Epson ima proizvode i usluge izrađene po mjeri, osmišljene isključivo kako bi pružili dodatnu vrijednost našim kupcima u javnom sektoru, od igličnih pisača, pisača za naljepnice, do usluga upravljanja ispisom i projektora.

RJEŠENJA ZA JAVNI SEKTOR

Zahtjevno okruženje koje iziskuje usklađenost sa zakonskim propisima. Pomažemo vam udovoljiti svim kriterijima unutar proračuna, bez ustupaka.

Pouzdana tehnologija koja je, prije svega, isplativa.

U vrijeme rezanja troškova, naglasak je na poboljšanju učinkovitosti izdržljivom i isplativom tehnologijom. I tako smo osmislili našu isplativu liniju proizvoda za pouzdanost najviše klase koja će vam uštedjeti vrijeme i život učiniti lakšim.

Ušteda

Držanje troškova ispisa pod kontrolom ključno je kad su proračuni mali, a ured bez papira postaje stvar prošlosti. Naši poslovni tintni pisači smanjuju trošak po stranici do 50%1 što ima velik utjecaj, pogotovo kad zbrojite čitavu svoju opremu za ispis i godišnji volumen ispisa.

 • Smanjite utjecaj na okoliš

  Budući da je utjecaj na okoliš bitan, naši tintni pisači koriste do 80% manje energije2.

 • Upravljajte dokumentima

  Budući da trebate digitalno integrirati papir u svoj radni proces, naši se skeneri uklapaju u vaš DMS.

 • Kontrolirajte troškove potrošnog materijala

  Uz našu uslugu upravljanja ispisom, dobivate pregled troškova i štedite vrijeme pri narudžbi potrošnog materijala.

 • Prezentirajte uvjerljivo

  Ostavite još bolji dojam svojim prezentacijama ili govorom pomoću jasnih slika i živopisnih boja.

 • Osigurajte ispis

  Sigurnost je uvijek briga, zato vam osiguravamo sve značajke koje će zadovoljiti vaše potrebe.

 • Za sve vaše potrebe ispisa

  Naši pisači ispisuju na širokom rasponu višedjelnih obrazaca, omotnica i beskonačnom papiru.

 • Trošite svoje vrijeme pametno

  Vrijeme je dragocjeno. Našim tintnim pisačima smanjite vrijeme koje trošite na održavanje pisača i mijenjanje tinte.

 • 1) Obavljena je usporedba deset najboljih laserskih pisača i višenamjenskih pisača u boji formata A4 u prodaji u Francuskoj, Njemačkoj, Španjolskoj i Velikoj Britaniji u prvom tromjesečju 2013. prema IDC-ovoj evidenciji; trošak po stranici izračunat je na temelju službenih objavljenih cijena proizvođača (gdje su dostupne) za spremnike s bojom i vrijednosti izdašnosti u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i Velikoj Britaniji od lipnja 2013.


 • 2) Usporedba s 10 najboljih A4 višenamjenskih i laserskih pisača u boji prodanih u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i Velikoj Britaniji u prvom tromjesečju 2013., prema IDC-u; potrošnja struje izračunat je prema objavljenim podacima proizvođača za ispis/prosječnu potrošnju od lipnja 2013.