Rukovoditelji tvrtke
Epson Europe

Naša ekipa rukovoditelja poslovanja radi na poboljšanju organizacije obzirnim, iskusnim vodstvom i poboljšanjem življenja naših zaposlenika, klijenata i partnera.

Kazuyoshi Yamamoto

Predsjednik i operativni direktor, Epson Europe B.V.

Kazuyoshi Yamamoto postao je predsjednik tvrtke Epson Europe B.V. u lipnju 2015. nakon što je niz godina bio glavni predstavnik tvrtki Epson Europe B.V., Moskva, Epson Ukrajina, Epson Kazahstan. Također je proveo sedam godina u Indoneziji kao predsjednik tvrtke.

G. Yamamoto pridružio se marketinškom i prodajnom odjelu Epsona 1999., sa 16 godina iskustva u prodaji i marketingu u nekoliko velikih kompanija (Sharp i Sony).

G. Yamamoto ima diplomu Sveučilišta za strane jezike u Kobeu. Oženjen je i ima jednog sina.

Rob Clark

Viši potpredsjednik, Epson Europe B.V i izvršni direktor, Epson UK.

Rob Clark viši je potpredsjednik tvrtke Epson Europe i odgovoran je za cjelokupnu prodaju i marketing u regiji EMEAR te je također odgovoran za poslovanje u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Rob je prethodno bio potpredsjednik marketinga i razvoja poslovanja, a prije toga proveo je pet godina kao direktor poslovanja u sektoru tintnog ispisa za Epson Europe.

Rob se prvotno pridružio Epsonu kao voditelj proizvoda za iglične pisače, zatim je napredovao kroz hijerarhiju odjela za marketing proizvoda i poslovno upravljanje, a usto je određeno vrijeme proveo i upravljajući elementima prodajnog tima (projektori i pisači velikog formata) za Epson UK.

Prije nego što se pridružio Epsonu, Rob je radio u IT distribuciji gdje je stekao iskustvo u izravnoj prodaji i marketingu preprodavačima i maloprodajnim trgovcima. Clark je karijeru započeo u Vladi Ujedinjenog Kraljevstva gdje je radio kao tehnološki službenik, nakon što je stekao potrebne kvalifikacije iz područja elektrotehnike i elektronike.

Hideki Kitamura

Potpredsjednik, upravljanje poslovanjem, Epson Europe B.V.

Hideki Kitamura odgovoran je za upravljanje poslovanjem u regiji EMEAR. Unutar tog područja g. Kitamura nadzire poslove povezane s revizijom, pravom, ljudskim resursima, financijama, opskrbnim lancem, postrojenjima, korisničkom službom i IT-jem u regiji EMEAR.

Prije trenutačne uloge g. Kitamura obnašao je niz dužnosti u tvrtkama grupacije Epson, od kojih je posljednja uključivala osam godina u tvrtki Epson Amerika.

G. Kitamura Epsonu se pridružio 1983. nakon što je diplomirao ekonomiju. Najprije je bio zaposlen u odjelu financija u Japanu, gdje je bio odgovoran za kontrolu proračuna grupacije, upravljanje gotovinom i tečajnim rizikom, nakon čega se preselio u Njemačku i nastavio razvijati vještine kao vježbenik u području financija.

Massimo Pizzocri

Potpredsjednik, središnja i istočna Europa, Epson Europe B.V. i upravni direktor za Epson Italy

Massimo Pizzocri odgovoran je za tvrtku Epson Europe u regiji središnje i istočne Europe. Prije toga bio je potpredsjednik odjela za prodaju potrošačke robe tvrtke Epson Europe B.V, odgovoran za cjelokupnu prodaju svih konzumnih proizvoda, kao i za distribuciju i kanale maloprodaje/prodaje putem interneta.

Massimo je karijeru u tvrtki započeo u Epsonu Italija 1999. te je s vremenom postao marketinški direktor za Italiju, a zatim voditelj strateškog marketinga za cijelu regiju EMEA. Godine 2006. imenovan je marketinškim direktorom tvrtke Epson Italija, a tu odgovornost zadržao je do danas uz dužnosti potpredsjednika izravne prodaje potrošačima za Epson Europe.

Prije nego što se pridružio Epsonu, Massimo je karijeru započeo u DuPontu, gdje se bavio grafičkim dizajnom.

Massimo je živio u Italiji, Njemačkoj i Ujedinjenoj Kraljevini. U slobodno vrijeme uživa u trekingu i čitanju te je aktivan volonter Crvenog križa.

Adrian Clark

Potpredsjednik, odjel za prodaju poslovnih proizvoda, Epson Europe B.V.

Adrian Clark odgovoran je za prodaju svih poslovnih proizvoda za Europu, Bliski istok i Afriku. Prije te uloge, Adrian je bio potpredsjednik u tvrtki Epson Europe odgovoran za regiju CISMEA.

Adrian se Epsonu pridružio u listopadu 2012., gdje je najprije počeo raditi u organizaciji prodaje za Ujedinjenu Kraljevinu, a kasnije je prešao u europski upravljački tim.

Prije nego što se pridružio Epsonu, Adrian je radio u više vodećih tehnoloških kompanija u sektoru IT-ja (Intel), telekomunikacija (Vodafone) i emitiranja (Panasonic) u kojima je stekao iskustvo u kanalima izravne i neizravne prodaje te upravljanja prodajom i marketingom.

Adrian je karijeru započeo kao razvojni inženjer i inženjer predprodajnih aktivnosti u sektoru telekomunikacija nakon što je stekao kvalifikacije iz područja elektronike.

Oženjen je i otac blizanaca te uživa u puštanju zmajeva s delta krilima i projektima iz kućne radinosti.

Epson Europe: Naša priča

Epson je uvijek bio ispred svog vremena. Doslovno. Osnovan je 1942. kao malena tvornica za izradu satova – Daiwa Kogyo Ltd. (kasnije Seiko) – te je kasnije postao službeni mjerač vremena za Olimpijske igre 1964. u Tokiju, zadužen za mjerenje i ispis rezultata sportaša.

SAZNAJTE VIŠE

Povijest Epsona

Epsonovo putovanje nadahnuto je otkrićima, težnjom za inovacijama i potrebom za pomicanjem granica. Zapravo, upravo to činimo posljednjih 50 godina...i nastavit ćemo to činiti i sutra. To nije samo naša težnja, to je naša misija.

SAZNAJTE VIŠE