Uključena količina tinte traje do 3 godine1

Pomoću ovog pisača bez uložaka jednostavnog za korištenje, možete ispisati tisuće stranica prije potrebe za ponovnim punjenjem spremnika.

Prijeđite na ispis za koji
uložak nije potreban

Upoznajte se s EcoTank pisačima

Za svakodnevni ispis

OD 179,99 GBPUKLJ. PDV

Za ispis poslovne kvalitete

OD 179,99 GBPUKLJ. PDV

Za fotografski ispis

OD 179,99 GBPUKLJ. PDV

Što je EcoTank?

EcoTank pisači bitno se razlikuju od ostalih pisača – umjesto uložaka sadrže veliki spremnik za tintu koji možete puniti koristeći isporučene bočice s tintom. Od početka imate dovoljno tinte za ispisivanje do 14.000 stranica2 - to znači uštedu vremena i novca jer nećete često mijenjati uloške. Postavljanje je jednostavno, punjenje je pouzdano i uredno, ispisuju se stranice i stranice visoke kvalitete ispisa.

Uštede uz EcoTank

Uštedite do 90% na troškovima tinte3

Dolazi uz zalihu tinte za do 3 godine korištenja1 – to je ista vrijednost kao i 82 uloška3.

ISPIŠITE PREKO 345 STRANICA U CRNOJ BOJI ZA 54 HRK4

ISPIŠITE PREKO 175 STRANICA U BOJI ZA 54 HRK4

Izračunajte koliko možete uštediti uz Epson EcoTank pisače

 1. Odaberite model Epson EcoTank pisača i usporedite ga s jednim od 20 najbolje prodavanih pisača
 2. Upišite koliko ćete otprilike stranica ispisivati mjesečno i koliko godina planirate koristiti pisač.
 3. Kliknite „IZRAČUNAJ”

Zašto trebate odabrati EcoTank

Vodeći na svjetskom tržištu

Epson je prvi stavio u ponudu pisače bez uložaka izrađene za tu namjenu i tvrtka je danas vodeći prodavač pisača sa spremnicima za tintu na svijetu5. Diljem svijeta prodano je preko 50 milijuna EcoTank pisača6.

Brži od modela iz konkurencije7

Neovisno o tome koliko je tinte potrebno za ispis dokumenta, EcoTank će ispisati jednu stranicu u kraćem vremenu od najbližeg modela iz konkurencije7. Kliknite ovdje kako biste pregledali videozapise o brzini ispisa EcoTank pisača.

Inteligentno dizajniran

S najnovijom generacijom namjenski izrađenih EcoTank pisača, spremnik za tintu dolazi smješten u prednjem dijelu pisača. Novi je dizajn kompaktan i omogućuje jednostavnost pristupa za punjenje kao i jasan pregled razine tinte. Poboljšani sustav za punjenje tinte osmišljen je tako da rizik od izlijevanja i nereda bude što manji.

Pouzdanost

Za razliku od ostalih proizvođača, Epsonove ispisne glave su trajne. Nećete morati štediti za zamjensku ispisnu glavu ili se susreti s nepraktičnosti postavljanja ispisne glave.

Bez brige

Budite bez brige uz promotivno, produženo trogodišnje jamstvo.

Više izbora

Epson nudi najširi raspon modela sa spremnikom za tintu od svih prodavača pisača. Nabavite EcoTank prilagođen vašim potrebama, bilo svakodnevnim, fotografskim ili poslovnim.

Upoznajte se s asortimanom

Svakodnevni ispis

Jednostavno ispisujte, skenirajte ili kopirajte uz EcoTank pisače za dom.

Ispis poslovne kvalitete

Efikasno rješavajte zadatke uz EcoTank modele namijenjene za poslovnu upotrebu.

Ispis fotografija

Stvarajte vrhunske, sjajne fotografije te uživajte u bogatim i živahnim bojama.

EcoTank jednobojni pisači

Uštedite do 50 % na ispisu u tri godine u usporedbi s jednobojnim laserskim pisačima9.

Usporedi proizvode

Specifikacije
Funkcije sve-u-jedan
Povezivost
Maks. veličina papira
Obostrani ispis
Automatski ulagač papira
LCD zaslon
Sustav jednostavnog punjenja
Mobilni ispis
Iskoristivost sadržane bočice s tintom2
Iskoristivost zamjenske bočice s tintom2

Ispis s mobilnih uređaja i više

Uz Epsonovu ponudu kompaktnih sve-u-jedan uređaja s funkcijom Wi-Fija, ispisivanje s mobilnih uređaja može biti brzo i jednostavno. Više nije potrebno biti u uredu - šaljite stavke na ispisivanje s tableta ili pametnog telefona pomoću Wi-Fija i niza besplatnih aplikacija za mobilni ispis8.

 • Aplikacija Epson iPrint
 • Aplikacija Epson Creative Print
 • Ispis fotografija s Facebooka
 • Ispis elektroničke pošte

Mijenjanje budućnosti tehnologijom bez upotrebe topline

Povećajte produktivnost i smanjite utjecaj na okoliš bez kompromisa.

Saznajte više
 1. Trogodišnja zaliha tinte temeljena na mjesečnom volumenu ispisa od 225 stranica za EcoTank pisače za dom i urede te 40 fotografija za EcoTank foto pisače. Izračuni se temelje na najnižoj iskoristivosti ispisa stranica priložene bočice s crnom tintom za kućne i uredske pisače te na najnižoj iskoristivosti ispisa fotografija za foto pisače.
 2. Navedene iskoristivosti računaju se na temelju Epsonove izvorne metodologije iz simulacije ispisa testnih uzoraka koji su definirani standardom ISO/IEC 24712. Navedene iskoristivosti NE temelje se na standardu ISO/IEC 24711. Navedene iskoristivosti mogu se razlikovati ovisno o slikama koje ispisujete, vrsti papira koji upotrebljavate, učestalosti ispisa i uvjetima u okolišu, npr. temperaturi. Tijekom početnog postavljanja pisača, određena količina tinte koristi se za ispunu mlaznica ispisne glave, pa iskoristivost početnog priloženog kompleta može biti manja
 3. Za sve modele osim L805, L810, L850, L7160, L7180: Prosječan broj potrebnih uložaka/uštede postignute ispisom istog broja stranica uz korištenje bočica s tintom koje su uključene u EcoTank asortiman (osim L805, L810, L850, L7160), koji ne uključuje cijenu hardvera. Usporedba se temelji na prosjeku pisača EcoTank za format A4 u odnosu na prosjek 10 najprodavanijih modela u srednjoj i istočnoj Europi, na Bliskom istoku te u Africi za razdoblje od travnja 2017. do ožujka 2018. Troškovi ispisa izračunati su na udjelu spremnika s tintom standardne i XL veličine kroz isto referentno razdoblje na tržištima središnje i zapadne Europe te Bliskog istoka i Afrike. Prosječna prodajna cijena izračunata je dijeljenjem prihoda po jedinicama. Iskoristivost uložaka s tintom navedena je sukladno podacima na web-stranici proizvođača.
  Za modele L805, L810, L850, L7160, L7180: Prosječna ušteda pri ispisu istog broja stranica uporabom bočica s tintom priloženih uz EcoTank asortiman, koji ne uključuje i cijenu harvdera. Usporedba se temelji na prosjeku pisača EcoTank za format A4 u odnosu na prosjek 10 najprodavanijih modela u srednjoj i istočnoj Europi, na Bliskom istoku te u Africi za razdoblje od travnja 2017. do ožujka 2018. Troškovi ispisa izračunati su na udjelu spremnika s tintom standardne i XL veličine kroz isto referentno razdoblje na tržištima središnje i zapadne Europe te Bliskog istoka i Afrike. Prosječna prodajna cijena izračunata je dijeljenjem prihoda po jedinicama. Iskoristivost uložaka s tintom navedena je sukladno podacima na web-stranici proizvođača.
 4. Broj ispisanih stranica zasniva se na ponudama bočica s tintom s najskupljom cijenom po stranici (CPP), iz serija Epson 101, 103 i 664. CPP (Cijena po stranici) se računa iz ukupne kombinirane preporučene prodajne cijene bočica s cijan, ružičastom i žutom tintom za stranice u boji ili preporučene prodajne cijene bočica s crnom tintom za stranice u crnom, podijeljene s objavljenom iskoristivošću ispisa. Preporučene prodajne cijene navedene su od kolovoza 2018.
 5. Po osnovi količine prodajnih podataka pribavljenih iz IDC WW HCP Tracker (četvrto tromjesečje 2018.).
 6. Broj globalno prodanih proizvoda sa spremnicima za tintu velike zapremnine prodanih od 2010. do 2018. godine. Po osnovi podataka iz tromjesečnika IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker Q1-2019.
 7. Zasnovano na usporednim testiranjima učinka pri ispisu jedne stranice, Epson L3150/L4160 u odnosu na HP Smart Tank Wireless 515 i Canon G3411/G6040, Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI), veljača 2020. Najbrže vrijeme ispisa jedne stranice u odnosu na testirane konkurentne A4 Wi-Fi tintni pisač 3-u-1 OEM sustave spremnika za tintu. Za cjelokupne rezultate i pojedinosti stanja testiranja pročitajte Buyer Lab izvješća koja možete pronaći ovdje: Buyers lab report - Epson L3150.pdf, Buyers lab report - Epson L4160.pdf. Epson je registrirani zaštitni znak, NADMAŠITE VLASTITU VIZIJU i logotipi su registrirani zaštitni znakovi ili zaštitni znakovi tvrtke Seiko Epson Corporation. Svi ostali zaštitni znakovi u posjedu su odgovarajućih vlasnika i koriste se samo u svrhu identifikacije.
 8. Potrebno je bežično spajanje s internetom. Više informacija, popis podržanih jezika i uređaja potražite na stranici www.epsonconnect.eu
 9. Uštede ostvarene u 3 godine pri ispisivanju 406 stranica mjesečno. Usporedba troškova uključuje cijene hardvera te priloženih i zamjenskih bočica s tintom / spremnika s tonerom. Usporedba cijena hardvera temelji se na početnim cijenama modela Epson M1100 i prosječnoj cijeni za 77 % najprodavanijih jednofunkcijskih jednobojnih laserskih pisača A4 (brzina ispisa manja od 20 stranica u minuti) diljem Grčke, Republike Češke, Mađarske, Poljske, ostatka jugoistočne Europe, Rumunjske, Slovačke, Slovenije i Turske za razdoblje od siječnja do prosinca 2018. Usporedba troškova ispisa temelji se na početnim cijenama bočica s crnom tintom (serija 110) tvrtke Epson i prosječnim cijenama spremnika s crnim tonerom OEM najveće dostupne iskoristivosti za 77 % najprodavanijih jednofunkcijskih jednobojnih laserskih pisača A4 (brzina ispisa manja od 20 stranica u minuti) diljem Republike Češke, Mađarske, Poljske i Turske za razdoblje od siječnja do prosinca 2018. Iskoristivosti konkurentnih spremnika s tonerom za laserske pisače preuzete su s internetskih stranica proizvođača.