EB-L12000Q

Svijet mogućnosti

Stvorite zadivljujuće zaslone i realistična okruženja

EB-L12000Q
Laser Light Source Badge, 3LCD Badge

Moćan i kompaktan

Projektor EB-L12000Q nudi nevjerojatno puno svjetlosti iz laganog i kompaktnog kućišta. Jednostavan je za ugradnju, bilo kao nadogradnja ili kao nova instalacija.

Nativni 4K 3LCD panel

Zaslon od 4K daje kvalitetu slike vrlo visoke razlučivosti i prelijepog izgleda. Njegov 6-pikselni dizajn projektirao je i proizveo Epson sukladno najvišim standardima.

EB-L12000Q Front Dimensions

620 mm

280 mm

EB-L12000Q Back Dimensions

720 mm

Težina: 48 kg

Kompaktna veličina zahvaljujući vodenom hlađenju

Novorazvijeni sustav s vodenim hlađenjem održava optimalnu temperaturu ključnih optičkih elemenata. Neorganski LCD paneli, neorgansko fosforno kolo i laserski izvor svjetlosti bit će hladni bez obzira na položaj ugradnje projektora. Ovaj učinkovit sustav za hlađenje doprinosi smanjenju veličine kućišta.

Pouzdan

Opremljen vrlo izdržljivim neorganskim fosfornim kolom i LCD panelom, EB-L12000Q i njegova troslojna konstrukcija otporna na prašinu nudi iznimno veliku izdržljivost.

Troslojna konstrukcija otporna na prašinu

EB-L12000Q ima tri sloja zaštite koja daje iznimno veliku izdržljivost i otpornost na prašinu. Izvor svjetlosti i optički elementi su zatvoreni i novorazvijeni kompletan sustav za hlađenje vodom dijeli zračnu struju uz smanjujući dolazni zrak do optičkog motora za 86%¹ u usporedbi s konvencionalnim modelima².

Robusno kućište

Usvajanje konstrukcije s cijevnim okvirom i osnovnom pločom snažno se povećava izdržljivost kućišta. Redizajniranjem unutarnje konstrukcije, Epson je ostvario kompaktnu i laganu izvedbu koja se jednostavno ugrađuje.

Dugotrajni, zamjenjivi elektrostatski filtri

Elektrostatski filtri pružaju gotovo 20.000 sati korištenja bez održavanja i značajno smanjuju ulaz prašine koja može štetno utjecati na optičke dijelove.

Višesmjerna projekcija

EB-L12000Q se može zaokrenuti u kutu od 360 stupnjeva u bilo kojem smjeru — horizontalno, vertikalno ili rotacijski — bez gubitka u svjetlini slike.

Zatvoreni optički motor

Ključni optički dijelovi, uključujući neorgansku ploču, neorgansko fosforno kolo i laserski modul zatvoreni su kako bi se onemogućilo onečišćenje uslijed dima ili prašine.

Izvor svjetla koji ne treba održavati

Laserski izvor svjetlosti može raditi do 20.000 sati bez održavanja³. Laserski izvor svjetlosti vrlo je pouzdan, pa više ne trebate brinuti o pregaranju izvora svjetlosti za vrijeme projekcije.

Fleksibilan

EB-L12000Q pruža impresivnu fleksibilnost ugradnje. Zahvaljujući širokom rasponu leća, uključujući izuzetno kratak domet, možete ga postaviti u gotovo bilo kojem prostoru.

lens 1 lens 2 lens 3 lens 4 lens 5 lens 6 lens 7
lens 1 lens 2 lens 3 lens 4 lens 5 lens 6 lens 7

Široki raspon optičkih leća

EB-L12000Q je kompatibilan s lećama koje odgovaraju trenutnoj seriji Epson L1700. Ekstenzivni asortiman optičkih leća dostupan je za bilo koji prostor ili predmet. U memoriji projektora može se pohraniti do 10 postavki, uključujući položaje pomaka, prilagodbe fokusa i veličine projekcije.

Zero Offset

Nulti pomak, vrlo kratki domet

Ova leća osobito je korisna za okruženja s iznimno ograničenim udaljenostima između leće i zaslona. Optički sustav za kratku projekcijsku udaljenost od 0,35 i nulti pomak omogućuju projekcije na zaslonima od 100 inča s udaljenosti od samo 41 cm. Ove značajke u kombinaciji s pomakom objektiva⁴ pojednostavljuju rad i proširuju mogućnosti korištenja.

Široki raspon pomaka objektiva

EB-L12000Q nudi pomak objektiva s iznimno širokim rasponom. To omogućuje ponovni dizajn koji je utjecao na kombinaciju sklopa leće i optičkog motora. On također omogućuje precizno podešavanje putem poboljšanog koračnog motora.

Više sučelja

Priključak za LAN je robustan, etherCON priključak koji se može zaključati, te jamči čvrst spoj i nakon ponovljene upotrebe.

Proširenje utora za sučelje

Utori za sučelje omogućavaju šarolikost prilagođenog hardvera u skladu s vašim načinom korištenja. Pored toga, on omogućuje nova sučelja i ažuriranja sučelja u budućnosti.
ELPIF01: HDMI/DVI, ELPIF03: DisplayPort.

Projektor EB-L12000Q pokazuje moć Epsonovih praktičnih rješenja i tehnologije. On nudi prednosti kao što je 12.000 lumena, nativni 4K, novi sustav hlađenja i leća s nultim pomakom.

Obratite nam se danas

Za više informacija o EB-L12000Q jednostavno unesite svoje podatke u nastavku i kontaktirati će vas predstavnik tvrtke Epson.

IMATE LI DODATNIH ZAHTJEVA?
Obavezna polja označena su zvjezdicom *

1  Izmjereno testom ubrzanja uz pretpostavku korištenja čestica od 0,04 do 0,20 mg/m3. Vrijeme se razlikuje ovisno o uvjetima upotrebe i okruženjima.

2  U usporedbi s EB-L25000U. Rezultati se mogu razlikovati ovisno o uvjetima upotrebe.

3  Održavanje za laserski izvor svjetlosti nije potrebno do 20.000 sati rada. Približno vrijeme do 50-postotnog smanjivanja svjetline od prve upotrebe. Izmjereno testom ubrzanja uz pretpostavku korištenja čestica od 0,04 do 0,20 mg/m3. Vrijeme se razlikuje ovisno o uvjetima upotrebe i okruženjima. Zamjenski dijelovi osim za izvor svjetlosti bit će potrebni nakon kraćeg perioda.

4  Uz EB-L12000Q (-5%/+8% vertikalno, ±5% horizontalno)