ZAMISLITE MOGUĆNOSTI

Uz Epsonovu SureLab D seriju, mogućnosti za proširenje vašeg poslovanja rastu i rastu.

Kontaktirajte nas

Pružite svojim klijentima više

Sastoji se od dva osnovna modela, SureLab serija D nudi razne kombinacije za različite proizvodne potrebe. Modularna postavka podržava sve, od male stolne produkcije (preko kioska u prodavaonici) do produkcije velikih razmjera s minilabom. Bilo da se radi o samoposluživanju ili servisiranju iza pulta, možete primijeniti rješenja koja će vam odgovarati.

Pisači SureLab serije D mogu se koristiti kao pojedinačne jedinice ili kao dio vrlo moćne produkcije, koja radi kao jedan, kako bi ponudila kvalitetan ispis uz niske ukupne troškove vlasništva. SureLab serija D može podržavati široki raspon medijskih površina, širina i formata. Uz tako široku lepezu kreativnog ispisa proizvoda s dodanom vrijednošću, svojim kupcima možete odmah ponuditi najveći izbor do sada.

Kako koristiti SureLab

Proizvodi i rješenja

SURELAB SL-D800

SureLab SL-D800 temelji se na uspjehu svog prethodnika, SL-D700. Kompaktan je (iste veličine kao i SL-D700), izdržljiv i izrađen za brzo, fleksibilno i visokokvalitetno komercijalno ispisivanje fotografija. Dizajniran je da traje i besprijekorno se uklapa u radnu okolinu zahvaljujući krutoj, čvrstoj ladici za ispis i poboljšanom dizajnu vratila. Također, bilo kakvo razdoblje prekida rada značajno je smanjeno zbog intuitivne zamjene rola u dva koraka.

Proizvodni komercijalni fotopisač

Razvijen je za ispis ne samo visokokvalitetnih fotografija na širokom rasponu medija, već i kartica, umjetničkih reprodukcija i drugih tiskanih proizvoda.

Saznajte više

Fleksibilno, kvalitetno produkcijsko ispisivanje

SL-D800 s upravljačkim programima

Dolazi s Mac i PC upravljačkim programom za ispis iz gotovo bilo koje aplikacije. Njegova kakvoća ispisa postavljena je za produkcijski ispis fotografija, a SL-D800 odličan je izbor za one koji traže stolno postavljanje, prenosivost i velike brzine produkcijskog ispisa. Također se može koristiti kao dio modularnog sustava.

Glavne značajke: SL-D800

Visokokvalitetni ispis fotografija

Oslanjajući se na Epsonov uspjeh u komercijalnom, minilab ispisu fotografija, SL-D800 nudi izvrsnu kakvoću ispisa i konzistentnost boja. Razvijen je za tvrtke koje trebaju ispisati fotografije na zahtjev koje su ekonomične i izdržljive. SL-D800 se također savršeno uklapa sa svojim prethodnikom, SL-D700, zahvaljujući usporedivoj kakvoći ispisa, rukovanju papirom i veličini.

Izvrsna fleksibilnost

Može ispisivati fotografije, fototrake, čestitke, pozivnice, letke i promotivne letke na širokom rasponu medija i formata, uključujući blistavi, sjajni i mat papir. Podržane dužine ispisa kreću se od 50-1000 mm, na medijima širine 89 mm, 102 mm, 127 mm, 152 mm, 203 mm i 210 mm.

Podržava široki raspon medija

Može ispisivati na širokom rasponu medija i formata, uključujući blistavi, sjajni i mat papir.

UltraChrome D6r-S tinta

Ovaj pisač, kada se koristi s posebno razvijenom tintom UltraChrome D6r-S, daje izvanredne slike živih boja, intenzivne crne, oštrih kontura i glatke gradacije. Također pruža impresivnu ravnomjernu razinu sjaja.

Pouzdanost

Dugotrajna oštrica rezača, dugi servisni interval, poboljšana promjena role medija u 2 koraka i jednostavan za korištenje uslužni program za održavanje.

SURELAB SL-D3000 DR i SR

Digitalni dry lab pisač

Dizajniran za visokokvalitetan, ekološki prihvatljiv produkcijski ispis fotografija s visokom fleksibilnošću, SL-D3000 je šestobojni, kompaktni digitalni drylab, koji omogućuje proizvodnju širokog spektra proizvoda za ispis fotografija. Koristi Epsonovu dokazanu MicroPiezo tehnologiju ispisne glave, zajedno s Epsonovom originalnom tintom i preglednim tablicama (LUT), kako bi se postigla točna reprodukcija i maksimalna rezolucija od 1440 x 1440 dpi.

Ispisi vjerni originalu

UltraChrome D6 šestobojni komplet tinte tvrtke Epson postiže široku paletu boja koja nadmašuje skalu srebrnog halida, dosljedno isporučujući ispise koji su živopisni i vjerni originalu s izvrsnom gustoćom crne boje. Također pruža impresivnu ravnomjernu razinu sjaja.

To znači da će ispisi biti konzistentno visoke kvalitete, dok će se utjecaj na okoliš svesti na najmanju moguću mjeru, zbog smanjene potrošnje energije i bez potrebe za odlaganjem kemikalija za obradu fotografija u usporedbi s wetlab.

Raznolikost materijala i vrsta medija

Omogućavajući korisnicima izradu raznih materijala širine od 10,16 do 30,48 cm (4 do 12 inča), SL-D3000 može ispisivati fotografije, kartice, pozivnice, letke i promotivne letke na namjenskom blistavom, sjajnom i mat papiru. Model s dvostrukom rolom omogućuje dvije različite vrste medija i/ili dvije različite širine role koje se mogu istovremeno postaviti za poboljšanu svestranost i produktivnost.

Glavne značajke

Ispis visoke kakvoće

Tehnologija Micro Piezo, najviša rezolucija od 1440 x 1440 dpi, UltraChrome D6 namjenski komplet tinte, široka paleta boja, točnost boja, dugotrajni i vjerni originalu ispisi.

Svestran

Ispisuje na blistavom, sjajnom i mat mediju, ispisuje do 30,48 cm (12 inča) širine, a model s dvostrukom rolom omogućuje postavljanje dvije različite vrste medija ili širine role.

Niski ukupni troškovi vlasništva i mali utjecaj na okoliš

Energetski učinkovit, bez zagrijavanja kemikalija ili tinte, bez potrebe za vodom ili filtrom za zrak, nema potrebe za skladištenjem i odlaganjem kemikalija.

Jednostavna upotreba

Nisko održavanje, bez kemikalija za zagrijavanje ili pripremu, opcionalni A4 razvrstač, opcionalni softver „OrderController” za upravljanje narudžbama s jednostavnim, unaprijed postavljenim pogonom uključujući korekciju slike.

Od narudžbe do ispisa u pet jednostavnih koraka

1. korak: Odaberite slike

2. korak: Odaberite unaprijed postavljene značajke

3. korak: Odaberite broj kopija

4. korak: Pregled i prilagođavanje

5. korak: Opcionalna verifikacija

Izrađeno za optimiziranu proizvodnju fotografija

Omogućuje odabir unaprijed postavljenih postavki kako bi se spriječila ljudska pogreška tijekom zauzetih razdoblja, kao i minimalne korake koje treba slijediti.

SureLab OrderController može stvoriti tijek ispisa koji organizira narudžbe i ima do 300 unaprijed postavljenih postavki za pokrivanje raznih ponuda proizvoda.

Specifikacije se razlikuju za SureLab OrderController LE

SureLab OrderController ima više unaprijed postavljenih postavki kako bi zadovoljio različite zahtjeve kupaca i nekoliko dostupnih opcija za određivanje prioriteta narudžbi.

Funkcija uređivanja slika, uključujući veličinu, izrezivanje, oštrinu, svjetlinu, rezoluciju, boju, uklanjanje crvenih očiju itd.

Epson SureLab OrderController LE jest softver za izradu fotografija koji nadopunjuje SureLab SL-D700 i SureLab SL-D800 za poboljšanu produktivnost i pretvara ga u mikrolab.

Glavne značajke

Podržava različite izlazne sustave

SureLab OrderController upravlja zadacima za SL-D3000DR/SR, SL-D800 i SL-D700 (do četiri pisača) i drugim Epson pisačima za veliki format i profesionalnim foto pisačima.

Fleksibilan

Fleksibilni unos iz kioska moguć je putem nadziranih mapa (DPOF), izravnog pregledavanja i skenera upravljanih TWAIN-om.

Brza i jednostavna izrada

Omogućite brzu i jednostavnu izradu skupova fotografija putem unaprijed postavljenih postavki, uključujući napredne značajke za ispravljanje slike.

Profesionalno upravljanje zadatkom

Prilagodite unaprijed postavljene postavke tijekom provjere kako biste se pobrinuli za profesionalne poslove. Podržava mješovite duljine ispisa u jednoj narudžbi. Nudi niz mogućnosti ispisa na pozadinu.

Jednostavnost upotrebe

Podržava različite razine iskustva korisnika. Objavljuje poruke upozorenja za nisku rezoluciju, izrezivanje i rubove.

Najbolja praksa

Primjeri iz prakse

Saznajte više o našim medijima i tinti

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Za više informacija o Epsonovim rješenjima jednostavno unesite svoje podatke u nastavku i kontaktirati će vas predstavnik tvrtke Epson.

Polja označena zvjezdicom * obavezna su.

Popunite ovo polje
Popunite ovo polje
Popunite ovo polje
Popunite ovo polje
Popunite ovo polje
Želim primati informacije o budućim proizvodima tvrtke Epson, promocijama, ponudama i događajima putem e-pošte.