Epson ima proizvode i usluge izrađene po mjeri, osmišljene isključivo kako bi pružili dodatnu vrijednost našim kupcima u financijskom sektoru, od pisača i skenera do pisača za račune i usluge upravljanja ispisom.

RJEŠENJA ZA FINANCIJSKE INSTITUCIJE

Kad su poslovanje bez zastoja i potreba za brzim transakcijama najvažniji, tu smo da vam pomognemo našom pouzdanom brzom tehnologijom.

Pomažemo vam omogućiti poslovanje bez zastoja i brze transakcije.

Banke i stambene štedionice trebaju pojednostavljene procese upravljanja dokumentima – papirnatim i elektroničkim. Razumijemo to i zato imamo paletu proizvoda i usluga koja omogućuje besprijekornu uslugu kupcima i učinkovito upravljanje uredskim procesima.

Optimizirajte procese

Tehnologija će osigurati besprijekoran rad ureda, zato investirajte u opremu pouzdanog proizvođača s dokazanom stručnosti kako biste izbjegli prekide u radu. I, budući da je ispis ključan, dopustite nam da smanjimo vaš troškove po stranici i do 50%1 i vašu potrošnju energije do 80%2.

 • Integrirajte dokumentaciju

  Jednostavno elektronički integrirajte dokumente u svoje radne procese pomoću naših poslovnih skenera.

 • Ispis bankovnih knjižica

  Od ključne su važnosti, ali nezgodne za rukovanje. Skeniramo i ispisujemo ih brzo i ispravno.

 • Ubrzajte transakcije

  Naša brzina i točnost vide se prilikom skeniranja ili ispisa čekova i bar kodova.

 • Jednostavno upravljanje dokumentima

  Kad su papirnati dokumenti ključni, pojednostavite radne procese i pretvorite ih u digitalni format našim poslovnim skenerima.

 • Za sve vaše potrebe

  Možemo vam pomoći kod ispisa računa bilo koje vrste, čak i onih s bar kodovima ili grafikama u boji.

 • Jasno komunicirajte

  Dijeljenje podataka treba biti jednostavno – naši projektori osigurat će jasan i živopisan prikaz.

 • Organizirajte ured

  Kad radite s papirom, želite da punjenje bude jednostavno. Dozvolite da vam organiziramo ured našim pisačem za naljepnice.

 • 1) Obavljena je usporedba deset najboljih laserskih pisača i višenamjenskih pisača u boji formata A4 u prodaji u Francuskoj, Njemačkoj, Španjolskoj i Velikoj Britaniji u prvom tromjesečju 2013. prema IDC-ovoj evidenciji; trošak po stranici izračunat je na temelju službenih objavljenih cijena proizvođača (gdje su dostupne) za spremnike s bojom i vrijednosti izdašnosti u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i Velikoj Britaniji od lipnja 2013.


 • 2) Usporedba s 10 najboljih A4 višenamjenskih i laserskih pisača u boji prodanih u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i Velikoj Britaniji u prvom tromjesečju 2013., prema IDC-u; potrošnja struje izračunat je prema objavljenim podacima proizvođača za ispis/prosječnu potrošnju od lipnja 2013.