EPSONOVA MULTIMEDIJSKA BIBLIOTEKA

Pronađite brojne resurse i događaje, uključujući članke, infografike i brošure s informacijama o proizvodima i rješenjima tvrtke Epson te trendovima na tržištu.

Filtrirajte sadržaj

Predstojeći događaji

 • SIGN Istanbul 2019

  SIGN Istanbul 2019

  10 Rujan 2019 - 23 Rujan 2019
  Tuyap, Istanbul

  Sajam SIGN Istanbul predstavlja sve proizvode, usluge i aplikacije u sektorima poput digitalnih ispisnih tehnologija, ispisa na tekstil, reklamne opreme, ispisa u malim formatima te dokumentacijskim tehnologijama, transfernim materijalima, tiskarskim bojama, LED tehnologiji i LED zaslonima, promotivnim štandovima, transparentnim zaslonima i promotivnim materijalima. Uz to tradicionalno će se održati i 3D Printshow Istanbul, posebna sekcija koja je prošle godine privukla veliku pažnju.

  Informirajte se o sajmu  SIGN Istanbul

  Što vas očekuje na sajmu SIGN Istanbul:

 • GITEX 2019

  GITEX 2019

  23 Rujan 2019 - 11 Listopad 2019
  Dubai World Trade Centre, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

  GITEX Technology Week je najpriznatiji i najočekivaniji sajam informacijskih i komunikacijskih tehnologija (ICT) u regiji Bliskog istoka, Afrike i Južne Azije. GITEX prepoznaje najaktualnije globalne trendove u tehnološkoj industriji te ih integrira u nove konferencijske sektore i programe. Svake godine vrhunske tehnološke marke i lokalni tehnološki lideri na sajmu GITEX predstavljaju revolucionarne proizvode, sprave i usluge te tako privlače tehnološke entuzijaste i profesionalce.

  Više o sajmu GITEX

  Što očekivati na sajmu GITEX:

Obratite nam se

Da biste dobili više informacija o rješenjima tvrtke Epson, popunite obrazac u nastavku i uskoro će vam se javiti član našeg tima.

Pole označená * jsou povinná.