EPSONOVA RJEŠENJA ZA SASTANKE

Play

POMAŽEMO VAM DA SASTANKE PRETVORITE U DJELA

Da bi poslovna komunikacija danas i u budućnosti bila uspješna, sve strane moraju imati mogućnost aktivno sudjelovati i surađivati – bez obzira na svoju lokaciju, odabrani način komuniciranja i uređaj kojim se služe.

Zahvaljujući Epsonovim povoljnim rješenjima za sastanke sada možete sastanke održavati i kada se nalazite na različitim lokacijama, bilješke možete raditi jednim dodirom, a virtualne napomene dijeliti putem mobilnog uređaja ili e-pošte, ili ih pak slati izravno na pisač.

STVARAJTE, SURAĐUJTE I DIJELITE

Pretvorite prezentacije u rasprave, a ideje u ostvarenja te povećajte učinkovitost i produktivnost.

STVARAJTE

Stvarajte bilješke i unosite ih na zaslonu dodirom prsta ili interaktivnom olovkom.

SURAĐUJTE

Povežite se i održite prezentaciju bežičnim putem s većeg broja uređaja služeći se funkcijom podijeljenog zaslona.

DIJELITE

Ispisujte, šaljite e-poštom i spremajte bilješke sa sastanka te jednostavno pristupajte lokalnim i mrežnim datotekama.

BRZ PUT DO UČINKOVITOSTI

Prirodno intuitivna i jednostavna za upotrebu, Epsonova rješenja za sastanke kompatibilna su s nizom postojeće opreme i postojećih aplikacija za objedinjene komunikacije (UC), čime se skraćuje obuka potrebna za implementaciju i upotrebu jednog sveobuhvatnog rješenja.

ISPLATIVA SURADNJA

Prostor za suradnju možete trenutačno stvoriti u bilo kojem području pomoću zaslona promjenjive veličine s povećanjem do 100 inča. Instaliranje Epsonovog interaktivnog projektora jednostavno je, a cijeli paket košta samo dio cijene drugih rješenja, uključujući interaktivne ravne zaslone.

PODRŠKA MOBILNOJ RADNOJ SNAZI

Neka vam Epsonova rješenja za sastanke pomognu pripremiti radno mjesto za sastanke budućnosti i aktivno uključiti zaposlenike koji rade s udaljene lokacije. Grupe će moći surađivati, dijeliti materijale, raditi bilješke i raspravljati o istom sadržaju u stvarnom vremenu – s gotovo bilo kojeg mjesta.

PONUDA PROIZVODA

Serija EB-1400

Epsonova serija EB-1400 omogućuje suradnju bez obzira na to gdje se ljudi nalaze. Ti su uređaji savršena alternativa klasičnim prezentacijskim pločama i stalcima te skupim interaktivnim ravnim zaslonima.

PRESKOČI