Serija SureLab D

PRUŽITE KLIJENTIMA VIŠE

FLEKSIBILNA I KVALITETNA PRODUKCIJA ZA SVE VAŠE POTREBE

Lepeza pisača SureLab nudi rješenja za sve produkcijske potrebe visoke kakvoće u širima ispisa do 30 cm čime obuhvaća sva okruženja, od fotografa na događajima preko fototrgovina i kopirnica do lokalnih produkcijskih potreba.

SL-D700 S UPRAVLJAČKIM PROGRAMIMA

Epsonov SL-D700 isporučuje se s upravljačkim programom za Mac i PC kako biste mogli ispisivati iz gotovo svake aplikacije. Kvaliteta ispisa pozicionirana je za produkcijski fotoispis, a SL-D700 savršen je kada uvjeti rada uključuju smještaj na radni stol, prenosivost i produkcijsku brzinu ispisa.

SL-D700 with Driver

SL-D3000 S UPRAVLJAČKIM PROGRAMIMA

Epsonov SL-D3000 DR i SL-D3000SR isporučuju se s upravljačkim programom za PC za ispis iz gotovo bilo koje aplikacije i obuhvaćaju opcije za upravljanje bojom temeljene na pisaču i aplikaciji (putem ICC profila). Ciljana kakvoća ispisa je za produkciju i ispis najviše kakvoće u tom rasponu. SL-D3000 dizajniran je i da bi ponudio vrhunsku kakvoću uz produkcijsku brzinu fotoispisa. Verzija s dvije role dodatno pojačava jednostavnost upotrebe i produktivnost.

SL-D3000 S UPRAVLJAČKIM PROGRAMIMA

SURELABOV SUSTAV UTEMELJEN NA KONTROLERU NARUDŽBI

SureLabov kontroler narudžbi upravlja narudžbama na pultu ili kioscima te radi sa SL-D3000 sa ili bez razvrstača i SL-D700. Čitav se sustav može prilagoditi vašim potrebama jer je moguće istodobno upravljanje s više pisača.

SURELABOV SUSTAV UTEMELJEN NA KONTROLERU NARUDŽBI

RADNI PROCES U MIKROLABORATORIJU

Web

Upravljačka ploča za unos na kiosku

Pult prodavaonice

RADNI PROCES U MIKROLABORATORIJU

Ispis

Pozadina

Primajte narudžbe i njima upravljajte, jednostavno retuširajte i ispisujte

SAZNAJTE VIŠE

SOFTVER

SOFTVER

Integrirajte jedan pisač u radne procese. Obuhvatite sve, od desktop rada putem samoposlužnog terminala/POS-a do upravljanja profesionalnim laboratorijem – rješenja koja obuhvaća softver SureLab fleksibilna su i modularna kao i sam proizvod, i savršena su kombinacija.

SAZNAJTE VIŠE

MEDIJI I TINTA

MEDIJI I TINTA

Pogledajte više informacija o našim tintama i medijima. Oni su: namijenjeni brzinama ispisa velike produkcije, brzo se suše, točni su na sjajnom, luster i mat papiru, daju jednake rezultate ispisa na svim formatima i površinama, ispisuju dosljedno jednake ispise, nude visokokvalitetan ispis i mnoštvo različitih širina rola koje podržavaju sve produkcijske potrebe.

SAZNAJTE VIŠE

STUDIJE SLUČAJA

STUDIJE SLUČAJA

Naši kupci koriste naše proizvode na različite načine. Informirajte se o različitim primjenama i primjerima iz stvarnog života s našom tehnologijom u akciji. Naučite iz ovih priča o uspjehu kako možete iskoristiti pogodnosti koje vam nudimo.

SAZNAJTE VIŠE