Epson supports professionals including lawyers and accountants with its smart projectors, inkjet printers, business scanners, disc publishers and managed print services.

Vodeća Rješenja zaIzdavaštvo i Arhiviranje

Ponuda Discproducer uređaja

Ako trebate snimiti i ispisati jedan disk, to možete učiniti dodirom tipke. No, ako želite ispisati seriju diskova, dostupni su razni modeli Discproducer uređaja koji omogućuju izradu do 100 diskova u jednom radnom ciklusu. Može se upotrebljavati samo kao pisač ili u mrežnom okruženju, a dostupan je čak i sigurnosni model za pohranu povjerljivih podataka. Zamjenjivi diskovi i spremnici za održavanje produžuju vijek trajanja cijelog uređaja, a nove funkcije kao što su povratno čitanje i spajanje ispisa omogućuju još sofisticiranije primjene uz drugu generaciju Discproducer uređaja.

Kompaktan i višenamjenski dizajn

Naš Discproducer među najmanjim je uređajima u klasi, s kućištem otpornim na prašinu užim od 40 cm. To je jedini sustav koji nudi pogodnost rada isključivo s prednje strane. Ako trebate uštedjeti prostor, njegova ravna konstrukcija omogućuje postavljanje dvaju sustava jedan na drugi te čak upotrebu gornjeg kao površine za odlaganje stvari, što je idealno za medije ili prijenosno računalo.

Patentirana AcuGrip robotska ruka

Posebno razvijen za naš asortiman uređaja Discproducer, mehanizam AcuGrip omogućuje da robotska ruka sigurno uhvati samo jedan prazan CD, DVD ili BD – čak i ako su diskovi međusobno slijepljeni. To povećava vijek trajanja proizvoda i štiti od prekida uzrokovanih mehaničkim blokiranjem kod rada bez nadzora.

Micro Piezo tehnologija

Micro Piezo pisaće glave srce su svakog Epsonova tintnog pisača. Micro Piezo tehnologija omogućuje ravnomjerno i postojano raspoređivanje tinte gotovo potpuno bez raspršivanja kapljica ili razmazivanja. To je razlog zašto Discproducer pruža najveću kvalitetu ispisa u klasi za jasan tekst i živopisne grafike razlučivosti do 1440 × 1440 dpi. A njegovi zasebni spremnici s tintom velikog kapaciteta čine ispis iznimno isplativim.

Vodeći servis u industriji

Kada odaberete Epson, dobit ćete visokokvalitetan servis kakav se i očekuje od predvodnika u ovoj grani djelatnosti. Naš servisni program CoverPlus nudi isplative servisne mogućnosti uključujući servis na terenu koji proširuje početnu pokrivenost jamstvom na većinu zemalja diljem svijeta i za mnogo godina.

Vodeći servis u industriji