EPSONOVA MULTIMEDIJSKA BIBLIOTEKA

Pronađite brojne resurse i događaje, uključujući članke, infografike i brošure s informacijama o proizvodima i rješenjima tvrtke Epson te trendovima na tržištu.

Filtrirajte sadržaj

Predstojeći događaji

 • FESPA 2019

  FESPA 2019

  12 Svibanj 2019 - 18 Svibanj 2019
  Berlin, Germany

  Berlinski sajam FESPA 2019 je najveći međunarodni skup industrije ispisa na široke formate. Događaj će objediniti sadržaje iz područja zaslonskog prikaza, te digitalnog i tekstilnog ispisa. Izlagati će više od 700 tvrtki.

  Ovaj globalni događaj ispuniti će devet hala Berlinskog sajma te će na njemu biti prikazana najnovija rješenja prikaza na zaslonima te rješenjima digitalnog i ispisa na tekstil. Uz spomenuti sajam FESPA Global Print Expo 2019 odvijati će se i sajam European Sign Expo posvećen vizualnim komunikacijskim rješenjima izvan domene ispisa.

  Epson će izlagati na sajmu: FESPA 2019

 • SIGN Istanbul 2019

  SIGN Istanbul 2019

  10 Rujan 2019 - 23 Rujan 2019
  Tuyap, Istanbul

  Sajam SIGN Istanbul predstavlja sve proizvode, usluge i aplikacije u sektorima poput digitalnih ispisnih tehnologija, ispisa na tekstil, reklamne opreme, ispisa u malim formatima te dokumentacijskim tehnologijama, transfernim materijalima, tiskarskim bojama, LED tehnologiji i LED zaslonima, promotivnim štandovima, transparentnim zaslonima i promotivnim materijalima. Uz to tradicionalno će se održati i 3D Printshow Istanbul, posebna sekcija koja je prošle godine privukla veliku pažnju.

  Informirajte se o sajmu  SIGN Istanbul

  Što vas očekuje na sajmu SIGN Istanbul:

 • GITEX 2019

  GITEX 2019

  23 Rujan 2019 - 11 Listopad 2019
  Dubai World Trade Centre, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

  GITEX Technology Week je najpriznatiji i najočekivaniji sajam informacijskih i komunikacijskih tehnologija (ICT) u regiji Bliskog istoka, Afrike i Južne Azije. GITEX prepoznaje najaktualnije globalne trendove u tehnološkoj industriji te ih integrira u nove konferencijske sektore i programe. Svake godine vrhunske tehnološke marke i lokalni tehnološki lideri na sajmu GITEX predstavljaju revolucionarne proizvode, sprave i usluge te tako privlače tehnološke entuzijaste i profesionalce.

  Više o sajmu GITEX

  Što očekivati na sajmu GITEX:

Obratite nam se

Da biste dobili više informacija o rješenjima tvrtke Epson, popunite obrazac u nastavku i uskoro će vam se javiti član našeg tima.

Pole označená * jsou povinná.