Skeneri s automatskim posluživanjem listova

Bez obzira na potrebe vaše tvrtke, Epson ima najbolje skenere s automatskim posluživanjem listova, koji će vam pomoći u automatizaciji procesa i pretvaranju dokumenata u digitalni format.

PREUZMITE BROŠURU Reproduciranje
0

Povećajte produktivnost našom linijom skenera s automatskim posluživanjem listova

Epsonovi skeneri s automatskim posluživanjem listova brzi su, pouzdani i svestrani – povećavajući produktivnost na radnome mjestu. Tvrtke diljem Europe uviđaju važnost poboljšanja postupaka upravljanja dokumentima. Poboljšajte svoju učinkovitost brzim i jednostavnim skeniranjem, digitaliziranjem i dijeljenjem datoteka.

Odaberite skener za sebe

Vrhunska izvedba

Inteligentan izbor za upravljanje poslovnim dokumentima koji nudi izvedbu i svestranost na svjetskoj razini. S mogućnošću skeniranja do 35 str./min/70 sl./min.

Ovi skeneri, osmišljeni posebno za tvrtke koje obrađuju velike količine dokumenata, kao što su pravničke i računovodstvene tvrtke, omogućiti će vam brzo snimanje velike količine dokumenata. Način automatskog posluživanja omogućuje skeniranje čak i najvećih dokumenata na raznim medijima lako kao da se radi o jednoj datoteci.

Svestran

Opcijski komplet za pretvorbu u plošnom skeneru omogućuje sigurno skeniranje čak i najmanjih medija (kao što su poštanske marke) da bi se osigurao integritet dokumenata tako što se svi dokumenti skeniraju na jednom mjestu.

Komplet za pretvorbu omogućuje i skeniranje putovnica1, knjiga, sjajnih materijala i uvezanih medija.

Pouzdan

Inteligentne značajke kao što je sustav aktivnih valjaka za razdvajanje pomažu u sprječavanju pogreške dvostrukog ulaganja dokumenata, što jamči točno skeniranje svakog djelića papira najveće kvalitete – zahvaljujući ugrađenim senzorima ili ručnom unosu dužine papira.

Preskakanje otkrivanja dvostrukog ulaganja znači da se zahtjevni mediji, kao što su omotnice ili dokumenti s nalijepljenim bilješkama, jednim dodirom tipke mogu skenirati bez rizika.

Povezan

Napredni kompaktni bežični s automatskim posluživanjem pruža vam zaista fleksibilno skeniranje da bi se dokumenti mogli sigurno snimiti. Opcije spojivosti modela DS-570W uključuju USB 3.0 i 2.0, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, NFC, TWAIN, ISIS, WIA upravljačke programe.

Tehnologija

Zbog mogućnosti skeniranja različitih veličina i vrsta medija, naši kompaktni skeneri s automatskim posluživanjem listova veoma su svestrani. Stvarajte PDF datoteke, surađujte s kolegama ili pohranjujte ključne poslovne podatke. Jednostavno ih integrirajte u gotovo bilo koji sustav za upravljanje dokumentima i radni proces zahvaljujući podršci za upravljačke programe WIA, TWAIN i ISIS. Osim toga, pomoću funkcija prepoznavanja crtičnog kôda i zonskog OCR-a, koje olakšavaju automatizaciju obrade velikih dokumenata, možete trenutno imenovati dokumente i automatski ih slati na pravo odredište.

Funkcija umrežavanja

Jednostavno integrirajte naše modele spremne za umrežavanje u svoje sustave i radne procese i stvarajte namjenske zadatke koji se isporučuju izravno na pravo odredište. Epsonov Document Capture Pro olakšava integraciju poslovnih skenera u sustav za upravljanje dokumentima, čime se ubrzava radni proces i omogućuje snimanje, pretvorba i distribucija skeniranih podataka u sustav za pohranu dokumenata.

Povećava produktivnost pomoću prilagodljivih funkcija PushScan s ploče skenera, poput skeniranja u Microsoft SharePointTM i usluge u oblaku.

Funkcija Wi-Fi Direct

Softver Epson DocumentScan omogućuje korisnicima da iskoriste prednosti funkcije Wi-Fi Direct i povežu se bežičnim putem s našim podržanim skenerima bez ikakve mreže. To je idealno za okruženja u kojima se za posao koriste vlastiti uređaji, a olakšava i upotrebu usluga u oblaku za skeniranje, pohranu i držanje važnih poslovnih dokumenata na jednom mjestu kako bi im zaposlenici mogli pristupiti gdje god se nalazili i kojim se god uređajem služili. Možete i skenirati izravno na adresu e-pošte ili drugi pisač s omogućenom aplikacijom Epson Connect.

Skenirajte dokumente izravno na uređaj Android™. Možete izvršiti pretpregled skeniranih podataka i poslati ih na adresu e-pošte, izravno u druge aplikacije ili u usluge u oblaku kao što su Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ i Microsoft® OneDrive.

Epson DocumentScan

Preuzmite na usluzi App Store Nabavite putem usluge Google play

Saznajte više o našim ostalim linijama poslovnih skenera

Mobilni skeneri

Mobilni A4 skeneri za jednostavno i učinkovito upravljanje dokumentima u pokretu ili u kompaktnim radnim okruženjima.

Saznajte više

Plošni skeneri

Riješite se suvišne papirologije i unaprijedite radne procese dokumenata s ovom linijom pouzdanih i svestranih plošnih skenera.

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Da biste dobili više informacija o Skeneri s automatskim posluživanjem listova, unesite svoje podatke u nastavku i javit će vam se predstavnik tvrtke Epson.

Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Želim primati informacije o budućim Epsonovim proizvodima, promocijama, ponudama i događajima putem e-pošte.
Sigurnosna provjera

To će nam pomoći da utvrdimo da se radi o stvarnoj osobi, a ne o sustavu koji šalje neželjenu poštu.

Polja označena zvjezdicom „*” su obavezna

  1. Putovnice se mogu skenirati pomoću opcijskog kompleta za pretvorbu.

PRESKOČI

 
Zatvori

Kupi u internetskoj trgovini

Zatvori

Kupi u internetskoj trgovini

Zatvori

Kupi u internetskoj trgovini

Kontaktirajte nas