rezoluciji

Razdvajanje dokumenata

Jednostavno sortirajte dokumente uz značajke automatskog razdvajanja dokumenata

Ispravljanje ukošenosti

Izrađujte ravnije, a time i čitljivije slike

Pretvaranje skenova

Pretvarajte skenove u digitalne tekstove zahvaljujući ugrađenom optičkom prepoznavanju znakova kojim se izrađuju dokumenti koje možete pretraživati

Automatsko rotiranje

Smanjite vrijeme pripreme zahvaljujući automatskoj rotaciji

Poboljšanje značajki teksta

Učinite skenirani tekst oštrijim i čitljivijim

Odaberite skener za sebe

Kontaktirajte nas

Da biste dobili više informacija o Prijenosni poslovni skener, unesite svoje podatke u nastavku i javit će vam se predstavnik tvrtke Epson.

Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Želim primati informacije o budućim Epsonovim proizvodima, promocijama, ponudama i događajima putem e-pošte.
Sigurnosna provjera

To će nam pomoći da utvrdimo da se radi o stvarnoj osobi, a ne o sustavu koji šalje neželjenu poštu.

Polja označena zvjezdicom „*” su obavezna

  1. Usporedba s osobnim mobilnim skenerima prema definiciji izvješća Infosource za Europu, Bliski istok i Afriku i podacima o prodaji na konkurentskim web-mjestima do lipnja 2016.
  2. Bežična spojivost i ugrađena baterija dostupni samo uz skener DS-360W.