Serija SureLab D

PRUŽITE KLIJENTIMA VIŠE

VAŠ "ONE-STOP-SHOP"

Kada se radi od kupnji kreativnih ispisnih proizvoda u prodavaonici, kupci žele brzo i jednostavno samoposluživanje, a djelatnici prodavaonice žele proizvode koji se jednostavno održava. Naš samoposlužni terminal upravo to i nudi.

PREGLED PROIZVODA

SL-D7 STUDIO

Samoposlužni terminal za prikaz svih dostupnih raznolikosti personaliziranih ispisnih proizvoda. Sadrži: 22-inčni široki višedodirni zaslon površine visokog sjaja za najbolje moguće fotografije; intuitivno korisničko sučelje s kontrolom pokreta, sučelje za preuzimanje slika s Facebooka, trenutni fotoispis, razglednice, kolaži, kalendari, letci u obliku harmonike, posteri i platna, 3D prikaz u stvarnom vremenu i učitavanje putem različitih vrsta medija za pohranu sa skenera.

SL-D7 STUDIO

TIJEK RADA U KIOSKU

TIJEK RADA U KIOSKU

Krajnji korisnik

Učitajte i ispisujte fotografije izravno s pametnog telefona, digitalnog fotoaparata ili Facebooka

Upravljanje od strane djelatnika

Jednostavno rukovanje potrošnim materijalom i zamjena

SAZNAJTE VIŠE

SOFTVER

SOFTVER

Integrirajte jedan pisač u radne procese. Obuhvatite sve, od desktop rada putem samoposlužnog terminala/POS-a do upravljanja profesionalnim laboratorijem – rješenja koja obuhvaća softver SureLab fleksibilna su i modularna kao i sam proizvod, i savršena su kombinacija.

SAZNAJTE VIŠE

MEDIJI I TINTA

MEDIJI I TINTA

Pogledajte više informacija o našim tintama i medijima. Oni su: namijenjeni brzinama ispisa velike produkcije, brzo se suše, točni su na sjajnom, luster i mat papiru, daju jednake rezultate ispisa na svim formatima i površinama, ispisuju dosljedno jednake ispise, nude visokokvalitetan ispis i mnoštvo različitih širina rola koje podržavaju sve produkcijske potrebe.

SAZNAJTE VIŠE

STUDIJE SLUČAJA

STUDIJE SLUČAJA

Naši kupci koriste naše proizvode na različite načine. Informirajte se o različitim primjenama i primjerima iz stvarnog života s našom tehnologijom u akciji. Naučite iz ovih priča o uspjehu kako možete iskoristiti pogodnosti koje vam nudimo.

SAZNAJTE VIŠE