BEZ ULOŽAKA,
BEZ KOMPLIKACIJA,
BEZ RAZMIŠLJANJA

Otkrijte jednostavnost i uštedu koju nudi ispis bez uložaka s tintom. Naši pisači EcoTank ITS isporučuju se s trogodišnjom zalihom tinte¹, čime ćete smanjiti troškove ispisa do 90 %²

POGLEDAJTE VIDEO

Uštedite novac uz Epsonove pisače EcoTank ITS

Izračun uštede jednostavan je kao 1 - 2 - 3

Odaberite Epsonov Ecotank ITS model i pisač s kojim ga želite usporediti

Odaberite procijenjenu uporabu i koliko dugo namjeravate koristiti pisač

Kliknite „IZRAČUNAJ”

DO
00%
MANJI TROŠAK
PO STRANICI
OD KONKURENTSKIH
PISAČA²

1. Odaberite usporedbu

JEDNOBOJNI ECOTANK ITS PISAČ NASPRAM JEDNOBOJNOG LASERSKOG PISAČA
ECOTANK ITS PISAČ U BOJI NASPRAM LASERSKOG PISAČA U BOJI
ECOTANK ITS U BOJI NASPRAM TINTNOG PISAČA

Epson M100 u usporedbi s Cannon LPB-6030B

Možete uštedjeti u usporedbi s odabranim modelom

Ili do u usporedbi s tržišnim prosjekom²

PRIKAŽI MI PODROBNE REZULTATEISPIŠI OVU STRANICU

Vaši rezultati

Temeljeno na stranica po mjesecu za mjeseci, ukupni trošak uporabe označen je crvenom linijom. Ukupan trošak uporabe temelji se na troškovima kupovine hardvera te tekućim troškovima za tintu i toner. Ostali troškovi mogu utjecati na ukupan trošak uporabe i mogli bi pridonijeti daljnjim uštedama, poput uštede na dodatni potrošni materijal koji se upotrebljava u laserskim pisačima te na potrošnju struje. Prosječna prodajna cijena pisača i potrošnog materijala u USD ($) preuzeta je iz IDC-ove evidencije perifernih uređaja za ispis za Europu, Bliski istok i Afriku (podaci za četvrto tromjesečje 2016.) te iz IDC-ove evidencije potrošnog materijala za Europu, Bliski istok i Afriku (podaci za drugu polovicu 2016.).

  • TRŽIŠNI PROSJEK

Za podrobnije objašnjenje načina na koji se računaju rezultati, kliknite ovdje da biste vidjeli metodologiju.

Usporedi drugi pisač

Pouzdan ispis bez prljanja

Svaki pisač je opremljen Epsonovom Micro Piezo tehnologijom ispisne glave koja donosi nenadmašnu trajnost, kakvoću i pouzdanost. Spremnik za tintu iznimno velike zapremnine u potpunosti je integriran u pisač pa možete uživati u pouzdanom ispisu bez nereda ili gnjavaže koja često prati druge sustave s dodatnim punjenjem.

Jedinstvena Epsonova tehnologija brzog dodatnog punjenja tinte, s posebno dizajniranim pokrovima i filtrima koji ne propuštaju zrak, jamči minimalni gubitak tinte.

SAZNAJTE VIŠE

1 Količina tinte dovoljna za do 3 godine uporabe na temelju prosječnog mjesečnog volumena ispisa od 290 stranica.

2 Usporedba s 20 najkonkurentnijih jednobojnih jednonamjenskih i višenamjenskih pisača A4 formata, 20 najkonkurentnijih jednonamjenskih i višenamjenskih pisača u boji i 20 najkonkurentnijih jednonamjenskih i višenamjenskih tintnih pisača, prema IDC-ovoj evidenciji uređaja za ispis za Europu, Bliski istok i Afriku (podaci iz 4. tromjesečja 2017.). Trošak po stranici je izračunat pomoću prosječne prodajne cijene IDC-ove evidencije potrošnog materijala za ispis za Europu, Bliski istok i Afriku (podaci za 1. polovicu 2017.) i iskoristivosti koju je objavio proizvođač u rujnu 2017. Za više informacija kliknite ovdje.

3 Navedeni prinosi izračunati su na temelju originalne tehnologije Epsonove simulacije ispisa testnih uzoraka u skladu sa standardom ISO/IEC 24712 ili ISO/IEC 29103 sa zamjenskim kompletom tinti. Navedene izdašnosti NE TEMELJE se na ISO/IEC 24711 ili ISO/IEC 29102. Navedene izdašnosti mogu se razlikovati ovisno o slikama koje ispisujete, vrsti papira koji upotrebljavate, učestalosti ispisa i uvjetima u okruženju, poput temperature. Tijekom početnog postavljanja pisača, određena količina tinte koristi se za ispunu mlaznica ispisne glave pa iskoristivost početnog priloženog kompleta može biti manja. Više informacija potražite ovdje.