LABELEXPO 2019

Brussels
24 - 27 September 2019
Visit us in Hall 9, Stand A50

Use #EPSONLABELEXPO to join the conversation

Learn more

NALJEPNICE NA ZAHTJEV

Odabir Epsonovih pisača za etikete ili digtalnih sustava za etikete omogućuje vam ispis prilagođenih etiketa prema vašim potrebama i u trenutku kada vam je potrebno, uz minimalnu količinu otpada.

Kontaktirajte nas PREUZMI BROŠURU

Epson pisači za etikete

Možete računati na Epsonovu kvalitetu i izvedbu bilo da odaberete ručni model pisača za etikete za ured, tintne pisače u boji za etikete za specijaliziranu primjenu poput proizvodnje i zdravstva, ili digitalne sustave za ispis malih serija etiketa za komercijalni ispis.

Optimizirajte
svoje poslovanje

Nudimo raspon pisača za etikete dizajnirane za niz različitih primjena u raznim industrijama.

Ovo su samo neki od načina na koje možete povećati vrijednost i važnost pametnog korištenja etiketa koje možete s lakoćom proizvesti sami, sa svog stola ili u pokretu, na zahtjev i u živopisnim bojama.

Poslovne aplikacije

Naljepnice proizvoda

Naljepnice za ambalažu za hranu i vinske boce, toaletni pribor, odjeću, kuhinjske naprave, zdravstvene informacije, kemikalije, distribuciju

Zdravstvo

Naljepnice za zapešća, obavijesti o alergiji ili krvnoj grupi, lijekove i druge oznake upozorenja te radnu odjeću

Slobodno vrijeme

Ulaznice, narukvice i članske iskaznice

Prodaja

Naljepnice i etikete, crtični kodovi za praćenje stanja skladišta, promotivne ponude ili sniženja, omatanje poklona satenskim vrpcama

Skladištenje i logistika

Crtični kodovi za praćenje proizvoda, naljepnice isporuke, upute za dostavu, upozorenja, naljepnice polica, poštanske naljepnice, magnetske i sigurnosne naljepnice i natpisi

Komunikacije, AV i kabeli

Termo bužiri, samolaminirajući kabelski omotač, industrijske standardne trake za prespojne ploče, telefonski blokovi, blokovi tipa 66, terminalni blokovi, prednje ploče, rasklopni ormarići, sklopke

Ured

Pohranjivanje spisa i administracija

Računarstvo

Evidentiranje i praćenje proizvoda, sigurnosne etikete

Ručni i stolni pisači za ispis naljepnica

Epsonov asortiman kompaktnih, elektroničkih pisača za naljepnice LabelWorks ispunjava sve vaše potrebe za dugotrajne naljepnice u uredu, skladištu, tvornici ili bilo kojoj drugoj profesiji, uključujući pohranjivanje spisa, označavanje materijala te sve vrste kabela i cijevi.

Ispis prilagođenih dizajniranih oblika na zahtjev smanjuje troškove povezane s probnim ispisom, uključujući upravljanje zalihama i nepotrebno bacanje ispisanih etiketa.

Budući da svi proizvodi iz linije koriste tintnu tehnologiju, kompatibilni su sa širokom paletom medija i omogućuju dugotrajne ispise koji su otporni na vodu i ne blijede. Od samostojećih terminala za ispis etiketa u boji s ugrađenim zaslonom osjetljivim na dodir do tintnih pisača širokog formata industrijske snage s vodilicom, linija proizvoda tvrtke Epson ispunjava potrebe mnogih industrijskih grana, uključujući proizvodnju, zdravstvo, prodaju i ispis karata.

Industrijski i komercijalni pisači za naljepnice u boji

Linija ColorWorks nudi kvalitetan ispis naljepnica, karata i etiketa na zahtjev. Ispis prilagođenih dizajniranih oblika na zahtjev smanjuje troškove povezane s probnim ispisom, uključujući upravljanje zalihama i nepotrebno bacanje ispisanih naljepnica.

Budući da svi pisači koriste tintnu tehnologiju, kompatibilni su s nizom medija i omogućuju dugotrajne ispise koji su otporni na vodu i ne blijede. Od samostojećih terminala za ispis etiketa u boji s ugrađenim zaslonom osjetljivim na dodir do tintnih pisača širokog formata industrijske snage s vodilicom, linija proizvoda ColorWorks ispunjava potrebe mnogih industrijskih grana, uključujući proizvodnju, zdravstvo, maloprodaju i ispis karata.

PROUČITE PONUDU

Proširite svoju ponudu ispisa pomoću Epsonovih pisača za etikete

Nudimo širok raspon komercijalnih pisača za etikete posebno dizajniranih za industrijsku primjenu.

Ovo su samo neki od načina na koje pisači i pretvornici za etikete omogućuju prošireni raspon usluga ispisa etiketa i nude dodatnu vrijednost svojim korisnicima te pojačavaju njihovo poslovanje novim primjenama etiketa.

Komercijalne aplikacije

Proizvodnja

Etikete informatičke opreme, etikete prednjih ploča, etikete proizvoda, zaštitni znakovi, unaprijed ispisane etikete, etikete upozorenja, vanjske etikete

Hrana i piće

Pakiranja svježe hrane, unaprijed pripremljene hrane, pića i vina

Farmacija

Lijekovi, upozorenja, kemikalije, razne etikete

Zdravlje i ljepota

Kozmetika i proizvodi za njegu

Kućne potrepštine

Proizvodi za vrt, oprema za čišćenje, oprema za održavanje automobila, gume

Prodaja

Naljepnice na izlozima, etikete upozorenja, razne etikete

Digitalni ispis malih serija etiketa

SurePress linija proizvoda olakšava ispis malih serija etiketa visoke kakvoće i čini ispis učinkovitijim.

S iznimnom kakvoćom ispisa i točnošću prikaza boja na širokom rasponu standardnih samoljepljivih podloga za etikete, linija proizvoda SurePress pretvornicima i komercijalnim pisačima za etikete omogućuje proširenje ponude usluga i poboljšanje profitabilnosti.

PROUČITE PONUDU

Pisači za naljepnice velikog formata

SureColor SC-S Series pruža iznimnu kakvoću ispisa i visoku produktivnost na širokom rasponu samoljepljivih podloga za etikete.

Pisači su jednostavni za korištenje, pouzdani i osiguravaju vlasnicima nizak trošak korištenja.

PROUČITE PONUDU

Studije slučaja

Kontaktirajte nas

Da biste dobili više informacija o rješenjima tvrtke Epson, unesite svoje podatke u nastavku i javit će vam se predstavnik tvrtke Epson.

Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Želim primati informacije o budućim Epsonovim proizvodima, promocijama, ponudama i događajima putem e-pošte.
Sigurnosna provjera

To će nam pomoći da utvrdimo da se radi o stvarnoj osobi, a ne o sustavu koji šalje neželjenu poštu.

Polja označena zvjezdicom „*” su obavezna