Nudimo vam sve potrebno za vaš kućni ured, uključujući poslovne tintne pisače, kompaktne pisače, bežične pisače, WiFi Direct pisače, poslovne skenere, multifunkcionalne pisače i poslovne projektore.

VAŠ KUĆNI URED

Kada posao obavljate od kuće, cijenom pristupačna i pouzdana kvalitetna tehnologija od iznimne je važnosti za učinkovito poslovanje vašeg ureda.

Tehnologija koja vam omogućuje da se fokusirate na posao.

Kada se morate usredotočiti na rezultate, vaša uredska oprema trebala bi naporno raditi kako biste se vi mogli posvetiti svome poslu. Dopustite da vam pomognemo s našom pametnom tehnologijom za vaše učinkovito poslovanje bez gubitka vremena ili učenja kako koristiti informatičku opremu.

Uštedite novac na ispisu

Svi trebamo papir za podsjetnik i za vođenje bilješki. Stoga želite da ispis bude što bezbolniji, naši poslovni tintni pisači dizajnirani su za izradu pouzdanih i troškovno učinkovitih ispisa čime se vaši troškovi smanjuju do 50%1, a samim time i pritisak na vaš džep.

 • Smanjite utjecaj

  Budući da je utjecaj na okoliš bitan, naši poslovni tintni pisači koriste do 80% manje energije2.

 • Prezentirajte uvjerljivo

  Dokažite se na sastancima ili u uredu uz pomoć naših svijetlih projektora sa živopisnim bojama.

 • Obavljajte posao bilo gdje

  Budite mobilni uz pomoć bežičnog ispisa, radite ispise na svom Epson pisaču putem elektroničke pošte ili iz oblaka.

 • Za sve vaše uredske potrebe

  Kako biste izbjegli pretrpanost ureda nudimo vam modele 4-u-1 koji štede vrijedan prostor i novac.

 • Ispis s mobilnih uređaja

  Volite koristiti svoj Android, iOS tablet ili pametni telefon. S lakoćom ispisujte s njih pomoću iPrint aplikacije.

 • Uštedite novac na tinti

  S pojedinačnim tintama e trošite uzalud tintu – ili novac – jer mijenjate samo potrošenu boju.

 • Spojite se izravno

  Isključite usmjernik i spojite se izravno sa svojim pisačem pomoću značajke WiFi Direct.

 • 1) Obavljena je usporedba deset najboljih laserskih pisača i višenamjenskih pisača u boji formata A4 u prodaji u Francuskoj, Njemačkoj, Španjolskoj i Velikoj Britaniji u prvom tromjesečju 2013. prema IDC-ovoj evidenciji; trošak po stranici izračunat je na temelju službenih objavljenih cijena proizvođača (gdje su dostupne) za spremnike s bojom i kapacitetima ispisa u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i Velikoj Britaniji od lipnja 2013.


 • 2) Usporedba s 10 najboljih A4 laserskih i multifunkcionalnih pisača u boji prodanih u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i Velikoj Britaniji u prvom tromjesečju 2013., prema IDC-u; potrošnja struje izračunata je prema objavljenim podacima proizvođača za ispis/prosječnu potrošnju od lipnja 2013.