Uključena tinta za razdoblje do 3
godine

Otkrijte jednostavnost i uštedu koju nudi ispis bez uložaka s tintom. Naši pisači EcoTank isporučuju se s trogodišnjom zalihom tinte1, čime ćete smanjiti troškove ispisa do 90 %2.

POGLEDAJ VIDEO

Predstavljamo pisače EcoTank
Iznimno povoljan ispis bez uložaka

Frustrirajuće je kad vam ponestane tinte. Čak i kad imate spremne zalihe, potrebno je vremena za zamjenu uložaka. Ako puno radite i oslanjate se na pisač, za to postoji jednostavno rješenje. Epsonov pisač EcoTank opremljen je sustavom spremnika za tintu iznimno visokog kapaciteta, što znači da ulošci s tintom postaju bespotrebni.

VIŠE OD

30

MILIJUNA

PRODANIH JEDINICA DILJEM SVIJETA

Prednosti pisača EcoTank

Puno toga će vam se svidjeti kod Epsonovih pisača EcoTank sa sustavom spremnika za tintu, no neke izvanredne značajke zaslužuju dodatnu pozornost. Ovi pisači predstavljaju iznimno povoljno rješenje za ispis, a usto su pouzdani i jednostavni za upotrebu. Čitajte dalje da biste saznali više.

Iznimno povoljan ispis

Jeste li znali da pisači EcoTank nude iznimno nisku cijenu ispisa po stranici, pa možete smanjiti troškove ispisa do 90 %2. To ne iznenađuje kad shvatite da se isporučuju s trogodišnjim zalihama tinte1. Uz određene pisače EcoTank možete ispisati do 14.000 crno-bijelih stranica i 11.200 stranica u boji4.

Kako to funkcionira?

Zahvaljujući ugrađenim spremnicima za tintu velikog kapaciteta, pisač se kontinuirano napaja tintom. Nema patrona za zamjenu; jednostavno dodatno napunite spremnike s Epsonovim bočicama s tintom i nastavite s ispisom. Osim što je to praktično, ujedno je i puno isplativije jer u pakiranju dobivate puno tinte. Zapravo, uz pisač se isporučuju zalihe tinte ekvivalentne vrijednosti od 82 uložaka s tintom2.

POGLEDAJ VIDEO
Pouzdanost

Možete se osloniti na to da će jedinstvena Epsonova Micro Piezo trajna glava pisača i Epsonova originalna tinta omogućiti ispis visoke kvalitete vrhunskih boja i jasnoće zahvaljujući inovativnoj, učinkovitoj i preciznoj ispisnoj glavi.

Bez briga

Ovaj namjenski spremnik za tintu potpuno je ugrađen u pisač pa možete uživati u pouzdanom ispisu u boji bez nereda ili gnjavaže koja često prati neoriginalna dodatna punjenja i sustave spremnika s tintom drugih proizvođača. Originalne Epsonove tinte proizvode se u prostorijama u čistom okruženju i optimizirane su za rad s Epsonovim pisačima.

Još više razloga za kupovinu

Pisači EcoTank nude puno više od spremnika za tintu iznimno visokog kapaciteta. Vidjet ćete da nude različite značajke, baš kao i ostali pisači u našem asortimanu.

Obostrani ispis

Uštedite novac i papir automatskim obostranim ispisom. To je ujedno i ekološki prihvatljivije.

Mobilno ispisivanje

Šaljite dokumente za ispis s pametnih telefona i tabletnih uređaja uz besplatnu aplikaciju Epson iPrint5. Uz pomoć značajke Epson Email Print možete čak putem e-pošte slati datoteke za ispis s bilo kojeg mjesta na svijetu5.

Trogodišnje promotivno jamstvo

Svi pisači Epson EcoTank imaju standardno jednogodišnje jamstvo ili promotivno jamstvo u trajanju do tri godine6.

Sustav „zaključaj i napuni”

Epsonova nova generacija pisača EcoTank bez gnjavaže s ulošcima s tintom opremljena je poboljšanim sustavom punjenja tinte koji smanjuje mogućnost prolijevanja i nereda. U svakoj fazi postoji manja mogućnost prolijevanja zahvaljujući bočicama koje je jednostavnije otvoriti i uliti, a imaju i mehanizam koji jamči punjenje određenih spremnika samo odgovarajućom bojom.

Široki asortiman proizvoda

Odaberite pisač EcoTank sa značajkama koje odgovaraju vašim potrebama. U ponudi je više od 20 modela serije EcoTank. Možete odabrati model za kućnu upotrebu, kućni ured ili malu tvrtku.

Ugrađena glava za ispis

Za razliku od nekih drugih pisača na tržištu, pisači EcoTank opremljeni su ugrađenom trajnom glavom za ispis, što omogućuje pouzdan ispis bez gnjavaže.

Dodatne bočice po povoljnoj cijeni

Uz tintu isporučenu u pakiranju možete ispisati tisuće stranica. Kad vam na kraju ponestane tinte, dodatne bočice s tintom dostupne su po povoljnoj cijeni.

Upoznajte se pisačima EcoTank

KALKULATOR UŠTEDE

Uštedite novac uz Epsonove pisače EcoTank

Upotrijebite naš online kalkulator troškova i provjerite koliko možete uštedjeti uz EcoTank pisač.

Saznajte više

Uzbuna oko pisača

Pitali smo 8000 ljudi širom Europe oko čega nastane najveća uzbuna kad im ponestane tinte. Rezultate ankete možete pročitati klikom na veze u nastavku ili se pomaknite prema dolje kako biste vidjeli neke ključne činjenice i brojke.

56 %

roditelja u Europi doživjelo je trenutak „uzbune” jer je na kućnom pisaču ponestalo tinte7

87 %

osoba prethodno nije moglo ispisati dokument zbog malo tinte ili nestanka tinte kod kuće7

1 od 5

roditelja smatra nepraktičnim cijeli proces kupovine novih uložaka s tintom za kućni pisač7

Najbolji pisač ikad. Obožavam svoj novi pisač! Upotreba bočica s tintom za punjenje spremnika puno je praktičnija, povoljnija i puno ekološki prihvatljivija u odnosu na stalno kupovanje uložaka s tintom! Kvaliteta ispisa je fantastična, moguće je ispisivati prekrasne slike, pa čak su ispisane fotografije prilično dobre! Moj omiljeni pisač!!!

L565 po WhimsicalMblog

Sakrij ocjene
L565 5/5

CEEJAYTHEDEEJAY

Ovo je pobjeda za Epson!!!

Ovo je pobjeda za Epson!!!

Prvi utisci o tom pisaču? Fantastično!!! Od svih Epson pisača koje sam posjedovao tijekom 20 godina, ovo je prava stvar i daleko je najbolji dosad.
To je prvi pisač kod kojeg se nisam zamrljao tintom nakon prvog postavljanja. Ne mogu ga dovoljno nahvaliti. Ima sve što mi treba. Epson je pobjednik!!!
Sjajna kvaliteta ispisa, skeniranja, kopiranja, a zauzima relativno malo mjesta s obzirom na to što nudi.

L565 5/5

StressyMummy

Savršeni obiteljski pisač

Savršeni obiteljski pisač

Budući da sam isprobala puno različitih pisača tijekom godina, L565 me uistinu impresionirao. Dobro izgleda, vrlo ga je jednostavno postaviti i iznimno je praktičan za upotrebu.
Mi smo velika obitelj u kojoj se pisač puno koristi. Taj pisač vrlo brzo radi i jednostavno ga je povezati s našim različitim računalima i uređajima. Kvaliteta ispisa dosad je izvrsna, a impresionirala me i kvaliteta kopiranja.
Spremnici koji se mogu puniti genijalna su ideja. Napunili smo spremnik pri postavljanju pisača i nakon tri tjedna svakodnevne upotrebe gotovo se ništa nije potrošilo. Sviđa mi se ideja s bočicama tinte jer to omogućuje jednostavno punjenje spremnika i nema brige oko kupnje skupih uložaka s tintom jer su bočice za tintom vrlo isplative jer će trajati dugo prije nego što ih bude potrebno zamijeniti.
Postavljanje pisača potrajalo je oko četrdeset minuta. Samo je potrebno pratiti upute na pisaču i računalu. Za punjenje spremnika bilo je potrebno nekoliko minuta. Pri postavljanju pomaže prilično veliki zaslon i jednostavne komande, a za razliku od drugih bežičnih pisača koje sam upotrebljavala, uvijek se uspijevam izravno povezati s pisačem sa svih uređaja, što se pokazalo uistinu korisnim.
Pisač je prilično velik, ali dobro izgleda, a spremnici koji se mogu puniti nalaze se ispod poklopca, pa manja djeca neće moći doći do njih.
Osim za ispis i kopiranje pisač L565 mogu upotrebljavati i kao skener i faks. Još ga nisam upotrebljavala kao skener i nemam telefonsku liniju kako bih ga mogla upotrebljavati kao faks, pa ne mogu komentirati te funkcije.

L565 5/5

tanialfl

Elegantan, praktičan i ekonomičan

Elegantan, praktičan i ekonomičan

Naš Epson EcoTank definitivno je jedan od najboljih koje smo imali. Bez problema smo ga postavili i povezali s računalima, a punjenje spremnika s tintom bilo je puno jednostavnije od postavljanja uložaka s tintom. Budući da se uz pisač isporučuju četiri bočice tinte (navodno dovoljno za crno-bijeli ispis 4500 stranica i 6000 stranica u boji) brzo ćete biti spremni za rad. Samo vodite računa o tome da je potrebno do 20 minuta za „punjenje” tinte nakon postavljanja, pa pripazite da je uvijek dovoljno napunjen za moguće hitne slučajeve!
Ovaj uređaj ispisuje, kopira, skenira i faksira kao što se i tvrdi. U početku nas je brinulo što mjesto na kojem stoji pisač nije u blizini telefonske linije i mislili smo da bi to moglo utjecati na njegovo postavljanje. Nasreću, to nije bio problem jer nam je značajka Wi-Fi-ja omogućila da ga bez problema povežemo s našom kućnom mrežom. Dodatno se može upotrijebiti telefonski kabel koji je potreban samo za postavljanje značajke faksa, za što smo smatrali da nam nije potrebno.
Sviđa nam se mogućnost ispisa s pametnih telefona uz pomoć značajke Epson Print, a možemo čak i poslati dokument na ispis kad nismo kod kuće i to s bilo kojeg mjesta na svijetu!
Iznimno nas je impresionirala funkcija Scan-To-Cloud. Skenirani dokument odmah se šalje na bilo koje odabrano odredište koje se može dodati i spremiti putem Epson baze podataka. Ta odredišta mogu uključivati adrese e-pošte ili Google Drive (između ostalog). Jednostavno jednom unesite podatke u korisničku bazu podataka, a nakon toga pri svakom skeniranju možete izravno odabrati odredište na uređaju.
Uređaj je elegantan i lijepo izgleda. Ne zauzima previše mjesta, a ipak je izdržljiv i visoke kvalitete, što nam govori da će raditi godinama.
Svakako preporučujemo taj pisač svima, bez obzira upotrebljavate li ga za svakodnevni kućni ispis, u kućnim uredima, pa čak i za svoju tvrtku. A još je bolje što smo prema Epsonovim uputama uspjeli smanjiti troškove ispisa približno 70 %!

L565 5/5

Arm987

Nakon brojnih pisača ovaj me model uistinu oduševio

Nakon brojnih pisača ovaj me model uistinu oduševio

Ne razumijem zašto drugi veliki proizvođači pisača nisu proizveli model iste vrste.
Sustav sa spremnicima bez sumnje je prava stvar. Istina je da je puno skuplji od modela s ulošcima s tintom, ali malo matematike dokazuje njegovu pravu vrijednost.
Izvanredna kupovina.

L565 5/5

JenniT

Jednostavan za upotrebu i uvijek spreman za rad

Jednostavan za upotrebu i uvijek spreman za rad

Tako je jednostavan za upotrebu nakon početnog postavljanja. Sviđa mi se funkcija bežičnog ispisa. Znam da to nije nova tehnologija, ali mogućnost ispisa s bilo kojeg mjesta uistinu je zgodna. Pisač ostavljam uključenim kako bih mogla ispisivati na daljinu, što znači da povremeno kratko nakon rada proizvodi šumove. To nije neki problem i nije glasno, ali tjera mog psa na skok!
Pisač se isporučuje s puno tinte, što je sjajno jer uz većinu pisača dobivate tek toliko tinte da možete započeti s radom. To donekle opravdava visoku cijenu pisača.

L565 5/5

WhimsicalMblog

Najbolji pisač ikad.

Najbolji pisač ikad.

Obožavam svoj novi pisač! Upotreba bočica s tintom za punjenje spremnika puno je praktičnija, povoljnija i puno ekološki prihvatljivija u odnosu na stalno kupovanje uložaka s tintom! Kvaliteta ispisa je fantastična, moguće je ispisivati prekrasne slike, pa čak su ispisane fotografije prilično dobre! Moj omiljeni pisač!!

  1. Trogodišnja zaliha tinte, temeljeno na mjesečnom volumenu ispisa od 290 stranica za pisače EcoTank pisače za dom i ured. Izračuni se temelje na najnižoj izdašnosti priložene crne tinte za sljedeće pisače: L4150, L4160, L6160, L6170, L6190.
  2. Usporedni izračun temeljen je na ulošku s tintom najmanje izdašnosti u 20 najkonkurentnijih tintnih pisača A4 formata prema IDC-ovoj evidenciji uređaja za ispis za Europu, Bliski istok i Afriku (podaci za četvrto tromjesečje 2016.) u razdoblju od siječnja 2016. do prosinca 2016. Izračun je temeljen na ulošku s tintom standardnog kapaciteta konkurenata pa podijeljen s prosječnim skupnim kapacitetom Epson pisača EcoTank.
  3. Temeljeno na podacima o prodajnoj količini dobivenim iz IDC WW HCP Tracker (Data Q4 2016)
  4. Navedena iskoristivost ekstrapolira se na temelju Epsonove izvorne metodologije iz simulacije ispisa probnih uzoraka koji su definirani standardom ISO/IEC 24712. Navedena iskoristivost NE temelji se na standardu ISO/IEC 24711. Navedena iskoristivost može se razlikovati ovisno o slikama koje ispisujete, vrsti papira koji upotrebljavate, učestalosti ispisa i uvjetima u okolišu, npr. temperaturi. Tijekom početnog postavljanja pisača određena količina tinte koristi se za ispunu mlaznica glave za ispis, pa iskoristivost početnog priloženog kompleta može biti manja.
  5. Zahtijeva bežičnu vezu s internetom. Više informacija, podržane jezike i uređaje potražite na stranici www.epson.hr/connect
  6. Više informacija potražite na stranici www.epson.hr/extended-warranty
  7. Preuzeto iz ankete koju je provela tvrtka OnePoll u ime tvrtke Epson u kolovozu 2015. U anketi je sudjelovalo 8000 europskih potrošača u Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Preskoči

 
Usporedi
Zatvori

Usporedi proizvode

od 3 odabrana

Usporedi odabrano