APLIKACIJE I SOFTVER TVRTKE EPSON

Za ispis s mobilnih uređaja, skeniranje i slanje dokumenata s pametnih telefona i tabletnih uređaja.

Filtriraj resurse

Usage Type

Proizvod

Proizvod

 • Epson Cloud Solution PORT

  Epsonovo rješenje u oblaku PORT

  Epsonovo rješenje u oblaku za mobilne uređaje omogućuje vam da saznate stanje pisača na proizvodnoj lokaciji putem pametnog telefona ili tableta bilo kada i bilo gdje, povezivanjem sa sigurnom platformom u oblaku.

 • Apple AirPrint™

  Apple AirPrint™

  AirPrint™ vam omogućuje bežični ispis fotografija, poruka e-pošte, web-stranica i dokumenata s vašeg iPad-a, iPhone-a i iPod touch uređaja bez potrebe za instaliranjem upravljačkog programa.

 • Kalkulator za izračun projekcijske udaljenosti za epsonove projektore

  Kalkulator za izračun projekcijske udaljenosti za epsonove projektore

  Pomoću ovog online kalkulatora izračunajte idealnu projekcijsku udaljenost većine Epsonovih projektora, za platna svih veličina. Jednostavno unesite mjere, primjerice, širinu i visinu zida na koji želite projicirati, ili preferiranu veličinu zaslona, da biste automatski saznali idealnu projekcijsku udaljenost za čitav niz kućnih i poslovnih projektora. Ili unesite potrebnu projekcijsku udaljenost da biste saznali minimalne i maksimalne veličine zaslona za brojne projektore i leće.

 • Epsonov upravljački program za udaljeni pisač

  Epsonov upravljački program za udaljeni pisač

  Ovaj upravljački program za udaljeni pisač omogućuje vam ispis na pisač s omogućenom e-poštom Epson bilo gdje u svijetu, izravno s vašeg računala.

 • Epson Scan-to-Cloud

  Epson Scan-to-Cloud

  Usluge u oblaku možete upotrebljavati za skeniranje, pohranu i dijeljenje svih važnih dokumenata i fotografija kućanstva s obitelji i prijateljima. Oni mogu pristupiti vašim datotekama ma gdje bili, ma koji uređaj imali. Možete i skenirati izravno na adresu e-pošte ili drugi pisač s omogućenom aplikacijom Epson Connect.

 • Email Print

  Email Print

  Koristite e-poštu za ispis na bilo koji kompatibilni Epsonov pisač, bilo gdje u svijetu, s mobilnog uređaja ili računala. Sve što trebate je adresa e-pošte dodijeljena pisaču s omogućenom aplikacijom Epson Email Print. Ispisujte dokumente formata A4 i A3 veličine do 20 MB i pohranjujte zadatke ispisa do 72 sata.

 • Epson DocumentScan

  Epson DocumentScan

  Skenirajte dokumente izravno na mobilni uređaj. Epson DocumentScan automatski će pronaći vaš skener na istoj WiFi mreži. Možete uspostaviti i izravnu vezu jedan-na-jedan bez WiFi mreže. Možete izvršiti pretpregled skeniranih podataka i poslati ih e-poštom, slati ih izravno na druge aplikacije ili pohraniti putem usluga u oblaku poput Box DropBox™ Evernote®, Google Drive™ i Microsoft® OneDrive®.

 • Kalkulator troškova za tintu

  Kalkulator troškova za tintu

  Troškovi ispisa mogu se izračunati pomoću funkcije troškovnika.

 • Epson iLabel

  Epson iLabel

  Epson iLabel olakšava stvaranje, pohranu i ispis naljepnica s pametnog uređaja. Maksimalno iskoristite značajke svog uređaja (primjerice transkript glasa), da biste ispisu naljepnica pridali novu dimenziju.

 • Epson iProjection

  Epson iProjection

  Prikažite sadržaj sa svojih pametnih uređaja i tableta uz Epsonovu aplikaciju iProjection. Jednostavno ju je koristiti, a intuitivne mogućnosti na izborniku pomažu vam da sadržaj iz sustava iOS i Android prenesete na veliki zaslon.

 • Creative Print

  Creative Print

  Budite kreativni s omiljenim fotografijama s pametnog telefona ili tableta. Jednostavno preuzmite i instalirajte ovu novu aplikaciju ili joj pristupite pomoću aplikacije Epson iPrint da biste ispisali omiljene fotografije s Facebooka, izradu čestitke i još više.

 • Tražilo za Epson pisače

  Tražilo za Epson pisače

  Tražilo pisača traži pisače Epson u vašoj mreži i omogućuje vam jednostavno otvaranje stranica za postavljanje u vašem internetskom pretraživaču da biste mogli mijenjati usluge poput ispisa Google Cloud i Ažuriranje firmvera.

 • Epson iPrint

  Epson iPrint

  Idealno za ispis izvješća u zadnjem trenutku s pametnog telefona ili tablet računala ili kad nemate vremena za uključivanje računala prije sastanka. Jednostavno preuzmite i instalirajte ovu besplatnu aplikaciju i spremni ste za ispis web-stranica, Microsoft Office™ dokumenata, fotografija i PDF-ova, kao i skeniranje na uredskoj mreži.