EPSONOVA MULTIMEDIJSKA BIBLIOTEKA

Pronađite brojne resurse i događaje, uključujući članke, infografike i brošure s informacijama o proizvodima i rješenjima tvrtke Epson te trendovima na tržištu.

Filtrirajte sadržaj

Predstojeći događaji

 • InPrint 2018

  InPrint 2018

  20 Studeni 2018 - 22 Studeni 2018
  Mico, Milan, Italy

  The leading exhibition for industrial print technology, InPrint is the major event for this fast expanding, high potential sector of the print industry.

  InPrint is the industry’s showcase for high-level expertise, cutting-edge technology, product launches and numerous industrial print solutions. The wide range of industrial functional and decorative printing on display includes speciality, screen, digital, inkjet and 3D technologies.

  The show directly meets the needs of specialists looking for customised industrial print solutions to generate new market opportunities and revenue. On display on one site and at the same time are the newest and best in the three sectors of industrial printing: functional, decorative and packaging.

  Read more about InPrint Italy

 • Bett 2019

  Bett 2019

  23 Sijeèanj 2019 - 26 Sijeèanj 2019
  ExCel London, United Kingdom

  Bett je prva industrijska manifestacija u kalendarskoj godini, u sektoru edukacijskih tehnologija, koja okuplja 850 vodećih tvrtki, 103 nove startup tvrtke te više od 34.700 posjetitelja iz globalne obrazovne zajednice.

  Svi oni će potražiti novu inspiraciju i raspravljati o budućnosti obrazovanja, kao i o ulogama tehnologije i inovacije u procesu omogućavanja napretka učitelja i učenika.

  Pročitajte više o sajmu bett 2019.

  Što vas očekuje na sajmu bett 2019:

 • ISE 2019

  ISE 2019

  5 Veljaèa 2019 - 8 Veljaèa 2019
  Amsterdam RAI, Nizozemska

  Integrated Systems Europe ili ISE najveći je međunarodni sajam profesionalne AV opreme i sistemske integracije. U 2019. ISE će zabilježiti rekordnu posjećenost s više od 80 tisuća posjetitelja i više od 1300 izlagača. Riječ je o događaju obveznom za velike i male tvrtke. ISE će biti održan u Amsterdamu od 5. do 8. veljače. Vodeće tvrtke na tržištu predstaviti će nove tehnologije, najbolje primjere poslovanja i podijeliti svoje znanje, što će donijeti pregršt dragocjenih poslovnih prilika.

  Više detalja o sajmu ISE 2019.

  Najzanimljiviji trenuci Epsonova izlaganja na prošlom sajmu:

Obratite nam se

Da biste dobili više informacija o rješenjima tvrtke Epson, popunite obrazac u nastavku i uskoro će vam se javiti član našeg tima.

Pole označená * jsou povinná.